3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εσθονία - Αρμενία

Προϊστορία

14/10/2020 ΕσθονίαΑρμενία 1 - 1
8/9/2020 ΑρμενίαΕσθονία 2 - 0
24/3/2018 ΑρμενίαΕσθονία 0 - 0
1/4/2009 ΕσθονίαΑρμενία 1 - 0
28/3/2009 ΑρμενίαΕσθονία 2 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 4,453 12.2%
X
€ 5,476 15.0%
2
€ 26,678 72.9%
Over
€ 3,793 20.3%
Under
€ 14,886 79.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

121 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
  • Θεατές: 1007
Μαζεύτηκαν προβλήματα στην Εσθονία

Μαζεύτηκαν προβλήματα στην Εσθονία

Εσθονία και Αρμενία αναμετρούνται στο Ταλίν σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη για την πρωτιά αλλά και την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΕΣΘΟΝΙΑ

«Ξεμπούκωσε» επιθετικά αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία, φέρνοντας ισοπαλία 3-3 στο Ταλίν. Βρέθηκε πίσω με αυτογκόλ στο 3’ αλλά δεν πτοήθηκε και έφερε… τούμπα το ματς με δύο γκολ του Σάπινεν (33’, 61’). Στο 76’ έκανε το 3-1 με πέναλτι του Λίιβακ αλλά δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (80’, 88’) και το τελικό αποτέλεσμα της άφησε γλυκόπικρη γεύση, αφού έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της αλλά έπαιξε μετά από χρόνια επιθετικό ποδόσφαιρο ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους της.

Ήταν ο πρώτος της βαθμός στο θεσμό μετά από δύο ήττες (0-1-2) και παραμένει στην τελευταία θέση με -3 από την 3η Αρμενία. Ως εκ τούτου θέλει μόνο τη νίκη στο σημερινό για να ελπίζει σε αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κάρελ Βούλαϊντ ανέφερε εν όψει του σημερινού: «Θα είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι με αυτό στην Αρμενία. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά», ενώ ο στόπερ της ομάδας Μπαρανόφ τόνισε: «Κάναμε σίγουρα ένα βήμα μπροστά με την εμφάνιση κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία αλλά από την άλλη η νίκη ήταν πολύ κοντά. Επομένως, υπάρχει το συναίσθημα ότι δεν πήγαν τα πάντα καλά. Πλέον έχουμε μπροστά μας το τελευταίο εντός έδρας στο Nations League, είναι απαραίτητο να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε αποτέλεσμα. Το πρώτο γκολ που θα σημειωθεί θα είναι καθοριστικό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην κυνηγήσουμε τη νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησαν από την αποστολή οι μέσοι Ανισάλου (Λβιβ), Λουτς (Πάιντε) και Σούμετς (Φλόρα), με τον Βούλαϊντ να καλεί εσπευσμένα τον μέσο Μίλερ (Φλόρα). Παράλληλα, υπάρχει θέμα στην άμυνα αφού λείπουν ο μπακ/στόπερ Γιάγκερ (Φλόρα), ο μπακ Καλάστε (Φλόρα) και οι στόπερ Μετς (Αλ-Ετιφάκ), Ταμ (Ντέσνα). Λείπουν επίσης ο δεύτερος γκολκίπερ Μέεριτς (Νόμε Κάλιου) και οι έμπειροι φορ Ανιέρ (Πάιντε), Ζένιοφ (Σαχτιόρ Καραγκάντι).

ΑΡΜΕΝΙΑ

Με πέναλτι του Μχιταριάν στο 89’ ισοφάρισε σε 2-2 τη Γεωργία στην έδρα της και διατηρήθηκε στο -1 από την πρώτη θέση του ομίλου. Προηγήθηκε μόλις στο 6’ με τον Μπαϊραμιάν, η αντίπαλος της έφερε τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος (46’, 74’) αλλά δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε στο φινάλε με εύστοχο πέναλτι του αστέρα της.

Στο 1-1-1 το ρεκόρ της στα 3 παιχνίδια στον όμιλο, θέλει τη νίκη στο σημερινό για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Η Εσθονία είναι και η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση (2-0 τον Σεπτέμβριο).

«Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι με την Γεωργία, ρίξαμε αρκετό βάρος στην αποθεραπεία. Θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και όχι να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του αντιπάλου. Είμαστε σε έναν όμιλο όπου όλες οι ομάδες έχουν σχεδόν ισάξιες πιθανότητες. Η Εσθονία έχει μεγάλο κίνητρο μετά την ήττα με 2-0 στην Αρμενία και πρέπει να παίξουμε σε πολύ υψηλή ένταση για να πετύχουμε», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Καπαρός, ο οποίος έχει καταφέρει να συσπειρώσει την ομάδα σ’ αυτήν την έκρυθμη περίοδο στη χώρα.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Χαρογιάν (Ταμπόφ), ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι φορ Ανταμιάν (Χόφενχαϊμ) λόγω τραυματισμού και Μπριάσκο-Μπαλεκιάν (Ουρακάν), που δεν κατάφερε να φύγει από την Αργεντινή λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών. Ένα μέλος της αποστολής βρέθηκε χθες θετικό στον κορωνοϊό, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν είχε επαφές με τους ποδοσφαιριστές.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι στον όμιλο. Αμφότερες προέρχονται από «χορταστικά» παιχνίδια την προηγούμενη αγωνιστική και δεν αποκλείεται να δούμε ξανά παιχνίδι με γκολ. Η Εσθονία βρήκε τρεις φορές δίχτυα κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία και εκτιμούμε θα έχει ευκαιρίες απέναντι στην άμυνα της Αρμενίας. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι κατεβαίνουν με σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Θα πάμε με το αμφίσκορο

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Αρμενία 6 11 3 2 1 9:6
  4 Εσθονία 6 3 0 3 3 5:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο apo123, με το υψηλότερο yield +1.16% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες