8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γιάμπλονετς - Άλκμααρ

Προϊστορία

25/11/2021 ΓιάμπλονετςΆλκμααρ 1 - 1
30/9/2021 ΆλκμααρΓιάμπλονετς 1 - 0
4/8/2011 ΓιάμπλονετςΆλκμααρ 1 - 1
28/7/2011 ΆλκμααρΓιάμπλονετς 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 14,105 16.5%
X
€ 15,238 17.8%
2
€ 56,261 65.7%
Over
€ 3,693 55.3%
Under
€ 2,979 44.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

94 ψήφοι:

Μεγαλύτερο το κίνητρο των γηπεδούχων

Μεγαλύτερο το κίνητρο των γηπεδούχων

Η Γιάμπλονετς θα κοντραριστεί με την Άλκμααρ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Ράντερς, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Κλουζ.

Τι ισχύει: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση προκρίνονται απευθείας στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Όσες τερματίσουν δεύτερες θα παίξουν με τις τρίτες των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στη Δανία για το εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Ράντερς. Κινδύνευσε σοβαρά με ήττα αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει κι απέσπασε ισοπαλία (2-2). Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο οι δύο ομάδες δεν έδειξαν διάθεση για να ρισκάρουν και δεν υπήρξαν σημαντικές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Μιστράτι. Σαν να μην έφτανε αυτό, επτά λεπτά αργότερα ο Κουμπίστα με αυτογκόλ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στους αντιπάλους. Έβγαλε πάντως αντίδραση και δεν έδειξε πρόθεση να παραδοθεί. Αρχικά μείωσε με κεφαλιά του Τσβαντσάρα στο 73’ και δέκα λεπτά αργότερα ο Κρατόχβιλ διαμόρφωσε το 2-2. Δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το φινάλε, με τις δύο ομάδες πάντως να ολοκληρώνουν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Οντέι των Δανών και του δικού της Κουμπίστα.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Γιάμπλονετς, με την ίδια αντίπαλο και με το ίδιο σκορ (2-2). Έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς και φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ελπίζοντας ότι θα μείνει εκεί μέχρι το φινάλε της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ και θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Για το πρωτάθλημα Τσεχίας διασύρθηκε με 5-0 από τη Σλάβια Πράγας εκτός έδρας και παραμένει στην απογοητευτική 13η θέση.

Ο τεχνικός του συλλόγου Πετρ Ράντα υποστήριξε: «Είναι διαφορετικές διοργανώσεις το πρωτάθλημα και το Κόνφερενς Λιγκ και δεν θα πρέπει να τα συνδέουμε. Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί είναι τόσο διαφορετικοί αυτοί οι αγώνες αλλά είναι η πραγματικότητα. Δεν έχει καμία σχέση τι συμβαίνει στο πρωτάθλημα με τους αγώνες της Ευρώπης. Είμαστε λυπημένοι για την ήττα στο πρωτάθλημα αλλά ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα εκτίσει την ποινή του ο μέσος Κουμπίστα. Γνωστά τα προβλήματα των αμυντικών Μάρτινετς και Στέπανεκ.



ΑΛΚΜΑΑΡ

Το μόνο που έπρεπε να κάνει πριν από τρεις εβδομάδες, ήταν να αποδείξει την ανωτερότητά της εντός έδρας απέναντι στην Κλουζ. Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί με σχετική άνεση κι έφτασε στη νίκη με 2-0, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα. Μπήκε δυνατά αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε το έργο της πολύ πιο εύκολο. Το βρήκε στο πεντάλεπτο διασπώντας με χαρακτηριστική άνεση την αντίπαλη άμυνα. Ο Κάρλσον με διαγώνια πάσα βρήκε τον αμαρκάριστο Γκούντμουντσον μέσα στην περιοχή κι εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 1-0. Έκανε συντήρηση στη συνέχεια και δεν ανησύχησε σε καμία στιγμή πραγματικά. Στο 86’ έπειτα από ωραία συνεργασία η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Βαγγέλη Παυλίδη στη μικρή περιοχή και ο Έλληνας στράικερ την έστειλε να αναπαυτεί στα δίχτυα των φιλοξενούμενων «γράφοντας» το τελικό 2-0.

Η Άλκμααρ έφτασε στην τρίτη της διαδοχική επιτυχία και η μοναδική της απώλεια έως τώρα ήταν εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στη Ράντερς εκτός έδρας. Η συγκομιδή των 10 βαθμών φέρνει τους Ολλανδούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ και μία «ανάσα» από την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Under και No Goal. Στην Ερεντιβίζιε έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τη Ναϊμέγκεν και στέκεται μόλις στη 12η θέση.

«Είναι δύο ξεχωριστές διοργανώσεις. Δύο διαφορετικά πρωταθλήματα. Από τις καλές εμφανίσεις μας στο Κόνφερενς Λιγκ πήραμε ψυχολογία και παίξαμε καλύτερα στο πρωτάθλημα αλλά πρέπει να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Έχω αρκετούς παίκτες στη διάθεσή μου. Δεν μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές αλλά θα προσπαθήσω να κάνω κάποιες. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Όταν δεν παίζεις στο επίπεδο που θέλεις κάνεις αλλαγές. » ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Πασκάλ Γιάνσεν.

Αγωνιστικά Νέα: Το απουσιολόγιο είναι «λευκό» και θα παραταχθεί πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με την Άλκμααρ να βρίσκεται στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ σχεδόν με τα δύο πόδια, το παιχνίδι με τη Γιάμπλονετς στην Τσεχία έχει σαφώς μεγαλύτερη σημασία για τους γηπεδούχους. Εξάλλου οι τελευταίοι βρίσκονται πίσω από την ΑΖ και σε περίπτωση «τριπόντου» θα αποτελούν το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και τη σπουδαία πρόκριση. Οι Ολλανδοί άλλωστε θα έχουν κι έναν αγώνα στο «σπίτι» τους για να «σφραγίσουν» την πρωτιά. Αξίζει το ρίσκο στη διπλή ευκαιρία του «άσου» ή της ισοπαλίας και θα το πάρουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Γιάμπλονετς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.08 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Άλκμααρ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.92 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Άλκμααρ 6 14 4 2 0 8:3
  3 Γιάμπλονετς 6 6 1 3 2 6:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Onironautis, με το υψηλότερο yield +5.17% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες