Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Ισλανδία

15/11/2020 21:45
2 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 11' Freyr Skulason Ari
  2. 12' Eriksen Christian (πέναλτι)

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 67' Wass Daniel
  2. 85' Oern Kjartansson Vidar
  3. 89' Saevarsson Birkir
  4. 90' Magnusson Hoerdur
  5. 90' Eriksen Christian (πέναλτι)

      Προϊστορία

      15/11/2020 ΔανίαΙσλανδία 2 - 1
      11/10/2020 ΙσλανδίαΔανία 0 - 3
      24/3/2016 ΔανίαΙσλανδία 2 - 1
      4/6/2011 ΙσλανδίαΔανία 0 - 2
      7/9/2010 ΔανίαΙσλανδία 1 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 246,260 82.0%
      X
      € 38,929 13.0%
      2
      € 15,311 5.1%
      Over
      € 29,465 56.7%
      Under
      € 22,518 43.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Κυριακή, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      112 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Telia Parken
      • Χωρητικότητα: 38065
      Με κίνητρο και με επιστροφές η Δανία

      Με κίνητρο και με επιστροφές η Δανία

      Η Δανία υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά και απογοητευμένη Ισλανδία ψάχνοντας τη νίκη που μπορεί να την φέρει ακόμα και στην κορυφή του ομίλου.

      ΔΑΝΙΑ

      Πήρε το ο,τι καλύτερο μπορούσε από τον Οκτώβριο στα δύο παιχνίδια του ομίλου επικρατώντας της Ισλανδίας αλλά και της Αγγλίας. Αρχικά έφυγε με το διπλό από το Ρέκιαβικ (3-0) της Ισλανδίας, το αποτέλεσμα όμως που έκανε την διαφορά ήταν η νίκη μέσα στο Γουέμπλεϊ επί της Αγγλίας. Καθοριστικό το γεγονός ότι απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 32' λόγω αποβολής του Μαγκουάιρ, πήρε το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έρικσεν τρία λεπτά, χρειάστηκε όμως τις αποκρούσεις του Σμάιχελ για να κρατήσει το προβάδισμα της μέχρι το τέλος.

      Οι δύο συνεχόμενες νίκες την έφεραν στην 2η θέση του ομίλου στην ισοβαθμία με την Αγγλία και της έδωσαν ελπίδες για την πρωτιά. Βρίσκεται μόλις στο -2 από το Βέλγιο το οποίο και αντιμετωπίζει στις 18 Νοεμβρίου και στην ουσία θα είναι ένας τελικός για την κορυφή. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα υποβιβαστεί οπότε η πορεία της στον όμιλο είναι επιτυχημένη.

      Σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε την Τετάρτη αγωνίστηκε με πολλές απουσίες κόντρα στη Σουηδία ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0. Προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Βιντ στο 61’ και στο 74’ ο Μπαχ έπειτα από ωραία συνεργασία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

      Τα ακόμα πιο θετικά νέα ωστόσο ήρθαν από την βρετανική Κυβέρνηση η οποία έκανε μία ειδική εξαίρεση στα μέτρα τα οποία τηρεί σε όσους έρχονται στο Νησί από την Δανία, και έτσι οι διεθνείς παίκτες των Δανών που αγωνίζονται σε αγγλικές ομάδες ενσωματώθηκαν στην αποστολή.

      «Είμαι χαρούμενος που θα έχω αυτούς τους παίκτες μαζί μου. Είναι ευχαρίστηση να δουλεύω με τόσους καλούς και αφοσιωμένους ποδοσφαιριστές. Είναι καλό για την Εθνική και για το ποδόσφαιρο της Δανίας. Τώρα συγκεντρωνόμαστε όλοι στο παιχνίδι με την Ισλανδία», τόνισε ο κόουτς Χιούλμαντ.

      Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές οι επιστροφές για τους Δανούς καθώς είδαν τους τερματοφύλακες Σμάιχελ (Λέστερ), Λοσλ (Έβερτον), τους αμυντικούς Βέστεργκααρντ (Σαουθάμπτον), Κρίστενσεν (Τσέλσι) και Ντάλσγκααρντ (Μπρεντφορντ) και τους μέσους Χόιμπεργκ (Τότεναμ) και Γένσεν (Μπρέντφορντ). Ως εκ τούτο αποχώρησαν από την αποστολή ο κίπερ Κρίστενσεν (Οντένσε),οι αμυντικοί Νέλσον (Κοπεγχάγη), Μάκσο (Μπρόντμπι), Άλμαν (Όλντμποργκ), Νέλσον (Κοπεγχάγη), Σβιατσένσκο (Μίντιλαντ), οι μέσοι Άμπλιντγκααρντ (Ρούμπιν Καζάν),Φαλκ (Κοπεγχάγη) και ο φορ Μόρτενσεν (Όρχους).

      Η αποστολή της Δανίας

      Τερματοφύλακες: Μίκελσεν (Λίνγκμπι), Σμάιχελ (Λέστερ), Λοσλ (Έβερτον),Φαλκ (Κοπεγχάγη),

      Αμυντικοί: Κίερ (Μίλαν), Μεχλ (Γκενκ), Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη), Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε), Σχολτζ (Μίντιλαντ), Μπαχ (Σοντερίσκε), Άλμαν (Όλντμποργκ), αμυντικούς Βέστεργκααρντ (Σαουθάμπτον), Κρίστενσεν (Τσέλσι), Ντάλσγκααρντ (Μπρεντφορντ)

      Μέσοι: Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Έρικσεν (Ίντερ), Βας (Βαλένθια), Γιόνσον (Κάντιθ), Ντάσκγορντ (Σαμπντόρια), Λίντσερ (Μπρόντμπι), Άντερσεν (Όλμποργκ), Χόιμπεργκ (Τότεναμ) και Γένσεν (Μπρέντφορντ)

      Επιθετικοί: Ντόλμπεργκ (Νις), Βιντ (Κοπεγχάγη), Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), Πόουλσεν (Λειψία), Σίστο (Μίντιλαντ), Άντερσεν (Όλμποργκ).

      ΙΣΛΑΝΔΙΑ

      Έφτασε λίγα λεπτά μακριά από την πρόκριση της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είδε όμως την Ουγγαρία να πραγματοποιεί μία μεγάλη ανατροπή και τελικά έπεσε στο...καναβάτσο. Μόλις στο 11’ προηγήθηκε με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίγκουρντσον με τον Γκουλάτσι όμως να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια. Μπορεί να μην είχε την κατοχή αλλά απείλησε με κάποια μακρινά σουτ και πάλι την εστία των Μαγυάρων. Κλείστηκε στην άμυνα της στην επανάληψη και μέχρι το 88’ κρατούσε την πολύτιμη νίκη. Σε εκείνο το σημείο η άμυνα της δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα και ο Νέγκο έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Σαν να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις δεν μπόρεσε κανείς να σταματήσει το σλάλομ του Σομπολζάι ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε την σπουδαία πρόκριση στους Ούγγρους.

      Εμφανώς απογοητευμένη από την εξέλιξη του παιχνιδιού, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να αντιμετωπίσει τις Δανία και Αγγλία για τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του Nations League. Μετράει άλλωστε 4 ήττες στον όμιλο και έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Β΄κατηγορία.

      Αυτά τα δύο παιχνίδια μάλιστα θα είναι τα τελευταία για τον Έρικ Χάμρεν στον πάγκο της ομάδας, καθώς ο Σουηδός τεχνικός μετά την αποτυχία πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει.

      «Δεν προκριθήκαμε στο Euro και η Ισλανδία ξεκινάει τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο τον Μάρτιο. Σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι ήταν καλύτερο να αναλάβει κάποιος άλλος και να οδηγήσει την Ισλανδία στο Μουντιάλ », σχολίασε ο κόουτς Χάμρεν.

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

      Η αποστολή της Ισλανδίας

      Τερματοφύλακες: Χαλντόρσον (Βαλούρ), Κρίστινσον (Ολυμπιακός), Ρούναρσον (Αρσεναλ)

      Αμυντικοί: Σκούλασον (Οστάνδη), Μάγκνουσον (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σέβαρσον (Βαλούρ), Αρνασον (Βίκινγκουρ), Σίγκουρντσον (Κοπεγχάγη), Ινγκασον (ΠΑΟΚ), Εϊγιόλφσον (Ρόζενμποργκ), Χέρμανσον (Μπρόντμπι), Πάλσον (Ντάρμσταντ)

      Μέσοι: Μπιάρνασον (Μπρέσια), Γκούναρσον (Ελ Αράμπι), Γκίλφι Σίγκουρντσον (Εβερτον), Σιγκουριόνσον (Αστανά), Αρνορ Σίγκουρντσον (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

      Επιθετικοί: Γιόχαν Γκούντμουντσον (Μπέρνλι), Αλμπερτ Γκούντμουντσον (Αλκμααρ), Φινμπόγκασον (Αουγκσμπουργκ), Μπόντβαρσον (Μίλγουολ), Σιγκθόρσον (ΑΙΚ), Κιάρτανσον (Βαλερένγκα)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Δανία είναι το φαβορί της αναμέτρησης και δικαιολογημένα. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, η Ισλανδία είναι απογοητευμένη και δεν ξέρουμε με τη διάθεση θα εμφανιστεί στην αναμέτρηση. Ο άσος βρίσκεται χαμηλά, η νίκη όμως των γηπεδούχων στο ημίχρονο έχει μία λογική.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ισλανδία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Nations League: League A).
        Σημείο: Over
      • Η ομάδα Δανία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1
      • Η ομάδα Ισλανδία έχασε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση Nations League: League A.
        Σημείο: 1

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο madima65, με το υψηλότερο yield +16.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες