Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπασακσεχίρ - Κοπεγχάγη

12/3/2020 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 720
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1513 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κοπεγχάγη - Μπασακσεχίρ στις 5/8/2020

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 4' Kahveci Irfan
  2. 4' Santos Michael

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 60' Crivelli Enzo
  2. 88' Visca Edin (πέναλτι)
  3. 93' Azubuike Okechukwu

      Προϊστορία

      5/8/2020 ΚοπεγχάγηΜπασακσεχίρ 3 - 0
      12/3/2020 ΜπασακσεχίρΚοπεγχάγη 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 442,893 77.4%
      X
      € 77,937 13.6%
      2
      € 51,113 8.9%
      Over
      € 5,436 9.1%
      Under
      € 54,015 90.9%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 19:55

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      257 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Basaksehir Fatih Terim Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 17300
      Σε φόρμα και με τον κόσμο στο πλευρό της η Μπασακσεχίρ

      Σε φόρμα και με τον κόσμο στο πλευρό της η Μπασακσεχίρ

      Η Μπασακσεχίρ υποδέχεται στην Κωνσταντινούπολη την Κοπεγχάγη στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι θα γίνει κανονικά με κόσμο, εν αντιθέσει με τη ρεβάνς στη Δανία που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

      Τι ισχύει: Πρώτος αγώνας για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

      ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

      Πήρε ιστορική πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ αποκλείοντας την Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρά την ήττα με 3-1 στον πρώτο αγώνα στην Πορτογαλία. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης, άσκησε ασφυχτική πίεση στην αντίπαλο της και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος χάρη στα γκολ των Σκτρελ (31’) και Άλεκσιτς (45’). Έριξε την απόδοση της στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και δέχτηκε γκολ στο 68’, όμως έκανε το 3-1 στο 90+1 με τον Βίσκα και οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση, όπου πήρε την πρόκριση με εύστοχο πέναλτι του Βόσνιου εξτρέμ στο 119’. Είναι η πρώτη φορά που προκρίνεται στους «16» της διοργάνωσης και αποτελεί τη μοναδική τουρκική εκπρόσωπο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

      Στο πρωτάθλημα, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, επικρατώντας με 3-0 της Γκεζτέπε εκτός έδρας. Δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα, προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Ντέμπα Μπα (40’) και Κριβέλι (57’), ενώ παρά το γεγονός πως βρέθηκε με παίκτη λιγότερο στο 83’ πέτυχε και τρίτο γκολ στο 90+3’ με τον Καχβετσί διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, στο 5-1-0 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία και αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Τραμπζονσπόρ, την οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή στην Τραπεζούντα, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής.

      Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της, Μπουρούκ δήλωσε: «Στόχος μας είναι να βρεθούμε στα προημιτελικά. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για την ιστορία της Μπασακσεχίρ και για το τουρκικό ποδόσφαιρο, που δεν μετράει επιτυχίες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Είμαστε προετοιμασμένοι με τον καλύτερο τρόπο, θα παίξουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα», δήλωσε ο Τούρκος προπονητής και σχολίασε το γεγονός πως αρκετοί ισχυροί άνδρες άλλων τουρκικών ομάδων της Σούπερ Λιγκ θα βρεθούν στο γήπεδο, σε μια κίνηση που έχει και συμβολικό χαρακτήρα για την ενότητα της χώρας: «Ξέρουμε την ευθύνη που έχουμε. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι γι’ αυτούς που θα έρθουν στο γήπεδο. Είναι πλεονέκτημα για εμάς που το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο. Μια νίκη αύριο χωρίς να δεχτούμε γκολ θα είναι καλή για εμάς».

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα

      ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

      Πήρε πολύ μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Σέλτικ (3-1) και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, άφησε εκτός συνέχειας τους πρωτοπόρους του σκωτσέζικου πρωταθλήματος. Δεν έβγαλε μάτια με την εμφάνιση της και πέρασε μερικές πολύ δύσκολες στιγμές αλλά είχε σε πολύ καλή ημέρα τον γκολκίπερ της, Τζόνσον. Προηγήθηκε στο 51’ με τον Σάντος έπειτα από λάθος των γηπεδούχων και παρότι ισοφαρίστηκε στο 83’ με πέναλτι, πέτυχε δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο με τους Πέπι Μπιέλ (85’) και Εντόι (88’) και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

      Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα-σοκ με 0-1 από τη Χόρσενς σε παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχοντας δύο καλές στιγμές στο πρώτο τέταρτο, ωστόσο στη συνέχεια περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή και απείλησε μονάχα σε μια φάση την αντίπαλο της. Δέχτηκε το γκολ στο 81’ μετά από λανθασμένη έξοδο του γκολκίπερ της σε εκτέλεση κόρνερ και παρά την πίεση που άσκησε στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να βρει απάντηση, με το 0-1 να μένει ως το φινάλε. Έχει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία (1-1-2) και βρίσκεται στην 2η θέση και στο -12 πλέον από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ. Δεν πηγαίνει με το καλύτερο κλίμα στο σημερινό, αφού πριν την ήττα από τη Χόρσενς είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στα προημιτελικά του Κυπέλλου από την Άαλμποργκ.

      Ως άδικο χαρακτήρισε ο τεχνικός της Σολμπάκεν το γεγονός πως το σημερινό παιχνίδι θα διεξαχθεί με κόσμο, εν αντιθέσει με τη ρεβάνς στη Δανία που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών: «Μπορείς να πεις ότι το τουρνουά οδηγείται σε μια φάση που δεν είναι δίκαιο. Κατά τη γνώμη μου, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της μιας ομάδας είναι πολύ μεγάλο. Είμαστε προετοιμασμένοι. Μετά θα δούμε αν μπορούμε να τοποθετήσουμε 30 χιλιάδες κούκλες στη ρεβάνς» δήλωσε με χαμόγελο ο Νορβηγός τεχνικός

      Αγωνιστικά Νέα: Θετικά νέα, αφού ο πρώτος σκόρερ Εντόι και ο νεοαποκτηθέντας στόπερ Σίγκουρτσον άφησαν πίσω τους τραυματισμούς τους και ταξίδεψαν κανονικά στην Τουρκία, αν και η συμμετοχή τους στο αρχικό σχήμα παραμένει αμφίβολη. Κανονικά στην αποστολή και ο επιθετικός Κάουφμαν, που αποκόμισε πρόβλημα στο παιχνίδι με τη Χόρσενς. Πάντα εκτός ο καλός φορ Βιντ, ο βασικός μπακ Μπόιλεσεν και ο εφεδρικός μέσος Μουντραζίγια.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Σε φόρμα και με τη ψυχολογία στα ύψη βρίσκεται η Μπασακχερί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά και την πορεία της στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην κορυφή μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες. Εκ διαμέτρου αντίθετο το μομέντουμ στην Κοπεγχάγη, η οποία προέρχεται από αποκλεισμό στο Κύπελλο Δανίας και γκέλα ολκής στο πρωτάθλημα που την έφερε στο -12 από την κορυφή. Αρκετά δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους και έχουν τον πρώτο λόγο, όμως ο άσος υποχώρησε και στο 1.75 είναι οριακά αποδεκτός.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπασακσεχίρ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.14 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπασακσεχίρ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Μπασακσεχίρ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.93 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Karampinas, με το υψηλότερο yield +4.50% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες