4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εσθονία - Λιθουανία

7/10/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 728
1 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1311 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Εσθονία - Λιθουανία στις 19/11/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 14' Novikovas Arvydas
  2. 32' Sirgedas Gratas

2ο Ημίχρονο 1 - 3

  1. 46' Novikovas Arvydas
  2. 58' Marin Pavel

      Προϊστορία

      19/11/2022 ΕσθονίαΛιθουανία 2 - 0
      1/6/2021 ΛιθουανίαΕσθονία 0 - 1
      7/10/2020 ΕσθονίαΛιθουανία 1 - 3
      30/5/2018 ΕσθονίαΛιθουανία 2 - 0
      29/5/2016 ΛιθουανίαΕσθονία 2 - 0
      5/9/2015 ΕσθονίαΛιθουανία 1 - 0
      9/10/2014 ΛιθουανίαΕσθονία 1 - 0
      3/6/2012 ΕσθονίαΛιθουανία 1 - 0
      20/6/2010 ΕσθονίαΛιθουανία 0 - 2
      22/11/2008 ΕσθονίαΛιθουανία 1 - 1
      31/5/2008 ΕσθονίαΛιθουανία 0 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 3,772 6.0%
      X
      € 14,044 22.4%
      2
      € 44,946 71.6%
      Over
      € 29,362 29.6%
      Under
      € 69,975 70.4%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      72 ψήφοι:

      Φιλική «μάχη» στη Βαλτική

      Φιλική «μάχη» στη Βαλτική

      Η Εσθονία θα κοντραριστεί με τη Λιθουανία σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα παιχνίδια του Nations League.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες, ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΕΣΘΟΝΙΑ

      Στο «παράθυρο» για τις εθνικές ομάδες τον Σεπτέμβριο έμοιαζε εξαιρετικά αδύναμη κι επηρεασμένη από την απραξία αρκετών μηνών. Αρχικά αντιμετώπισε εντός έδρας τη Γεωργία από την οποία ηττήθηκε 1-0, δεχόμενη ένα γκολ στο πρώτο μέρος στο οποίο δεν μπόρεσε να απαντήσει, αν και είχε μπροστά της σχεδόν μία ώρα αγώνα. Ακολούθησε το ταξίδι στην Αρμενία. Κι εκεί αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων κι έχασε «καθαρά» με 2-0. Μάλιστα δεν μπόρεσε να πετύχει ούτε ένα γκολ σε δύο ενενηντάλεπτα, ενώ δεν διατήρησε σε καμία περίπτωση απαραβίαστη την εστία της. Πλέον μετά από αυτό το φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία θα ακολουθήσουν ακόμα δύο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Βόρεια Μακεδονία (11/10) και την Αρμενία, τρεις ημέρες αργότερα.

      Η Εθνική Εσθονίας έχει απογοητεύσει και δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει έστω ένα βαθμό. Όπως είναι λογικό βρίσκεται στην τελευταία θέση του δευτέρου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας κι αυτή τη στιγμή αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να λάβει μέρος σε πλέι άουτ υποβιβασμού στην τελευταία Κατηγορία. Και τα δύο πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

      Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Κάρελ Βούλαϊντ υποστήριξε: «Δεν έχει σημασία αν είναι φιλικό, εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Σεβόμαστε τη Λιθουανία που είναι μία πολύ καλή ομάδα κι αν δεν προσέξουμε θα έχουμε πρόβλημα».

      Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές απουσίες καθώς δεν υπολογίζεται ο τερματοφύλακας Μέεριτς, αλλά και οι Καλάστε, Άνιερ. Όλοι τους είναι τραυματίες. Εκτός επίσης οι Μετς και Ταμ. Ο κεντρικός αμυντικός Πικ δεν θα παίξει στο φιλικό με τη Λιθουανία, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες του Nations League.

      Η αποστολή της Εσθονίας:

      Τερματοφύλακες: Κοτένκο (Λεβάντια Ταλίν), Ίγκονεν (Φλόρα Ταλίν), Χάιν (Άρσεναλ)

      Αμυντικοί: Τενίστε (Μπραν), Μπαράνοφ (Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών), Πικ (Κουόπιο), Κούουσκ (Φλόρα Ταλίν), Πουργκ (Φλόρα Ταλίν), Λίλαντερ (Φλόρα Ταλίν), Γιάρβελαϊντ (Βεντίσελ), Πελτ (Πάιντε Σίτι)

      Μέσοι: Καλτ (Ντομζάλε), Κρέιντα (Φλόρα Ταλίν), Τουνιόφ (Σπαλ), Βασίλιεφ (Φλόρα Ταλίν), Αϊνσάλου (Λβιβ), Λουτς (Πάιντε Σίτι), Μαρίν (Τούλεβικ), Σούμετς (Φλόρα Ταλίν), Τουρ (Πάιντε Σίτι)

      Επιθετικοί : Σινιάρσκι (Φλόρα Ταλίν), Λίιβακ (Φλόρα Ταλίν), Σάπινεν (Φλόρα Ταλίν), Λέπικ (Φλόρα Ταλίν)



      ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

      Ανέκαθεν αποτελούσε μία παραδοσιακή αθλητική δύναμη όχι όμως στο ποδόσφαιρο αλλά στο μπάσκετ. Στον «βασιλιά» των σπορ έχει προσπαθήσει πολλές φορές να πετύχει κάποια διάκριση, όμως δεν τα έχει καταφέρει. Συμμετέχει στον τέταρτο όμιλο της Δ’ Κατηγορίας, εκεί όπου βρίσκονται ακόμα το Καζακστάν, η Αλβανία και η Λευκορωσία. Στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου αρχικά αντιμετώπισε εντός έδρας το Καζακστάν. Πραγματοποίησε εμφάνιση κατώτερη των περιστάσεων και οι Καζάκοι το εκμεταλλεύτηκαν παίρνοντας μία «καθαρή» νίκη με 2-0. Τρεις ημέρες αργότερα πάντως ταξίδεψε στα Τίρανα και μπόρεσε να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά, φεύγοντας μ’ ένα μεγάλο διπλό από την έδρα της Αλβανίας (0-1), χάρη σε γκολ του Καζλάουσκας στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης.

      Έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, υστερώντας στην ισοβαθμία με τις τρεις υπόλοιπες ομάδες του γκρουπ, καθώς όλες τους έως τώρα έχουν απολογισμό μία νίκη και μία ήττα. Και τα δύο παιχνίδια της Λιθουανίας ολοκληρώθηκαν Under και No Goal. Την προσεχή Κυριακή (11/10) θα φιλοξενήσει τη Λευκορωσία, ενώ τρία εικοσιτετράωρα αργότερα θα παίξει με την Αλβανία ξανά εντός έδρας.

      «Παρά τα πολλά προβλήματα και τους περιορισμούς που υπάρχουν λόγω του κορωνοϊού, θεωρώ ότι δουλέψαμε πολύ καλά και όλοι οι παίκτες έχουν όρεξη και διάθεση για να προσφέρουν. Τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα που μας επιβάλλονται από την UEFA κι ενημερώσαμε για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή μας ο οποίος αρρώστησε» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή Βάλντας Ουρμπόνας.

      Αγωνιστικά Νέα: Προσβλήθηκε από τον Covid-19 και θα λείψει ο αμυντικός Μπαράουσκας.

      Η αποστολή της Λιθουανίας:

      Τερματοφύλακες: Ζούμπας (Αντάνα Ντεμίρσπορ), Σβεντάουσκας (Λόμελ), Γκερτμόνας (Ζαλγκίρις)

      Αμυντικοί: Μικολιούνας (Ζαλγκίρις), Βαϊτκούνας (Ζαλγκίρις), Γκιρντβάινις (Ουέρντινγκεν), Παλιόνις (Ρέγκερσμπουργκ), Γκολουμπίτσκας (Γκόριτσα), Ντάπκους (Ζαλγκίρις), Μπενέτα (Ζαγκλέμπιε Σοσνόβιετς), Μπαράουσκας (Ριτεριάι), Γκασπουίτις (Πανεβέζις)

      Μέσοι: Νοβίκοβας (Ερζουρούμσπορ), Βορομπιόβας (Ζαλγκίρις), Βερμπίτσκας (Ταράζ), Καζλάουσκας (Λβιβ), Λασίτσκας (Βόζντοβατς), Σίμκους (Ζαλγκίρις), Σιρτζέντας (Ζαλγκίρις), Ρομανόφσκι (Ολίμπικ Ντόνετσκ)

      Επιθετικοί : Τσέρνιχ (Γιαγκελόνια), Λαουκζέμιτς (ελεύθερος), Παουλάουσκας (Ριτεριάι)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Εσθονία ψάχνει μία νίκη έστω και σε φιλικό παιχνίδι προκειμένου να πάρει ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας του Nations League, όμως το ίδιο ισχύει και για τη Λιθουανία. Οι δύο εθνικές ομάδες των χωρών της Βαλτικής δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Δεν είναι ιδιαίτερα ποιοτικές και συνήθως χρησιμοποιούν ως «όπλο» την έδρα τους για να εξασφαλίσουν ορισμένα θετικά αποτελέσματα. Χωρίς να ξεχνάμε ότι πρόκειται για φιλικό ματς, θα ρισκάρουμε στηρίζοντας την ισοπαλία σ’ ένα σετ αποδόσεων που είναι απόλυτα ισορροπημένο.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες