4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ελβετία - Γεωργία

15/11/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 520
1 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 29' Khocholava Davit
  2. 31' Kankava Jaba

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 74' Steffen Renato
  2. 77' Itten Cedric

      Προϊστορία

      15/11/2019 ΕλβετίαΓεωργία 1 - 0
      23/3/2019 ΓεωργίαΕλβετία 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 727,305 92.1%
      X
      € 43,391 5.5%
      2
      € 18,927 2.4%
      Over
      € 17,960 75.8%
      Under
      € 5,722 24.2%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Παρασκευή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      190 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Kybunpark, St Gallen
      2/2 και προκρίνεται η Ελβετία

      2/2 και προκρίνεται η Ελβετία

      Η Ελβετία υποδέχεται την Γεωργία στο Σεν Γκάλεν και έχει ως στόχο τη νίκη που θα τη στείλει με το ενάμιση πόδι στο Euro 2020.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΕΛΒΕΤΙΑ

      Η νίκη στο ντέρμπι με την Ιρλανδία την προηγούμενη αγωνιστική της έδωσε το πάνω χέρι για την υπόθεση πρόκριση. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με σουτ του Σεφέροβιτς στο 16'. Ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, είχε δοκάρι και χαμένο πέναλτι, ενώ αγωνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο και με παίκτη παραπάνω. Τελικά βρήκε το δεύτερο τέρμα με αυτογκόλ του Ντάφι στο 93'.

      Θέλει δύο νίκες με Γεωργία και Γιβραλτάρ προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα γίνει στους άλλους αγώνες. Μπορεί να προκριθεί ακόμα και με μία ισοπαλία αρκεί βέβαια οι Δανοί να κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική μέσα στην Ιρλανδία. Έχει φυσικά εύκολο πρόγραμμα και δύσκολα θα συναντήσει κάποια αντίσταση.

      «Κάποιοι παίκτες χρειάζονται περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους προκειμένου να τους καλέσω. Δεν πρόκειται όμως να τους απογοητεύσω και θέλω να γνωρίζουν ότι με εμένα στον πάγκο όλοι θα πάρουν μία δεύτερη ευκαιρία», τόνισε ο κόουτς Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς

      Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές και σημαντικές οι απουσίες για την ομάδα καθώς έμειναν εκτός ο τερματοφύλακας Μπούρκι (Ντόρμουντ), ο στόπερ Σαρ (Νιούκαστλ), οι μέσοις Φρόιλερ (Αταλάντα), Σακίρι (Λίβερπουλ) και Ζούμπερ (Χόφενχαϊμ) και οι επιθετικοί Εμπολό (Γκλάντμπαχ), Μεχμέντι (Βόλφσμπουργκ), Ντρμιτς (Νόριτς) και Γκαβράνοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ).

      Η αποστολή της Ελβετίας:

      Τερματοφύλακες: Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Εμβογκό (Λειψία), Ομλίν (Βασιλεία)

      Αμυντικοί: Λίχτσταϊνερ (Άουγκσμπουργκ), Ροντρίγκεζ (Μίλαν), Λανγκ (Βέρντερ), Μουμπατζέ (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Ακαντζί (Ντόρτμουντ), Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Μπαμπού (Βόλφσμπουργκ), Μπενίτο (Μπορντό), Κόμερτ (Βασιλεία)

      Μέσοι: Τσάκα (Άρσεναλ), Ζακάρια (Γκλάντμπαχ), Φερνάντεζ (Μάιντς), Στέφεν (Βόλφσμπουργκ), Σο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις), Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Έμπισερ (Γιουνγκ Μπόις)

      Επιθετικοί:Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Αγέτι (Γουέστ Χαμ), Ίτεν (Σεντ Γκάλεν).

      ΓΕΩΡΓΙΑ

      Δυσκολεύτηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε απέναντι στο Γιβραλτάρ την προηγούμενη αγωνιστική στο τέλος όμως κατάφερε και πήρε τη νίκη (3-2). Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ιδανικά με την ίδια να πετυχαίνει δύο τέρματα (10' και 21'), στην επανάληψη όμως χαλάρωσε και λίγο έλειψε να το πληρώσει. Αρχικά δέχθηκε τη μείωση του σκορ στο 66' και οκτώ λεπτά μετά είδε το Γιβραλτάρ να ισοφαρίζει. Πίεσε και πάλι όμως και βρήκε το γκολ της νίκης στο 84'.

      Την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό, οπότε δεν διατηρεί καμία ελπίδα πρόκρισης από τον όμιλο. Μοναδική της διέξοδος το Nations League εκεί όπου τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της και περιμένει τα πλέι οφ. Έχει δείξει καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια, θα παίξει απελευθερωμένα σήμερα απέναντι σε έναν αντίπαλο που καίγεται για τη νίκη.

      «Κατά τη γνώμη μου παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Η Ελβετία αυτή τη στιγμή δεν έχει τη θέση που της αξίζει στον όμιλο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Έχουμε ψυχολογία μετά τις τελευταίες μας εμφανίσεις αλλά τώρα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι», επισήμανε ο προπονητής της ομάδας, Βλαντιμίρ Βάις.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι μέσοι Οκβιασβίλι (Ανόρθωση), Μεραμπασβίλι (Βίσλα Πλοκ) και Ανανίτζε (Σπαρτάκ Μόσχας) και ο φορ Μιχεντίτζε (Ντιναμό Τιφλίδας).

      Η αποστολή της Γεωργίας:

      Τερματοφύλακες: Λόρια (Ανόρθωση), Μακαρίτζε (Σετούμπαλ), Κουπατάτζε (Σαμπουρτάλο)

      Αμυντικοί: Κάσια (Σαν Χοσέ), Ναβαλόφσκι (Ντινάμο Μπατούμι), Κβιρκβέλια (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κακαμπάτζε (Λουκέρνη), Γκριγκαλάβα (Άρσεναλ Τούλα), Κοτσολάβα (Σαχτάρ), Ρεκιασβίλι (Σαμπουρτάλο)

      Μέσοι:Κανκάβα (Τομπόλ), Καζαϊσβίλι (Σαν Χοσέ), Νταουσβίλι (Ανόρθωση), Κβεκβεσκίρι (Τομπόλ), Γκβίλια (Λέγκια), Αμπουράνια (Τβέντε), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ), Τζιγκαούρι (Ντινάμο Μπατούμι), Παπουνασβίλι (Σαραγόσα), Καραϊσβίλι (Γκέτεμποργκ), Σενγκέλια (Κόνιασπορ), Νταβιτασβίλι (Ρουμπίν Καζάν)

      Επιθετικοί: Κβιλιτάλια (Γάνδη), Αραμπούλι (Πανιώνιος), Λομπιανίτζε (Ταράζ).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ελβετία θέλει τη νίκη και έχει τη ποιότητα για να την κατακτήσει απέναντι στην αδιάφορη και με ελλείψεις Γεωργία. Ο άσος βέβαια δεν έχει καμία στοιχηματική αξία, θα προτιμήσουμε να πάμε με το over ειδικά από τη στιγμή που η Γεωργία την προηγούμενη αγωνιστική δέχτηκε δύο γκολ από το Γιβραλτάρ.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        16 Ελβετία 8 17 5 2 1 19:6
        19 Γεωργία 8 8 2 2 4 7:11
      4ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Ελβετία 8 17 5 2 1 19:6
        4 Γεωργία 8 8 2 2 4 7:11
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      15/11/2019
      Ελβετία
      Γεωργία
      1 - 0
      23/3/2019
      Γεωργία
      Ελβετία
      0 - 2

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Solon, με το υψηλότερο yield +3.16% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες