4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κοπεγχάγη - Μπασακσεχίρ

Προϊστορία

5/8/2020 ΚοπεγχάγηΜπασακσεχίρ 3 - 0
12/3/2020 ΜπασακσεχίρΚοπεγχάγη 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 43,810 28.0%
X
€ 54,633 35.0%
2
€ 57,763 37.0%
Over
€ 47,472 61.5%
Under
€ 29,736 38.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

237 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Parken
  • Χωρητικότητα: 38065
Τον πρώτο λόγο οι πρωταθλητές Τουρκίας

Τον πρώτο λόγο οι πρωταθλητές Τουρκίας

Η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Μπασακσεχίρ στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν 2οι στο πρωτάθλημα Δανίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν πριν λίγες ημέρες τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους.

Α’ Αγώνας: Μπασακσεχίρ - Κοπεγχάγη 1-0

Τι ισχύει: Ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Όποια προκριθεί θα παίξει στα προημιτελικά με τη νικήτρια του ζευγαριού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίντσερ.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Πριν 145 ολόκληρες μέρες είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για τον πρώτο αγώνα με την ελπίδα ότι θα έφευγε από την Τουρκία έχοντας στις αποσκευές της ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη αφού ηττήθηκε 1-0, σ’ ένα παιχνίδι που είχε κακή απόδοση. Από τα πρώτα λεπτά ήταν σε θέση άμυνας και γλίτωσε από το δοκάρι στο πρώτο δεκάλεπτο. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν απείλησε ούτε μία φορά στα ενενήντα λεπτά. Παρ’ όλα αυτά φαινόταν ότι θα μπορούσε να φύγει με την ισοπαλία χωρίς τέρματα, ωστόσο πέντε λεπτά πριν το φινάλε είδε τους αντιπάλους της να κερδίζουν πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Μπα. Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες αλλά η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε και ο Βίστσα ήταν ψύχραιμος από τα έντεκα μέτρα, υποχρεώνοντάς την στην ήττα που πλέον κάνει το έργο της σαφώς πιο δύσκολο.

Μετά την επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ Δανίας έπρεπε να καλύψει μεγάλη απόσταση από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ για να στεφθεί εκείνη πρωταθλήτρια. Δεν την πλησίασε ποτέ και μάλιστα η ψαλίδα άνοιξε, αφού τελικά είδε την αντίπαλό της να τερματίζει στην κορυφή με 14 βαθμούς διαφορά από την ίδια. Για να προκριθεί θα χρειαστεί νίκη με διαφορά δύο τερμάτων. Τα εννιά από τα έντεκα παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν Under.

Ο έμπειρος τεχνικός του συλλόγου Στάλε Σολμπάκεν υπογράμμισε: «Το παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Θα πρέπει να αφήσουμε τα πάντα πίσω μας και να ασχοληθούμε μόνο με αυτό. Είχαμε μέρες μπροστά μας για να ξεκουραστούμε, ενώ όλα όσα συνέβησαν εκτός του γηπέδου δεν θα πρέπει να μας απασχολούν. Ο Εντόι είναι ένας παίκτης που γνωρίζω πολύ καλά στα εύκολα και στα δύσκολα και όταν θα υπάρχει ξανά κόσμος στις εξέδρες θα πρέπει να τιμηθεί όπως του αξίζει».

Αγωνιστικά Νέα: Ένας από τους θρύλους της ομάδας την τελευταία δεκαετία, ο Νταμ Εντόνι (13/9) πήρε την απόφαση να αποχωρήσει αρνούμενος την πρόταση ανανέωσης από την πλευρά της Κοπεγχάγης. Θα λείψει και ο τιμωρημένος στράικερ Σάντος (23/7), ενώ δεν υπολόγιζεται και ο χαφ Φίσερ (20/2).



ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ιστορίας της βιώνει αυτήν την περίοδο ο σύλλογος, καθώς κατέκτησε το παρθενικό πρωτάθλημά της, έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής και μπόλικες αποτυχημένες προσπάθειες. Αυτήν την φορά δεν λύγισε μπροστά στη δόξα κι αποδείχτηκε ότι ήταν απόλυτη έτοιμη για να φτάσει πρώτη μέχρι το τέλος του δρόμου και να πετύχει τον σκοπό της, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Άφησε πίσω της την Τραμπζονσπόρ όμως τώρα έχει μπροστά της μία νέα πρόκληση, να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ. Για να προκριθεί της αρκούν τρία αποτελέσματα. Νίκη, ισοπαλία, ή ήττα με διαφορά ενός τέρματος, έχοντας όμως σκοράρει και η ίδια.

Στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο, η Μπασακσεχίρ «πάτησε» την Κοπεγχάγη σ’ ένα γεμάτο γήπεδο, αντίθετα με τη δεύτερη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Το «χρυσό» γκολ είχε σημειώσει ο Βίστσα με πέναλτι στο 88’. Το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν από τα πρώτα μέχρι και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Εκτός του δοκαριού που είχαν στο ξεκίνημα δημιούργησαν κι άλλες σπουδαίες φάσεις. Τελικά δικαιώθηκαν με την επιμονή τους, έστω κι αν χρειάστηκε να κερδίσει πέναλτι ο Μπα, πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν Over.

«Έχουμε ένα πλεονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι. Ένα γκολ ακόμα θα μας φέρει σε θέση ισχύος και θα βγούμε στο χορτάρι με το μυαλό μας σε αυτό. Ξέρουμε πόσο καλά παίζει η Κοπεγχάγη το ομαδικό παιχνίδι. Μετά την πανδημία οι αντίπαλοί μας δεν πήραν τα αποτελέσματα που θα ήθελαν στο πρωτάθλημά τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι» σχολίασε ο προπονητής της ομάδας Οκάν Μπουρούκ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Ρομπίνιο (15/0) αποφάσισε να αποχωρήσει αφού δεν του άρεσε ο ρόλος του αναπληρωματικού. Το ίδιο και ο μέσος Οκετσούκβου (17/0). Επί της ουσίας πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφότερες οι ομάδες έχουν αγωνιστικό ρυθμό, καθώς έπαιζαν παιχνίδια για το πρωτάθλημα της χώρας τους μέχρι πριν από μερικές μέρες. Η Κοπεγχάγη τερμάτισε 2η και θα παίξει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Μπασακσεχίρ που πήρε τον τίτλο, εξασφάλισε για παρθενική φορά τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν πιο ισχυρό σύνολο κι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Βολεύονται με την ισοπαλία, ωστόσο μπορούν να φύγουν με το διπλό από την πρωτεύουσα της Δανίας και θα ρισκάρουμε επιλέγοντάς το.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Μπασακσεχίρ - Τελ. αγώνες
5/5/2024
Μπασακσεχίρ
Κασίμπασα
27/4/2024
Χαταϊσπόρ
Μπασακσεχίρ
1 - 2
21/4/2024
Μπασακσεχίρ
Ρίζεσπορ
2 - 0
14/4/2024
Πέντικσπορ
Μπασακσεχίρ
2 - 3
4/4/2024
Μπασακσεχίρ
Μπεσίκτας
1 - 1
26/3/2024
Μπασακσεχίρ
Κοτζάελισπορ
5 - 2
26/3/2024
Μπασακσεχίρ
Τουζλασπόρτ
4 - 1
16/3/2024
Ανκαραγκουτσού
Μπασακσεχίρ
2 - 1
9/3/2024
Μπασακσεχίρ
Αντάλιασπορ
1 - 0
3/3/2024
Μπασακσεχίρ
Σαμσουνσπόρ
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο KaneKorso, με το υψηλότερο yield +11.56% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες