11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γιουβέντους - ΣΠΑΛ

27/1/2021 21:45
4 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 16' Morata Alvaro (πέναλτι)
  2. 33' Frabotta Gianluca

2ο Ημίχρονο 4 - 0

  1. 50' Sernicola Leonardo
  2. 78' Kulusevski Dejan
  3. 80' Valoti Mattia
  4. 81' Chiesa Federico
  5. 85' Rabiot Adrien
  6. 90' Chiesa Federico

      Προϊστορία

      27/1/2021 ΓιουβέντουςΣΠΑΛ 4 - 0
      22/2/2020 ΣΠΑΛΓιουβέντους 1 - 2
      28/9/2019 ΓιουβέντουςΣΠΑΛ 2 - 0
      13/4/2019 ΣΠΑΛΓιουβέντους 2 - 1
      24/11/2018 ΓιουβέντουςΣΠΑΛ 2 - 0
      17/3/2018 ΣΠΑΛΓιουβέντους 0 - 0
      25/10/2017 ΓιουβέντουςΣΠΑΛ 4 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 554,795 91.1%
      X
      € 32,350 5.3%
      2
      € 21,579 3.5%
      Over
      € 7,777 70.9%
      Under
      € 3,189 29.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      77 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Allianz Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 41507
      Προσέχει για να έχει η Γιουβέντους

      Προσέχει για να έχει η Γιουβέντους

      Η Γιουβέντους υποδέχεται την ΣΠΑΛ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι ειναι η μοναδική ομάδα της Σέριε Β’ που συνεχιζει στο θεσμό.

      Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Ίντερ.

      ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

      Υποδέχτηκε την Μπολόνια την Κυριακή και σε ένα γεμάτο φάσεις παιχνίδι πήρε τη νίκη με 2-0. Στάθηκε τυχερή βέβαια στο 15’ καθώς το σουτ του Αρτούρ κόντραρε και άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Σκορούπσκι για το 1-0 και το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος από το τους γηπεδούχους. Ο Μπερναρντέσκι στη συνέχεια έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ο Σκορούπσκι βρισκόταν όμως σε καλή μέρα και επενέβη σωτήρια. Συνέχισε να πιέζει αλλά στο 48’ λίγο έλειψε να δεχτεί την ισοφάριση όταν ο Κουαδράδο με κεφαλιά πήγε να πετύχει αυτογκόλ αλλά ο Σέζνι αντέδρασε σωστά. Η Μπολόνια την πίεσε αρκετά στο πρώτο τέταρτο αλλά στο 70’ ο ΜακΚένι με κεφαλιά έκανε το 2-0 και έφερε την ηρεμία στους "μπιανκονέρι" οι οποίοι θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο τέρμα έπειτα.

      Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα στραβοπατήματα των Μίλαν και Ίντερ καθώς μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους 7 βαθμούς, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο. Η φετινή Σέριε Α΄είναι η πιο αμφίρροπη των τελευταίων ετών, έχει μείνει λίγο πίσω στη μάχη του Σκουντέτο και θα χρειαστεί να δείξει το καλό της πρόσωπο αν θέλει να φτάσει στον τίτλο. Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ της έδωσε ψυχολογία, θέλει να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι και να επικεντρωθεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την Σαμπντόρια.

      Στον προηγούμενο γύρο δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Τζένοα και χρειάστηκε ένα γκολ του νεαρού Ράφια στην παράταση για να πάρει την πρόκριση (3-2). Προηγήθηκε μάλιστα στο 23’ με 2-0, παρόλα αυτά δέχτηκε την μείωση του σκορ στο 28’ και είδε την αντίπαλο της να την ισοφαρίζει στο 74’. Ο Πίρλο πέρασε τους Ράφια και Ρονάλντο στο παιχνίδι και τελικά την λύση την έδωσε ο «μικρός» στο 105’.

      «Υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι στην αναμέτρηση απέναντι στην ΣΠΑΛ καθώς αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι στη Σέριε Β αλλά μόνο στα χαρτιά. Αν κοιτάξουμ στις άλλες χώρες θα δούμε ότι η Μπάγερν και η Ρεάλ αποκλείστηκαν από ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Στόχος μας είναι η πρόκριση οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι», τόνισε ο κόους Πίρλο.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός κυρίως για λόγους ξεκούρασης ο μέσος Μπετανκούρ (17/0), παραμένει τραυματίας ο φορ Ντιμπάλα (11/2).

      ΣΠΑΛ

      Έκανε την μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο και άφησε εκτός Κυπέλλου την Σασσουόλο παίρνοντας μάλιστα μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-0. Όπως ήταν λογικό δέχτηκε πίεση στο πρώτο μέρος, σώθηκε από το δοκάρι στο 24’, όλο το παιχνίδι όμως άλλαξε στο 47’ όταν και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Δύο λεπτά μετά βρήκε το γκολ με πλασέ του Μισιρόλι και στο 58’ ξάφνιασε ακόμα περισσότερο την αντίπαλο της πετυχαίνοντας το 0-2. Μπορει να χρειάστηκε ακόμα μία φορά την βοήθεια του δοκαριού στη συνέχεια για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και στο τέλος πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

      Την Κυριακή είχε μία δύσκολη αποστολή στην έδρα της Κρεμονέζε και τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος αλλά είχε σε πολύ καλή μέρα τον Μπερίσα ο οποίος με τις αποκρούσεις του την κράτησε όρθια και έτσι κόντρα στη ροή του αγώνα πήρε το προβάδισμα στο 63 με τον Παλόσκι . Δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει την νίκη και δέχτηκε δίκαια την ισοφάριση στο 85’.

      Απόλυτα ικανοποιημένη μπορεί να νιώθει με τον βαθμό που πήρε και έμεινα έτσι αυτή για 4ο σερί παιχνίδι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τα τρία τελευταία της παιχνίδια να λήγουν under. Έπεσε βέβαια στη 5η θέση της Σέριε Β΄όμως ισοβαθμεί με την 4η Τσιταντέλα και απέχει μόλις ένα πόντο από την 2η θέση. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η μάχη για τα απευθείας εισιτήρια ανόδου, έχει την ποιότητα για να τα καταφέρει.

      «Σίγουρα αυτη η αποστολή είναι κάτι που δεν περιμέναμε. Απέναντι στη Σασσουόλο η τύχη ήταν με το μέρος μας σε κάποια γεγονότα και η αποβολή του Τζούρισιτς σίγουρα βοήθησε. Ωστόσο πρέπει να βγεις στο γήπεδο και να την διεκδικήσεις την τύχη σου και είμαστε σε καλή φόρμα», σχολίασε ο ευδιάθετος κόουτς Μαρίνο.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο φορ Τουμινέλο.Παραμένει τραυματίας ο εξτρέμ Ντι Φραντσέσκο (14/3) και ο μεσοεπιθετικός Ντ΄Αλεσάντρο (12/1).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Δεν τίθεται θέμα φαβορί, η ΣΠΑΛ έκανε μία έκπληξη και θα δύσκολα να μπορέσει να πετύχει και δεύτερη συνεχόμενη. Η σοβαρή Γιουβέντους δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ακόμα και αν ο Πίρλο προχωρήσει σε αλλαγές. Η λογική λέει ότι δύσκολα θα απειληθεί κιόλας, θα πάμε με το No Goal.

      FACTS

      • Η ομάδα Γιουβέντους δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X
      • Η ομάδα ΣΠΑΛ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.X
      • Η ομάδα Γιουβέντους νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Pant3110, με το υψηλότερο yield +18.50% στο [ΙΤΑΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: Over
      • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +13.89% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες