11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εσθονία - Γεωργία

5/9/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 909
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1335 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γεωργία - Εσθονία στις 18/11/2020

Προϊστορία

18/11/2020 ΓεωργίαΕσθονία 0 - 0
5/9/2020 ΕσθονίαΓεωργία 0 - 1
27/3/2018 ΓεωργίαΕσθονία 2 - 0
11/11/2015 ΕσθονίαΓεωργία 3 - 0
3/3/2010 ΓεωργίαΕσθονία 2 - 0*
27/5/2008 ΕσθονίαΓεωργία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 10,256 5.7%
X
€ 18,192 10.1%
2
€ 150,983 84.1%
Over
€ 6,377 25.6%
Under
€ 18,578 74.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

132 ψήφοι:

Καλύτερο σύνολο οι φιλοξενούμενοι

Καλύτερο σύνολο οι φιλοξενούμενοι

Η Εσθονία υποδέχεται στο Ταλίν την Γεωργία για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της League C στο Νations League.

* Κεκλεισμένων των θυρών

ΕΣΘΟΝΙΑ

Για άλλη μία φορά σε προκριματική φάση τελικής διοργάνωσης έκανε τον φτωχό συγγενή του ομίλου, πήρε μόλις έναν βαθμό σε οκτώ παιχνίδια με την ισοπαλία απέναντι στην Λευκορωσία και τερμάτισε στην τελευταία θέση πετυχαίνοντας μόλις 2 τέρματα.

Στην προηγούμενη διοργάνωση του Nations League, πέτυχε μία νίκη επί της Εθνικής Ελλάδας αλλά και πάλι δεν κατάφερε να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Χάρη στις αλλαγές στις οποίες προχώρησε η UEFA όμως δεν υποβιβάστηκε στην κατώτερη κατηγορία, δύσκολα θα διακριθεί όμως και στον τωρινό της όμιλο.

Ο Κάρελ Βόολαντ συμπλήρωσε ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας, ακόμα όμως δεν έχει βελτιώσει σε κάποιο τομέα το σύνολο του με την εικόνα να παραμένει κάτω του μετρίου.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι έμειναν οι τερματοφύλακες Λέπμετς (-) και Μέριτς (Νόμε Κάλιου), ο μπακ Πικ (Κουόπιο), οι μέσοι Πούρι (Νόμε Κάλιου), Μίλερ (Φλόρα Ταλίν) και Νμιτρίγιες (Οκζχέτπες), ο φορ Σόργκα (Ντι Σι Γιουνάιτεντ) αλλά και ο μπακ Καμς που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Η αποστολή της Εσθονίας:

Τερματοφύλακες: Κοτένκο (Λεβάντια), Χέιν (Άρσεναλ), Πέχτερ (Ταμέκα)

Αμυντικοί: Τένιστε (Μπραν), Μετς (ΑΙΚ),Καλάστε (Τίχι), Μπαράνοβ (Φλόρα Ταλίν), Μπαράνοφ (Καρμιώτισσα), Ταμ (Ντέσνα Τσερνίχιβ), Κουσκ (Φλόρα Ταλίν), Λιλάντερ (Φλόρα Ταλίν), Γιάρβελαϊντ (Βέντσισελ)

Μέσοι: Βασίλιεβ (Φλόρα Ταλίν), Αντόνοβ (Αραράτ-Αρμενία), Κάιτ (Ντομζάλε), Μίλερ (Φλόρα Ταλίν), Αινσάλου (Λβιβ), Κρέιντα (Φλόρα Ταλίν), Ρόοσνουπ (Λεβάντια), Τόυντζοβ (ΣΠΑΛ)

Επιθετικοί: Ζένιοφ (Σαχτέρ Καραγκάντι), Ανιέρ (Πάιντε Λινάμεσκοντ), Ογιάμα (Λοντζ), Λίβακ (Φλόρα Ταλίν), Σάπινεν (Φλόρα Ταλίν), Σινιάβσκι (Φλόρα Ταλίν)

ΓΕΩΡΓΙΑ

Δεν είχε μεγάλες βλέψεις καθώς βρέθηκε σε έναν όμιλο με Ελβετία, Δανία, Ιρλανδία και Γιβραλτάρ στα προκριματικά και μοιραία τερμάτισε μόνο πάνω από το αδύναμο Γιβραλτάρ. Έδειξε πάντως θετικό πρόσωπο και εκτός από τις δύο νίκες απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα, κράτησε στο μηδέν τόσο την Δανία όσο και την Ιρλανδία με τις οποίες ήρθε ισόπαλη.

Στο πρώτο Nations League ωστόσο έδειξε σοβαρότητα απέναντι σε Καζακστάν, Λετονία και Ανδόρα, τερμάτισε άνετα στην πρώτη θέση και πήρε την άνοδο για την 3η κατηγορία. Μάλιστα θα έχει μία μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης καθώς θα δώσει το παρών στα Play Off του Nations League όπου αντιμετωπίζει την Λευκορωσία. Την Τρίτη υποδέχεται τα Σκόπια για την 2η αγωνιστική του ομίλου της.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός o στόπερ Κάσια και ο μέσος Καζαϊσβίλι που αγωνίζονται στην Σαν Χοσέ των ΗΠΑ και δεν ταξίδεψαν λόγω κορωνοϊού.

Η αποστολή της Γεωργίας:

Τερματοφύλακες: Λόρια (Ανόρθωση), Μακαρίτζε (Σετούμπαλ), Κουπατάτζε (Σαμπουρτάλο), Κβασκχαβάτζε (Ντιναμό Τιφλίδας)

Αμυντικοί: Ναβαλόφσκι (Ντινάμο Μπατούμι), Κβιρκβέλια (Ρότορ Βόλβογκραντ), Κακαμπάτζε (Λουκέρνη), Γκριγκαλάβα (Άρσεναλ Τούλα), Κοτσολάβα (Σαχτάρ), Ταμπίτζε (Ούφα), Κομπούρι (Ντιναμό Τιφλίδας), Μάλι (Σαμπουρτάλο)

Μέσοι: Κανκάβα (Τομπόλ), Καζαϊσβίλι (Σαν Χοσέ), Κχακβετάτζε (Γάνδη), Κβεκβεσκίρι (Τομπόλ), Αμπουράνια (Τβέντε), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Κβαρατσκχέλια (Ρούμπιν Καζάν), Σενγκέλια (Κόνιασπορ), Τζιγκαούρι (Ντιναμό Μπατούμι), Γκβίλια (Λέγκια Βαρσοβίας), Νταουσβίλι (Ανόρθωση), Μεραμπιασβίλι (Βίσλα Πλοκ), Λομπζχανίντζε (Ανκαραγκουτσού), Τσαντουρισβίλι (Φάσταβ Ζλιν), Ντατιχασβίλι (Ρότορ Βόλγκοραντ), Παρουνασχβίλι (Έσμπιεργκ), Κούτσια (Ντιναμό Τιφλίδας)

Επιθετικοί: Κβιλιτάλια (Γάνδη), Αραμπούλι (Πανιώνιος), Λομπιανίτζε (Καϊσάρ), Οκριασβίλι (Ανόρθωση), Καχαράβα (Ανόρθωση), Ζιβζιβιάντζε (Φέχερβαρ), Κουτάλια (Χαποέλ Τελ Αβίβ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γεωργία μοιάζει καλύτερη σαν σύνολο από την Εσθονία αλλά αυτό καλείται να το δείξει και στο γήπεδο. Αρκετές οι απουσίες των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν με το δεξί και το διπλό σε τιμές διπλασιασμού έχει αξία.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  3 Γεωργία 6 7 1 4 1 6:6
  4 Εσθονία 6 3 0 3 3 5:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες