Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελλάδα - Ονδούρα

28/3/2021 17:00
2 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 14' Pavlidis Evangelos
  2. 41' Lopez Diego

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 59' Pavlidis Evangelos

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 28,231 80.0%
      X
      € 4,029 11.4%
      2
      € 3,036 8.6%
      Over
      € 5,536 70.8%
      Under
      € 2,288 29.2%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 17:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      132 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Με τη ψυχολογία στα ύψη η Εθνική Ελλάδας

      Με τη ψυχολογία στα ύψη η Εθνική Ελλάδας

      Η Ελλάδα μετά τη σπουδαία ισοπαλία στην Ισπανία, υποδέχεται την Ονδούρα σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

      * Χωρίς κόσμο

      ΕΛΛΑΔΑ

      Έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην προκριματική φάση, αποσπώντας βαθμό (1-1) στην έδρα της Ισπανίας. Σε απόλυτα παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, πέρασε ορισμένες δύσκολες στιγμές και τελικά βρέθηκε πίσω στο 33’. Η είσοδος των Σιώπη και Τζόλη στο δεύτερο μέρος λειτούργησε ευεργετικά, καθώς η ομάδα αμύνονταν πιο επιθετικά και δεν επέτρεπε στην αντίπαλο της να φτιάξει μεγάλη φάση. Παράλληλα, εκμεταλλεύτηκε τη μια στιγμή της και κέρδισε πέναλτι με το οποίο ο Μπακασέτας διαμόρφωσε το τελικό 1-1 (57’).

      Απόλυτα ικανοποιημένος ο τεχνικός Φαν’τ Σχιπ μετά το φινάλε του αγώνα στη Γρανάδα: «Ξέραμε ότι θα παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που θα είχε μεγάλο ποσοστό κατοχής μπάλας, αλλά ήμασταν ενωμένοι, παλέψαμε σαν ομάδα, δε δώσαμε πολλές ευκαιρίες. Φυσικά, θέλουμε να παίζουμε και πιο επιθετικά, αλλά όταν παίζεις με ομάδες όπως η Ισπανία, πρέπει να κοιτάς πίσω, τα παιδιά να παίζουν συμπαγές ποδόσφαιρο και να κρατούν κοντινές τις αποστάσεις».

      Η «γαλανόλευκη» δεν έχει υποχρεώσεις για την 2η αγωνιστική των προκριματικών κι έτσι θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Ονδούρα, όπου ο Φαν’τ Σχιπ θα έχει ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Γεωργία (31/3). Εξαιρετικό το κλίμα στις τελευταίες προπονήσεις, ενώ εν όψει του σημερινού αγώνα, ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε: «Δεν ξέρουμε τόσα για την Ονδούρα. Θα επικεντρωθούμε στην ομάδα μας. Αντίθετα με την Ισπανία θα έχουμε παραπάνω τη μπάλα και αυτό θέλουμε και με Ονδούρα και με Γεωργία. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μας δίνει ώθηση το καλό αποτέλεσμα με την Ισπανία και τη δυνατότητα να το... κουβαλήσουμε στα επόμενα ματς. Θα μας δώσει μία καλή ενέργεια».

      Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ισπανάι ετοιμάζει ο Φαν’τ Σχιπ. Έβγαλε κανονικά την προπόνηση ο εξτρέμ Πέλκας (Φενέρμπαχτσε) αλλά λογικά ο Ολλανδός δε θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του. Το ίδιο ισχύει με τον μπακ Γιαννούλη (Νόριτς), ο οποίος λογικά θα προφυλαχθεί εν όψει Γεωργίας. Κλήθηκε μετά το παιχνίδι με την Ισπανία ο χαφ Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός).

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Καπίνο (Ζαντχάουσεν), Διούδης (Παναθηναϊκός)

      Αμυντικοί: Τζαβέλας (Αλάνιασπορ), Κ. Παπαδόπουλος (Λοκομοτίβα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Γιαννούλης (Νόριτς), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Σβάρνας (ΑΕΚ), Κυριακόπουλος (Σασουόλο), Μαυροπάνος (Στουτγκάρδη)

      Μέσοι: Φορτούνης (Ολυμπιακός), Μάνταλος (ΑΕΚ), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Μαυρίας (Ομόνοια), Σιώπης (Αλάνιασπορ), Πέλκας (Φενέρμπαχτσε), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός)

      Επιθετικοί: Μπακασέτας (Τράμπζονσπορ), Μασούρας (Ολυμπιακός), Λημνιός (Κολωνία), Παυλίδης (Βίλεμ), Τζόλης (ΠΑΟΚ), Γιακουμάκης (Φένλο), Δουβίκας (Βόλος).ΟΝΔΟΥΡΑ

      Προετοιμάζεται στην Ευρώπη εν όψει της τελικής φάσης του Concacaf Nations League αλλά και για το Gold Cup που ακολουθεί. Την Τετάρτη έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Λευκορωσία το οποίο έληξε 1-1. Βρέθηκε πίσω στο 22’, ισοφάρισε στο 45’ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λόπεζ, όμως στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να βρει δεύτερο γκολ παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 54’.

      Μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (1-3-1). Στον πάγκο της βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2019 ο Ουρουγουανός Κόιτο, ο οποίος έχει αναλάβει το έργο ανανέωσης της ομάδας, αφού πολλοί παίκτες της προηγούμενης επιτυχημένης δεκαετίας έχουν αποσυρθεί.

      Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Κόιτο δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε αντιπάλους που είναι καλά προετοιμασμένοι μιας και δίνουν αγώνες στα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Ελλάδα είναι καλός αντίπαλος και ένας καλός τρόπος να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Είχαν ένα καλό αποτέλεσμα στην Ισπανία, σίγουρα όμως θα παίξουμε με παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στους Ισπανούς. Απέναντι στην Ισπανία δέχτηκαν πολύ πίεση αλλά σίγουρα εντός έδρας θα δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Θα πιέσουν ψηλά, θα έχουν περισσότερη όλα τη μπάλα και τον έλεγχο στο γήπεδο».

      Αγωνιστικά Νέα: Η ομάδα ανακοίνωσε θετικό κρούσμα κορωνοϊού, χωρίς να έχει γνωστό το όνομα του ποδοσφαιριστή. Προς το παρόν δε τίθεται θέμα αναβολής. Εξαιρετικά αμφίβολοι δίνονται ο βασικός γκολκίπερ Λόπεζ (Εσπάνα) και ο χρήσιμος επιθετικός Τόρο (Τσάβες), ο οποίος έχει 3 γκολ σε 6 συμμετοχές με το εθνόσημο. Αρκετά ανανεωμένο ρόστερ, μόλις τρεις παίκτες είναι πάνω από 30 ετών, ενώ οι 13 από τους 22 αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Ονδούρας. Ξεχωρίζει ο αρχηγός/στόπερ Φιγκερόρα, ενώ εκτός αποστολής έχουν μείνει οι έμπειροι Ιζαγκίρε (αμυντικός, Μαραθόν) και Μπόνεκ Γκαρσία (μέσος, Χιούστον Ντιναμό) αλλά και ο φορ Λοθάνο (Κάντιθ) λόγω κορωνοϊού. Δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει ροτέισον ο Κόιτο.

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Μενγιβάρ (Οίμπια), Λόπες (Εσπάνα)

      Αμυντικοί: Άλβαρες (Νόρκεπινγκ), Φιγκερόα (Χιούσον Ντιναμό), Περέιρα (Μοτάγκουα), Παζ (Ολίμπια), Φλόρες (Εσπάνα), Λεβερόν (Ολίμπια), Νούνες (Ολίμπια), Ροντρίγκες (Μοτάγκουα)

      Μέσοι: Ακόστα (Ντάλας), Μεχία (Λεβαδειακός), Α. Λόπες (Μοτάγκουα), Κ. Λόπες (Εσπάνα), Μαρτίνεθ (Μοτάγκουα), Φλόρες (Ολίμπια)

      Επιθετικοί: Έλις (Μποαβίστα), Μπενγκουτσέ (Μποαβίστα), Μπένγκστον (Ολίμπια), Τόρο (Τσάβες), Μογιά (Πριμέρο ντε Αγκόστο)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Με τη ψυχολογία στα ύψη η Εθνική Ελλάδας μετά το σπουδαίο βαθμό κόντρα στην Ισπανία. Στο σημερινό ο Φαν’τ Σχιπ αναμένεται να προχωρήσει σε εκτενές ροτέισον και λογικά θα δούμε μια «γαλανόλευκη» με περισσότερη διάθεση να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να φτιάξει επιθέσεις. Από την άλλη, μεγάλο ερωτηματικό πως θα εμφανιστεί η Ονδούρα, η οποία είναι μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Ζορίζονται πολύ στο γκολ οι φιλοξενούμενοι, το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τη δική μας Εθνική. Το 2-3 γκολ μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Αναμετρήσεις Ομάδων
      28/3/2021
      Ελλάδα
      Ονδούρα
      2 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pantazo.71, με το υψηλότερο yield +12.72% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Φιλικά] έπαιξε: 1X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες