2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Γιβραλτάρ

8/9/2019 19:00
4 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1707 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γιβραλτάρ - Ελβετία στις 18/11/2019

1ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 37' Zakaria Denis
  2. 43' Mehmedi Admir
  3. 49' Rodriguez Ricardo

2ο Ημίχρονο 4 - 0

  1. 69' Chipolina Joseph
  2. 87' Gavranovic Mario

      Προϊστορία

      18/11/2019 ΓιβραλτάρΕλβετία 1 - 6
      8/9/2019 ΕλβετίαΓιβραλτάρ 4 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 737,050 99.2%
      X
      € 3,578 0.5%
      2
      € 2,011 0.3%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 19:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      1 ψήφος:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stade de Tourbillon, Sion
      Εύκολο απόγευμα για τους Ελβετούς

      Εύκολο απόγευμα για τους Ελβετούς

      Η Ελβετία μετά την ισοπαλία στο Δουβλίνο υποδέχεται το Γιβραλτάρ και θα εκτός απροόπτου θα πάρει μία εύκολη νίκη.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΕΛΒΕΤΙΑ

      Ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες απέναντι στην Ιρλανδία στο τέλος όμως κατάφερε να μην κερδίσει (1-1). Προηγήθηκε με πλασέ του Σαρ στο 74' μετά από όμορφη συνεργασία των παικτών της για κάποιο λόγο οπισθοχώρησε μέχρι το τέλος, είδε την Ιρλανδία να έχει δοκάρι στο 84' και ένα λεπτό αργότερα δέχτηκε την ισοφάριση από κεφαλιά του ΜακΓκόλντρικ.

      Αν ήταν πιο προσεκτική στα δύο τελευταία της παιχνίδια στα προκριματικά, από 3-0 έγινε 3-3 στο τέλος του παιχνιδιού με τη Δανία, θα ήταν ήδη το πρώτο φαβορί για την πρόκριση. Ακόμα βέβαια βρίσκεται σε καλό σημείο,είναι έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη Ιρλανδία με δύο παιχνίδια λιγότερα, και τρεις από τη δεύτερη Δανία που έχει ένα παιχνίδι παραπάνω.

      «Δεν αξίζαμε την ισοπαλία , κάναμε μία θετική εμφάνιση και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Η Ιρλανδία πρέπει να έρθει μέσα σε εμάς και να κερδίσει τώρα. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι αλλά είμαστε σε καλό δρόμο για την πρόκριση», τόνισε ο κόουτς Πέτκοβιτς μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ιρλανδία.

      Αγωνιστικά Νέα: Γνωστή η απουσία του Σακίρι που αποφάσισε να επικεντρωθεί στο πως θα κερδίσει τη θέση του στη Λίβερπουλ και δεν ακολούθησε την εθνική. Απουσιάζουν επίσης ο μπακ Λιχτστάινερ (Άουγκσμπουργκ) που δεν έχει κληθεί εδώ και 6 μήνες, ο επίσης μπακ Λανγκ (Βέρντερ Βρέμης), ο στόπερ Τζουρού, ο μέσος Ζούμπερ (Στουτγάρδη) και ο φορ Ντρμιτς (Νόριτς). Ο φορ Σεφέροβιτς πρόκειται να γίνει πατέρας και εξασφάλισε άδεια να απουσιάσει.

      Η αποστολή της Ελετίας:

      Τερματοφύλακες: Σόμερ (Γκλάντμπαχ), Εμβογκό (Λειψία), Όμλιν (Βασιλεία)

      Αμυντικοί: Εμπαμπού (Βόλφσμπουργκ), Μουμπάντζε (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Ακαντζί (Ντόρτμουντ), Βίντμερ (Βασιλεία), Ροντρίγκεζ (Μίλαν), Κέμερτ (Βασιλεία), Μπενίτο (Μπορντό), Σχαρ (Νιούκαστλ)

      Μέσοι: Φρέουλερ (Αταλάντα), Τσάκα (Άρσεναλ), Στέφεν (Βόλφσμπουργκ), Ζακαρία (Γκλάντμπαχ), Φερνάντες (Μάιντζ), Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις)

      Επιθετικοί:Εμπολό (Γκλάντμπαχ), Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Ατζέτι (Γουέστ Χαμ), Μεχμέντι (Βόλφσμπουργκ), Γκαβράνοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ).

      ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

      Ήξερε εξαρχής ότι θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους Δανούς, γνώρισε ωστόσο μία βαριά ήττα (6-0). Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστικό, έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 6', δέχτηκε άλλο ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο στο 34' και στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα.

      Παραμένει χωρίς βαθμό και χωρίς γκολ στον όμιλο, προφανώς και δεν ελπίζει σε τίποτα, στόχος να σκοράρει ή αν μπορέσει να κλέψει και κάποιο βαθμό.

      Ο κόουτς Ρίμπας ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να βελτιώνονται και η αλήθεια είναι ότι τον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται ο ίδιος στον πάγκο η ομάδα έχει δείξει μία σοβαρότητα, κυρίως στους ομίλους του Nations League εκεί όπου βρήκε αντιπάλους πιο κοντά στα μέτρα της.

      Αγωνιστικά Νέα: Ο τερματοφύλακας Κόλινγκ έκανε το ντεμπούτο με την εθνική ομάδα, με τον Ρίμπας να τον επιβραβεύει για τις καλές του εμφανίσεις με το σύλλογο του, Γιουρόπα. Δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Δεν τίθεται θέμα νικητή, η διαφορά είναι τεράστια και δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος ούτε με το over. Εύκολη νίκη της Ελβετίας, ενδεικτικά για στοιχηματισμό με λίγο καλύτερη απόδοση το σύνολο γκολ 3-5 στη Stoiximan που προσφέρεται στο 2.25.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        16 Ελβετία 8 17 5 2 1 19:6
        20 Γιβραλτάρ 8 0 0 0 8 3:31
      4ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Ελβετία 8 17 5 2 1 19:6
        5 Γιβραλτάρ 8 0 0 0 8 3:31
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      18/11/2019
      Γιβραλτάρ
      Ελβετία
      1 - 6
      8/9/2019
      Ελβετία
      Γιβραλτάρ
      4 - 0

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες