4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ερυθρός Αστέρας - Σερίφ Τιρασπόλ

3/8/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 632
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 997 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σερίφ Τιρασπόλ - Ερυθρός Αστέρας στις 10/8/2021

Προϊστορία

10/8/2021 Σερίφ ΤιρασπόλΕρυθρός Αστέρας 1 - 0
3/8/2021 Ερυθρός ΑστέραςΣερίφ Τιρασπόλ 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 373,750 82.8%
X
€ 34,286 7.6%
2
€ 43,176 9.6%
Over
€ 30,660 47.0%
Under
€ 34,556 53.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

107 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Rajko Mitic
  • Χωρητικότητα: 55538
  • Θεατές: 24433
Στο Βελιγράδι δεν αστειεύεται ο Ερυθρός Αστέρας

Στο Βελιγράδι δεν αστειεύεται ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας θα κοντραριστεί με τη Σερίφ Τιρασπόλ στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο την Καϊράτ Αλμάτι από το Καζακστάν, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας την Αλασκέρτ από την Αρμενία.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (10/8) στην έδρα της Σερίφ Τιρασπόλ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Λέγκια Βαρσοβίας.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ήττα στον πρώτο αγώνα στο Αλμάτι από την Καϊράτ με 2-1, του είχε βάλει αρκετή πίεση ενόψει του επαναληπτικού της περασμένης Τετάρτης (28/7). Παρ’ όλα αυτά δεν έμπλεξε σε περιπέτειες και με νίκη 5-0 πήρε εμφατικά την πρόκριση, χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο ελπίδας στους Καζάκους. Μπήκε φουριόζος κι ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 9’ με τον Κάταϊ. Δεν έριξε το ρυθμό του και ο Γάλλος στράικερ Διονί πέτυχε το 2-0 στο 21’. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου σαρανταπενταλέπτου και πιο συγκεκριμένα στο 42’, ήταν ξανά ο Κάταϊ εκείνος ο οποίος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η επανάληψη έμοιαζε να έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, όμως δεν είχε διάθεση να τραβήξει το πόδι από το γκάζι. Στο 49’ ο Ίβανιτς πέτυχε το 4-0 και ο Φάλκο στο 56’ έβαλε κι αυτός το όνομά του στη λίστα με τους σκόρερ για το 5-0. Έριξε ρυθμό στη συνέχεια και δεν πέτυχε άλλο γκολ μέχρι το φινάλε.

Αυτή η εντυπωσιακή ποδοσφαιρική παράσταση έδωσε στον Ερυθρό Αστέρα την πρόκριση και πλέον θεωρείται το μεγάλο φαβορί και κόντρα στην πρωταθλήτρια Μολδαβίας Σερίφ Τιρασπόλ. Άλλωστε ο βασικός στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να φτάσουν αν είναι δυνατόν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή στην χειρότερη περίπτωση σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ. Αν περάσουν τους προσεχείς αντιπάλους τους θα έχουν εξασφαλίσει ότι θα τα καταφέρουν, ακόμα κι αν αποκλειστούν στη συνέχεια από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Για το πρωτάθλημα Σερβίας δεν είχε υποχρεώσεις ο Αστέρας ούτως ώστε να είναι πλήρως αφοσιωμένος στην προσπάθειά του για διάκριση.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Σερβίας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ντέγιαν Στάνκοβιτς υποστήριξε: «Όπως είχα πει και πριν τον αγώνα με την Καϊράτ, πολλά θα κριθούν από εμάς για να φανεί αν οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι ή όχι. Έχει ποιότητα η Σερίφ και δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους γιατί μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι. Από τη στιγμή που παίζουμε εντός έδρας εξαρτάται από εμάς τι θα συμβεί. Θα έχουμε τη βοήθεια των οπαδών μας και δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο. Δεν σκεφτόμαστε την επόμενη αντίπαλο. Θέλουμε να παίξουμε σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πέμπτη σερί χρονιά. ».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας μέσος Νίκολιτς. Με πυρετό ο αμυντικός Μπάμπιτς και ο επιθετικός Παβκόφ.



ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Έχοντας κάνει το πρώτο βήμα επί αρμενικού εδάφους, νικώντας 1-0 την πρωταθλήτρια της χώρας Αλασκέρτ, έπρεπε απλώς να επιβεβαιώσει εντός έδρας την ανωτερότητά της και παράλληλα να τσεκάρει το εισιτήριό της για την επόμενη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα κατάφερε νικώντας 3-1. Ο αγώνας πάντως ξεκίνησε με «ψυχρολουσία». Κι αυτό διότι με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου ο Γκλίσιτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Όχι απλά δεν επηρεάστηκε αλλά αντέδρασε κιόλας υποδειγματικά. Στο 15’ ο Ντουλάντο ισοφάρισε και στο 23’ ο Λούβανορ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Πήγε προηγούμενη με 2-1 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου και στη συνέχεια χρειαζόταν απλώς να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Στην επανάληψη έκανε σωστή διαχείριση κι έψαξε ένα γκολ μόνο εφόσον ήταν σίγουρη. Το βρήκε στο 87’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τιλ.

Η Σερίφ Τιρασπόλ πλέον γνωρίζει ότι το έργο της είναι ιδιαίτερα δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα της δυναμικής του Ερυθρού Αστέρα. Άλλωστε οι πρωταθλητές Σερβίας έχουν καθιερωθεί στη φάση ομίλων των διοργανώσεων της UEFA και θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν οι Μολδαβοί τους αποκλείσουν σε αυτό το στάδιο. Έως τώρα πάντως η ομάδα από το Κισινάου έχει παρουσιαστεί απόλυτα σοβαρή.

Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι στιγμής έχει πανηγυρίσει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν την Αλασκέρτ είχε αφήσει εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Αλβανίας Τέουτα Ντούρες. Η άμυνα του συγκροτήματος του Γιούρι Βέρνιντουμπ λειτουργική υποδειγματικά κι ακόμα δεν έχει επιτρέψει ούτε ένα γκολ στους αντιπάλους της. Για το πρωτάθλημα, το περασμένο Σάββατο πέρασε νικηφόρα με 3-1 από την έδρα της Φλορέστι.

Αγωνιστικά Νέα: Απών ο μέσος Μπλιζιντσένκο ο οποίος είναι τραυματίας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η έδρα αποτελεί το μεγάλο «όπλο» του Ερυθρού Αστέρα στην προσπάθεια που θα κάνει για να φτάσει μέχρι και τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε το απέδειξε διασύροντας την Καϊράτ Αλμάτι πριν από μία εβδομάδα. Βέβαια η Σερίφ Τιρασπόλ διαθέτει πιο ισχυρό σύνολο από τους Καζάκους. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παίξουν επιθετικά και να προσπαθήσουν να πετύχουν μία ευρεία νίκη μέσω της οποίας θα έχουν κάνει άλμα για την πρόκριση. Δεν υπάρχει αξία στον άσο και θα ποντάρουμε το Over θεωρώντας ότι θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 3.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 9.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Σερίφ Τιρασπόλ - Τελ. αγώνες
28/4/2024
Πετροκούμπ
Σερίφ Τιρασπόλ
21/4/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Ντάτσια Μπουιουτσάνι
3 - 0
13/4/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Μπάλτι
2 - 0
7/4/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Ζίμπρου
4 - 1
31/3/2024
Μιλσάμι
Σερίφ Τιρασπόλ
0 - 0
16/3/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Πετροκούμπ
1 - 1
9/3/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Ντάτσια Μπουιουτσάνι
1 - 1
14/12/2023
Ρόμα
Σερίφ Τιρασπόλ
3 - 0
3/12/2023
Μπάλτι
Σερίφ Τιρασπόλ
3 - 1
30/11/2023
Σερίφ Τιρασπόλ
Σλάβια Πράγας
2 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.29% έπαιξε: 1
  • » Ο redkon, με το υψηλότερο yield +2.79% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο KD19, με το υψηλότερο yield +13.91% στο σημείο Under έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες