1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εσθονία - Κύπρος

24/3/2022 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 540
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 770 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κύπρος - Εσθονία στις 29/3/2022

Προϊστορία

29/3/2022 ΚύπροςΕσθονία 2 - 0
24/3/2022 ΕσθονίαΚύπρος 0 - 0
3/9/2017 ΕσθονίαΚύπρος 1 - 0
25/3/2017 ΚύπροςΕσθονία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 98,845 61.3%
X
€ 37,243 23.1%
2
€ 25,044 15.5%
Over
€ 2,799 10.9%
Under
€ 22,857 89.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

95 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

8

60%

Κατοχή μπάλας

40%

2

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

3

3

Αλλαγές

3

15

Φάουλ

15

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
  • Θεατές: 5366
Να γλιτώσουν τον υποβιβασμό

Να γλιτώσουν τον υποβιβασμό

Η Εσθονία δεν θέλει να υποβιβαστεί στη Δ' Κατηγορία του Nations League και υποδέχεται στο πρώτο μεταξύ τους ματς την Κύπρο.

Τι ισχύει: Πρώτο ματς για τα μπαράζ την παραμονή στη Γ' Κατηγορία του Nations League, με τον ηττημένο να υποβιβάζεται στη Δ' Κατηγορία της διοργάνωσης. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου στις 19:00 στο ΑΕΚ Αρένα. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του επαναληπτικού ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΕΣΘΟΝΙΑ

Δεν τα πήγε καθόλου καλά στον δεύτερο όμιλο του τρίτου γκρουπ δυναμικότητας, αφού τερμάτισε στην τελευταία φάση πίσω από την Αρμενία, τη Βόρεια Μακεδονία Μακεδονία και τη Γεωργία. Δεν πέτυχε ούτε μια νίκη, ενώ είχε τρεις ισοπαλίες και την χειρότερη άμυνα, καθώς είδε την εστία της να παραβιάζεται εννιά φορές.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η παρουσία της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ 2022, αφού με μια νίκη και μια ισοπαλία βρέθηκε στον πάτο του ομίλου με Βέλγιο, Ουαλία, Τσεχία και Λευκορωσία.

«Την Τετάρτη ήταν η πρώτη φορά που είχαμε προπονηθεί όλοι, πρέπει σε λίγο χρόνο να ξέρουμε τι θα πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό, τα γκολ είναι σημαντικά. Είναι το πρώτο βήμα. Η Κύπρος έχει μια ομάδα που παίζει με συναίσθημα, έχουν ατομικές ικανότητες, έχουν καλό στράικερ, στο κέντρο είναι δυνατοί και ψηλοί στην άμυνα. Είναι δύσκολος αντίπαλος και είναι καλό που έχουμε δύο παιχνίδια» ήταν τα λεγόμενα του προπονητή Τόμας Χαμπερλί.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός με κορονοϊό είναι ο μεσοεπιθετικός Βάτσιουκ και ο τερματοφύλακας Βάλνερ.

Η αποστολή της Εσθονίας

Τερματοφύλακες: Ακσάλου (Πάιντε), Μέριτς (Νόμε Κάλιου), Ιγκονεν (Μπιάλα)

Αμυντικοί: Πασκότσι (Τότεναμ), Λούκα (Φλόρα Ταλίν), Πούρι (Ταμέκα), Ταμ (Φλόρα Ταλίν), Μετς (Ζυρίχη), Κλάβαν (Πάιντε), Λιλάντερ (Φλόρα Ταλίν), Πουργκ (Φλόρα Ταλίν)

Μέσοι: Κρέιντα (Φλόρα Ταλίν), Σόμετς (Φλόρα Ταλίν), Βασίλιεφ (Φλόρα Ταλίν), Πουμ (Φλόρα Ταλίν), Μίλερ (Φλόρα Ταλίν), Κέιτ (FC Ραπίντ), Βάστσουκ (Λεβάντια)

Επιθετικοί: Αρνιερ (Μουάνγκτονγκ), Σόργκα (Γκέτεμποργκ), Ζένιοφ (Φλόρα Ταλίν), Οζάμα (Φλόρα Ταλίν), Σάπινεν (Πιαστ), Κιρς (Λεβάντια), Σινιάβσκι (Καρβίνα)

ΚΥΠΡΟΣ

Δεν τα κατάφερε στον όμιλο με Μαυροβούνιο, Αζερμπαϊτζάν και Λουξεμβούργο καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση και τώρα παίζει στα μπαράζ για την παραμονή της στη Γ’ Κατηγορία του Nations League. Όμως, το χειρότερο ήταν πως βρήκε δίχτυα μόλις δύο φορές. Το επιθετικό πρόβλημα συνεχίστηκε και στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, αφού σε όμιλο με Κροατία, Ρωσία, Σλοβακία, Σλοβενία και Μάλτα σκόραρε μόλις τέσσερις φορές και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με 5 βαθμούς (1-2-7).

Η τελευταία προπόνηση δεν έγινε στο στάδιο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση, για προστασία του αγωνιστικού χώρου, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και αυτό θεωρεί ο Νίκος Κωστένογλου πως είναι μειονέκτημα για την ομάδα του.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, ένα πειθαρχημένο σύνολο. Έχουμε ορισμένες απουσίες ιδιαίτερα στην αμυντική μας γραμμή αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας, έχουμε ικανούς ποδοσφαιριστές και θα δώσουμε έναν αγώνα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερη προσοχή και στρατηγική. Σκοπός είναι η παραμονή στο Γ' Γκρουπ. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα σύνολο που οι παίκτες του έχουν συνοχή αφού αρκετοί παίζουν στην ίδια ομάδα στο πρωτάθλημα. Όμως και εμείς έχουμε απαιτήσεις, πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξούμε ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν» ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Κωστένογλου.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής τέθηκαν λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Λαΐφης, Καρώ και Αντωνιάδης και για λόγους υγείας ο μεσοεπιθετικός Παπαφώτης.

Η αποστολή της Κύπρου

Τερματοφύλακες: Τούμπας (ΑΕΚ Λάρνακας), Δημήτρης Δημητρίου (Απόλλων Λεμεσού), Νεόφυτος Μιχαήλ (ΑΠΟΕΛ)

Αμυντικοί: Νικόλας Ιωάννου (Κόμο), Πάρης Ψάλτης (Ομόνοια), Μάριος Δημητρίου (ΠΑΕΕΚ), Στέλιος Ανδρέου (Σαρλερουά), Κώστας Σωτηρίου (ΑΕΛ Λεμεσού), Ντανίλο Σπόλιαριτς (Απόλλων Λεμεσού)

Μέσοι: Ματίγια Σπόλιαριτς (Αρης Λεμεσού), Ανδρέας Αβραάμ (Ανόρθωση), Φάνος Κατελάρης (Απόλλων Λεμεσού), Φώτης Παππουλής (Ομόνοια), Λοΐζος Λοΐζου (Ομόνοια), Κώστας Αρτυματάς (Ανόρθωση), Γρηγόρης Κάστανος (Σαλερνιτάνα), Μαρίνος Τζιώνης (Κάνσας), Ιωάννης Πίττας (Απόλλων Λεμεσού), Ραφαήλ Μάμας (ΑΕΚ Λάρνακας)

Επιθετικοί: Μάριος Ηλία (Εθνικός Αχνας), Ανδρόνικος Κακουλής (Ομόνοια), Πιέρρος Σωτηρίου (Λουντογκόρετς)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Εσθονία αναμένεται να παίξει με φουλ αμυντικό σχήμα, αφού αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 5-3-1-1, ενώ είναι γνωστό το επιθετικό πρόβλημα της Κύπρου που κοιτάζει περισσότερο την ανασταλτική της λειτουργία. Όλα τείνουν προς το under και αυτό θα επιλέξουμε με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερε προσεκτικές στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες