2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γερμανία - Ρουμανία

Προϊστορία

8/10/2021 ΓερμανίαΡουμανία 2 - 1
28/3/2021 ΡουμανίαΓερμανία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 607,032 95.9%
X
€ 15,510 2.4%
2
€ 10,589 1.7%
Over
€ 15,141 77.4%
Under
€ 4,431 22.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

128 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Volksparkstadion
  • Χωρητικότητα: 57000
  • Θεατές: 25000
Δεν έχει δεχθεί γκολ η Γερμανία του Φλικ

Δεν έχει δεχθεί γκολ η Γερμανία του Φλικ

Η Γερμανία υποδέχεται στο Αμβούργο την Ρουμανία για την 7η αγωνιστική του 10ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Άκρως θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του Χάνσι Φλικ στον πάγκο των «πάντσερ» καθώς στα πρώτα τρία παιχνίδια του πέτυχε ισάριθμες νίκες χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Μπορεί απέναντι στο Λιχτενστάιν το 2-0 να φάνταζε φτωχό, όμως στη συνέχεια ακολούθησε το 6-0 απέναντι στην Αρμενία και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ήρθε το 4-0 επί της Ισλανδίας.

Στο Ρέκιαβικ παρουσιάστηκε από την αρχή σοβαρή και μόλις στο 4’ προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Γκνάμπρι και είκοσι λεπτά μετά ο Ρούντιγκερ με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της. Στο ξεκίνημα της επανάληψης είδε την αντίπαλο της να έχει δοκάρι, όμως στο 56’ ο Σανέ με ωραίο σουτ έκανε το 4-0 για να έρθει ο Βέρνερ στο 89’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Έκανε το 3 στα 3 με τον Φλικ στον πάγκο της, αύξησε την διαφορά από την 2η Αρμενία στους 4 βαθμούς και η λογική λέει πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την πρόκριση της. Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, γνωρίζει τους περισσότερους παίκτες και ήδη έχει φέρει τις δικές του ιδέες στην Εθνική.

Μιλάει με τους προπονητές των συλλόγων, έχει παροτρύνει όλους τους τεχνικούς της Μπουντεσλίγκα να κάνουν τις δικές τους προτάσεις και θέλει να δημιουργήσει και πάλι μία ελκυστική ποδοσφαιρικά Γερμανία.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν οι μπακ Γκόσενς (Αταλάντα) και Μπακού (Βόλφσμπουργκ ), ο στόπερ Χούμελς (Ντόρτμουντ)και οι μέσοι Νταχούντ (Ντόρτμουντ) και Γκουντογάν (Μάντσεστερ Σίτι), που είχαν κληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι.

Η αποστολή της Γερμανίας:

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Λένο (Αρσεναλ).

Αμυντικοί: Κέρερ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κλόστερμαν (Λειψία), Ράουμ (Χόφενχαϊμ), Ρούντιγκερ (Τσέλσι), Σλότερμπεκ (Φράιμπουργκ), Ζίλε (Μπάγερν Μονάχου), Γκίντερ (Γκλάνμτπαχ)

Μέσοι:Γκορέτσκα (Μπάγερν Μονάχου), Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Μουσιάλα (Μπάγερν Μονάχου), Σανέ (Μπάγερν Μονάχου), Χάβερτς (Τσέλσι), Χόφμαν (Γκλάντμπαχ), Νόιχαουζ (Γκλάντμπαχ), Βιρτς (Λέβερκουζεν)

Επιθετικοί: Αντεγιέμι (Σάλτσμπουρκ), Γκνάμπρι (Μπάγερν Μονάχου), Βέρνερ (Τσέλσι).



ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Τρία παιχνίδια έδωσε στο παράθυρο του Σεπτεμβριου και ο απολογισμός των δύο νικών και μίας ισοπαλίας κρίνεται θετικός. Αρχικά έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ισλανδίας (2-0), με το ίδιο σκορ επικράτησε εντός του Λιχτενστάιν αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει στα Σκόπια και έμεινε στην λευκή ισοπαλία απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία.

Είχε να αντιμετωπίσει και τις απουσίες της, δεν απείλησε ιδιαίτερα αλλά ούτε και απειλήθηκε. Ήταν περισσότερο προσεκτική στην άμυνα της σε ένα γενικά μη ποιοτικό παιχνίδι χωρίς «καθαρές» ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.

Αυτή ήταν η πρώτη της ισοπαλία στα προκριματικά και με ρεκόρ 3-1-2 βρίσκεται στην 3η θέση και στο -1 από την 2η Αρμενία. Έχει σαφώς δύσκολη αποστολή σήμερα, δεν θα ρισκάρει και θα προσπαθήσει πρώτα να προσέξει τα μετόπισθεν της. Είναι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης ακόμα και με ήττα σήμερα, έτσι και αλλιώς η πρωτιά ήταν ουτοπικό σενάριο εξαρχής.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκαν στην αποστολή οι Καμόρα (Κλουζ), Βιτά (Φαρούλ Κοστάντζα), Νεντέλκου (Φορτούνα Ντίσελντορφ) και Μαν (Πάρμα).

Η αποστολή της Ρουμανίας

Τερματοφύλακες: Αϊοάνι (Φαρούλ Κοστάντζα), Νιτά (Σπάρτα Πράγας), Βλαντ (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μόλντοβαν (Ραπίντ Βουκουρεστίου)

Αμυντικοί: Κίρικες (Σασουόλο), Μανέα (Κλουζ), Νεντελτσεάρου (Κροτόνε), Ράτιου (Ουέσκα), Ρους (Φεχέρβαρ), Τόσκα (Γκαζιαντέπσπορ), Μπαντσού (Ουνιβερσιτέ Κραΐοβα), Μπούρτσα (Κλουζ), Ράτιου (Ουέσκα),

Μέσοι: Τσιτσάλνταου (Κραϊόβα), Κορντέα (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μαν (Πάρμα), Μάριους Μαρίν (Πίζα), Ράζβαν Μαρίν (Κάλιαρι), Στάντσιου (Σλάβια Πράγας), Μαξίμ (Γκαζιαντέπ), Χάτζι (Ρέιντζερς), Μιχάιλα (Πάρμα), Κορντέα (Στεάουα), Μορουτάν (Γαλατασαράι), Άλμπου (Ραπίντ Βουκουρεστίου), Μίτριτσα (ΠΑΟΚ), Τσικάλνταου (Γαλατασαράι).

Επιθετικοί: Ντένις Ντράγκους (Σταντάρ Λιέγης), Γιόβαν Μάρκοβιτς (Ουν. Κραϊόβα), Πούσκας (Ρέντινγκ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γερμανία με τον Φλικ στον πάγκο έχει βρει ρυθμό, δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες και ακόμα δεν έχει δεχτεί κάποιο γκολ. Από την άλλη η Ρουμανία θα προσπαθήσει λογικά να χαλάσει το παιχνίδι της αντιπάλου της, δεν θα ρισκάρει και θα πάει έστω για τον βαθμό. Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν από την διάθεση που θα δείξουν οι γηπεδούχοι. Αν οι φιλοξενούμενοι είχαν δείξει λίγο καλύτερο πρόσωπο επιθετικά θα πηγαίναμε με μεγαλύτερη σιγουριά στο αμφίσκορο, τώρα έχει ένα μικρό ρίσκο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1ος γύρος: 10ος όμιλος
  1 Γερμανία 10 27 9 0 1 36:4
  3 Ρουμανία 10 17 5 2 3 13:8
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
8/10/2021
Γερμανία
Ρουμανία
2 - 1
28/3/2021
Ρουμανία
Γερμανία
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 1
  • » Ο U-H-U, με το υψηλότερο yield +7.77% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.18% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες