1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γαλλία - Φινλανδία

7/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 658
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 962 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φινλανδία - Γαλλία στις 16/11/2021

Προϊστορία

16/11/2021 ΦινλανδίαΓαλλία 0 - 2
7/9/2021 ΓαλλίαΦινλανδία 2 - 0
11/11/2020 ΓαλλίαΦινλανδία 0 - 2
15/10/2013 ΓαλλίαΦινλανδία 3 - 0
7/9/2012 ΦινλανδίαΓαλλία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 414,139 91.3%
X
€ 26,651 5.9%
2
€ 12,788 2.8%
Over
€ 20,357 50.8%
Under
€ 19,741 49.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

104 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Groupama Stadium
Μία πειστική εμφάνιση ψάχνει η Γαλλία

Μία πειστική εμφάνιση ψάχνει η Γαλλία

Η Γαλλία υποδέχεται την Φινλανδία για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο Κατάρ. Προβληματίζουν με την απόδοση τους οι γηπεδούχοι, ψάχνουν την υπέρβαση οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΑΛΛΙΑ

Ταξίδεψε στο Κιέβο ψάχνοντας μία καλή εμφάνιση και μία νίκη αλλά στο τέλος μπορεί να νιώθει και καλά με τον βαθμό της ισοπαλίας. Είχε μία καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ στο 44’ όταν ο Μαρσιάλ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δευτερόλεπτα βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα φανταστικό γκολ του Σαπαρένκο. Πέντε λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης ισοφάρισε με ένα δυνατό κοντινό σουτ του Μαρσιάλ και στο 78’ ο Ντιαμπί από πλεονεκτική θέση σημάδεψε το δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Από την έναρξη του Euro ως και σήμερα δεν έχουμε δει κάποια πειστική εμφάνιση από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία τους στα προκριματικά όπου βέβαια παραμένουν στην 1η θέση, αήττητοι με 9 βαθμούς. Φινλανδία και Ουκρανία βρίσκονται στο -4, με μία νίκη σήμερα ουσιαστικά θα αφήσει έναν αντίπαλο εκτός. Ο Ντεσάμπ βεβαία έχει αρχίσει να δέχεται μεγαλύτερη κριτική ενώ στην Γαλλία αναφέρουν πως οι σχέσεις του με τους παίκτες δεν είναι η καλύτερη. Ο αρχηγός Γιορίς μάλιστα μετά την ισοπαλία απέναντι στην Ουκρανία έκανε λόγω για έλλειψη αφοσίωσης και επιθετικότητας.

«Δεν έχουμε χάσει την αυτοπεποίθηση. Παίζουμε με αντιπάλους που έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο. Από τα 2 τελευταία παιχνίδια πήραμε δύο από τους διαθέσιμους έξι πόντους και προφανώς δεν είναι αυτή η φιλοδοξία μας. Δεν είμαι ευχαριστημένος με τις ισοπαλίες», τόνισε ο κόουτς Ντεσάμπ.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει τιμωρημένος ο στόπερ Κουντέ ο στόπερ Κουντέ. Δεν έχει κάποιο νέο πρόβλημα γνωστές και σημαντικές οι απουσίες της, όπως του Εμπαπέ και του Καντέ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Μανταντά (Μαρσέιγ), Μενιάν (Μίλαν)

Αμυντικοί: Ντίνιε (Έβερτον), Ντιμπουά (Λυών), Ερνάντεζ (Μίλαν), Κιμπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κουντέ (Σεβίλλη), Λανγκλέ (Μπαρτσελόνα), Βαράν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) , Κερτ Ζουμά (Τσέλσι)

Μέσοι: Καντέ (Τσέλσι), Λεμάρ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Βερετού (Ρόμα), Τσουαμενί (Μονακό) , Ραμπιό (Γιουβέντους), Γκεντουζί (Μαρσέιγ)

Επιθετικοί: Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κομάν (Μπάγερν Μονάχου),Γκριεζμάν (Μπαρτσελόνα), Μαρσιάλ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντιαμπί (Λεβερκούζεν)



ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Πέτυχε την 1η νίκη της στα προκριματικά καθώς επιβλήθηκε με 1-0 του Καζακστάν εντός έδρας. Είχε τον έλεγχο στην αρχή του παιχνιδιού, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά έπεσε πάνω σε έναν καλό αντίπαλο τερματοφύλακα που της στέρησε στο πρώτο μέρος το γκολ. Τελικά την λύση την έδωσε ο Πογιάνπαλο με μία ωραία δυνατή κεφαλιά στο 60’ και από εκεί και πέρα δεν ανησύχησε περαιτέρω.

Μονόδρομος ήταν το τρίποντο απέναντι στο Καζακστάν για να διατηρήσει έτσι ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση και μάλιστα τώρα ανέβηκε και στη 2η θέση με 5 βαθμούς. Ισοβαθμεί βέβαια με την Ουκρανία, υπερτερεί όμως στην διαφορά τερμάτων. Γενικά τα τελευταία χρόνια διαγράφει μία ανοδική πορεία, η συμμετοχή στο Euro της ανέβασε την ψυχολογία και θέλει να κάνει και πάλι την έκπληξη και να δώσει το παρών σε 2η σερί μεγάλη διοργάνωση.

«Η συμμετοχή μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μας έδωσε μεγάλη εμπιστοσύνη. Έχουμε πέντε βαθμούς μετά από 3 αγώνες οπότε τα πάντα είναι ανοικτά. Θέλουμε να γράψουμε και πάλι ιστορία στο φινλανφικό ποδόσφαιρο, με το να προκριθούμε στο Μουντιάλ», σχολίασε ο κόουτς Κάνερβα.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Καμαρά.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Χράντετσκι (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Γιόρονεν (Μπρέσια), Ερικσον (Μίαλμπι)

Αμυντικοί: Τόιβιο (Χάκεν), Βάισανεν (Ελφσμποργκ), Αραγιουούρι (Ανόρθωση), Ο’ Σόνεσι (Ελσίνκι), Ιβάνοφ (Βάρτα Πόζναν), Ούρουνεν (Μπρεστ), Ράιταλα (Μινεσότα), Αλχο (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Χάμαλαϊνεν (Λ.Α. Γκάλαξι).

Μέσοι: Σόιρι (Εσμπιεργκ), Καμαρά (Ρέιντζερς), Βάλακαρι (Πάφος), Σούλερ (Τζουγκάρντεν), Τέιλορ (Μπραν), Σπαρβ (Ελσίνκι), Κάιρινεν (Λίλεστρομ), Νίσιλα (Κουόπιο), Ασεχνουν (Εμεν), Χόστικα (Ελσίνκι).

Επιθετικοί: Πούκι (Νόριτς), Φορς (Μπρέντφορντ), Γένσεν (Αουγκσμπουργκ), Ποχγιανπάλο (Μπάγερ Λεβερκούζεν).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γαλλία θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και το ιδανικό είναι να το συνδυάσει και με μία καλή εμφάνιση. Η Φινλανδία βέβαια θα προσπαθήσει να της βάλει δύσκολα αλλά ποιοτικά υστερεί της αντιπάλου της. Δεν υπάρχει λόγος βέβαια να ασχοληθούμε με τον άσο, από όσα μας έχουν δείξει και αν θέλουμε να ρισκάρουμε θα πάμε με το under.

FACTS

  • Η ομάδα Γαλλία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.02 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γαλλία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 5.50 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Φινλανδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.00 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 4ος όμιλος
  1 Γαλλία 8 18 5 3 0 18:3
  3 Φινλανδία 8 11 3 2 3 10:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +24.46% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες