2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γαλλία - Ελβετία

28/6/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 105
3 - 3*
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 15' Seferovic Haris
  2. 30' Varane Raphael
  3. 32' Elvedi Nico

2ο Ημίχρονο 3 - 3

  1. 57' Benzema Karim
  2. 59' Benzema Karim
  3. 62' Rodriguez Ricardo
  4. 75' Pogba Paul
  5. 76' Xhaka Granit
  6. 81' Seferovic Haris
  7. 88' Coman Kingsley
  8. 90' Gavranovic Mario

Παράταση 0 - 0

  1. 91' Pavard Benjamin
  2. 108' Akanji Manuel

Πέναλτι 4 - 5

  1. Πεν. 1 Gavranovic Mario
  2. Πεν. 1 Pogba Paul
  3. Πεν. 2 Schaer Fabian
  4. Πεν. 2 Giroud Olivier
  5. Πεν. 3 Akanji Manuel
  6. Πεν. 3 Thuram Marcus
  7. Πεν. 4 Vargas Ruben
  8. Πεν. 4 Kimpembe Presnel
  9. Πεν. 5 Mehmedi Admir

Προϊστορία

28/6/2021 ΓαλλίαΕλβετία 3 - 3
19/6/2016 ΕλβετίαΓαλλία 0 - 0
20/6/2014 ΕλβετίαΓαλλία 2 - 5

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 9,912,310 74.1%
X
€ 973,120 7.3%
2
€ 2,484,741 18.6%
Over
€ 533,713 37.3%
Under
€ 898,294 62.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

277 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Arena Nationala, Bucuresti
  • Φυσικός χλοοτάπητας
  • Χωρητικότητα: 55634
Καλείται να ανεβάσει στροφές η Γαλλία

Καλείται να ανεβάσει στροφές η Γαλλία

Η Γαλλία αντιμετωπίζει στο Βουκουρέστι την Ελβετία, με τους παγκόσμιους πρωταθλητές να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro.

* Νάσιοναλ Αρίνα, Βουκουρέστι. Με 25.000 θεατές.

* Είναι η 5η αναμέτρηση των δύο ομάδων σε μεγάλο τουρνουά (Euro 2004, Μουντιάλ 2006, Μουντιάλ 2014, Euro 2016) αλλά πρώτο σε νοκ-άουτ παιχνίδι. Η Γαλλία είναι αήττητη στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις τους (2-2-0) με πιο πρόσφατη το 0-0 στη φάση ομίλων του Euro 2016.

* Η Γαλλία έχει χάσει μόλις 1 από τα 17 τελευταία παιχνίδια σε Euro και Μουντιάλ (12-4-1), τον τελικό του Euro 2016 κόντρα στην Πορτογαλία.

ΓΑΛΛΙΑ

Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Πορτογαλία και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Γερμανίας κόντρα στους Ούγγρους, εξασφάλισε την πρώτη θέση στον ομολογουμένως δυσκολότερο όμιλο του Euro. Κλειστό ματς στο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο 30’ μετά από πέναλτι που υπέπεσε ο Γιορίς, όμως βρήκε απάντηση από το… πουθενά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου χάρη σε ανύπαρκτο πέναλτι του Μπενζεμά. Ο Γάλλος στράικερ ολοκλήρωσε την ανατροπή με το καλησπέρα στο δεύτερο μέρος (47’), όμως στο 60’ ισοφαρίστηκε σε 2-2 από νέο πέναλτι. Είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία στο 67’ με σουτ των Πογκμπά (δοκάρι) και Γκριεζμάν, αλλά στη συνέχεια οι δύο ομάδες έδειξαν συμβιβασμένες με το 2-2 και το ματς κύλησε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο.

Δεν εντυπωσίασε σε κανένα παιχνίδι του τουρνουά, αλλά προκρίθηκε ως πρώτη στους «16» με 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Έτσι θα βρει αντιμέτωπη την τρίτη του 1ου ομίλου, Ελβετία. Είναι σαφώς το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού κι αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά τότε στα προημιτελικά θα παίξει με τον νικητή του Κροατία-Ισπανία. Το θέμα είναι να βρεθεί λύση στο επιθετικό κομμάτι, αφού ο Ντεσάν διαθέτει ίσως την καλύτερη επιθετικά τριπλέτα του τουρνουά (Μπενζεμά-Εμπαπέ-Γκριεζμάν) αλλά μέχρι στιγμής οι «μπλε» ζορίζονται αρκετά στο γκολ. Στα θετικά τα δύο πρώτα γκολ του Μπενζεμά μετά την επιστροφή του κόντρα στους Πορτογάλους.

Το εγκώμιο της Ελβετίας έπλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντεσάν, ο οποίος πάντως στάθηκε στο γεγονός πως η αντίπαλος των «μπλε» είχε αρκετές παραπάνω μέρες ξεκούρασης, αφού έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι στις 20 Ιουνίου, ενώ η ομάδα του στις 23 του μήνα: «Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους στην επίθεση με παίκτες όπως οι Σεφέροβιτς, Εμπολό και Σακίρι. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Είναι ένα νοκ-άουτ παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να σιγουρευτούμε ότι θα χαμογελάμε στο φινάλε του αγώνα. Η ζέστη στην Βουδαπέστη μας επηρέασε. Είχαμε μια παραπάνω μέρα ξεκούρασης σε σχέση με τα ματς των ομίλων, 5 ημέρες έναντι 4, όμως η αντίπαλος της ξεκουράστηκε 8 ημέρες που είναι καλύτερο».

Αγωνιστικά Νέα: Έχει πρόβλημα στα αριστερά της άμυνας, αφού οι Ερναντέζ και Ντιν τραυματίστηκαν κόντρα στην Πορτογαλία και ο Ντεσάν αναγκάστηκε να βάλει ως αριστερό μπακ τον χαφ Ραμπιό. Ο Ερναντέζ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά έχει κάποιες ελπίδες να αγωνιστεί, αντίθετα ο Ντιν θα χάσει σίγουρα το σημερινό. Νοκ-άουτ επίσης ο αναπληρωματικός στόπερ Κουντέ και ο αναπληρωματικός εξτρέμ Τουράμ, ενώ αμφίβολος δίνεται ο έτερος εξτρέμ Λεμάρ που αποκόμισε πρόβλημα στην προπόνηση. Στις τελευταίες προπονήσεις ο Ντεσάν δοκίμασε σχήμα με τρεις στόπερ (3-4-1-2) με Λενγκλέ δίπλα σε Βαράν και Κιπεμπέ και Παβάρ, Ραμπιό σε ρόλο φουλ-μπακ. Υπενθυμίζεται πως εκτός τουρνουά έχει μείνει ο εξτρέμ Ντεμπελέ μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Ουγγαρία.

Πιθανή Ενδεκάδα: Γιορίς – Βαράν, Λενγκλέ, Κιμπεμπέ – Παβάρ, Καντέ, Πογκμπά, Ραμπιό – Γκριεζμάν – Εμπαπέ, Μπενζεμά

Η αποστολή της Γαλλίας:

Τερματοφύλακες: Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Μάικ Μενιάν (Μίλαν)

Αμυντικοί: Λούκας Ντίνιε (Έβερτον), Λέο Ντιμπουά (Λυών), Λούκας Ερνάντεζ (Μπάγερν Μονάχου), Πρεσνέλ Κιμπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζιλ Κουντέ (Σεβίλλη), Κλεμάν Λανγκλέ (Μπαρτσελόνα), Μπεντζαμίν Παβάρντ (Μπάγερν Μονάχου), Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης) , Κερτ Ζουμά (Τσέλσι)

Μέσοι: Ενγκολό Καντέ (Τσέλσι), Τομά Λεμάρ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Αντριέν Ραμπιό (Γιουβέντους), Μούσα Σισοκό (Τότεναμ), Κορεντίν Τολισό (Μπάγερν Μονάχου)

Επιθετικοί: Ουισάμ Μπεν Γεντέρ (Μονακό), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν Μονάχου), Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Ολιβιέ Ζιρού (Τσέλσι), Αντουάν Γκριεζμάν (Μπαρτσελόνα), Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μάρκους Τουράμ (Γκλάντμπαχ)

ΕΛΒΕΤΙΑ

Επικράτησε με 3-1 της Τουρκίας την τελευταία αγωνιστική στο Μπακού και εξασφάλισε την πρόκριση στα νοκ-άουτ ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων. Δέχτηκε μεγάλη πίεση στο ξεκίνημα του ματς αλλά έμεινε «όρθια» χάρη στις επεμβάσεις τους Ζόμερ και στο 6’ πήρε το προβάδισμα κόντρα στην ροή με τρομερό μακρινό σουτ του Σεφέροβιτς. Στη συνέχεια πήρε τον απόλυτο έλεγχο και στο 26’ έκανε δύο τα τέρματα της με δυνατό σουτ του Σακίρι. Δέχτηκε τη μείωση του σκορ κόντρα στη ροή στο 62’ από μακρινό σουτ αλλά δεν πτοήθηκε και στο 68’ έκανε το 3-1 με δεύτερο γκολ του Σακίρι, ενώ είχε δοκάρι με τον Τσάκα για ένα τέταρτο τέρμα.

Ήταν η πρώτη της νίκη στο τουρνουά, αφού είχε προηγηθεί η ήττα από την Ιταλία (0-3) και η ισοπαλία με την Ουαλία (1-1). Το τελευταίο αποτέλεσμα της στέρησε την δεύτερη θέση και την φέρνει αντιμέτωπη με το μεγάλο φαβορί του τουρνουά, Γαλλία. Είναι η τρίτη σερί παρουσία της σε φάση «16» μεγάλου τουρνουά μετά το Euro του 2016 και το Μουντιάλ του 2018 και στοχεύει στην πρώτη πρόκριση της σε νοκ-άουτ μετά το Μουντιάλ του 1938! Στα θετικά για τον Πέτκοβιτς η εξαιρετική εμφάνιση των δύο μεγάλων αστέρων της ομάδας, Σεφέροβιτς και Σακίρι κόντρα στους Τούρκους. Αμφότεροι είχαν δεχτεί αρκετή κριτική για την απόδοση τους στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου, ωστόσο έδωσαν απαντήσεις στο κρίσιμο ματς στο Μπακού που έκρινε την πρόκριση. Μάλιστα ο Σακίρ με τα δύο γκολ που σημείωσε έγινε ο πρώτος σκόρερ της Ελβετίας σε μεγάλα τουρνουά (7 γκολ).

Εν όψει του σημερινού ο Πέτκοβιτς δήλωσε: «Είναι σημαντικό να δείξουμε σωστή στάση και να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας. Πρέπει να ξεπεράσουμε τα όρια μας, να βρεθούμε πάνω από το 100% και ελπίζουμε η Γαλλία να μείνει μερικά ποσοστά πιο κάτω από εμάς. Με όλο το σεβασμό προς τον αντίπαλο, θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε επειδή σ’ αυτό το στάδιο του τουρνουά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο μόνος δρόμος είναι μπροστά. Έχουμε μάθει από τους αποκλεισμούς κόντρα σε Πολωνία (Euro 2016) και Σουηδία (Μουντιάλ 2018)».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα.

Πιθανή Ενδεκάδα: Ζόμερ – Ελβέντι, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ – Βίντμερ, Τζάκα, Σακίρι, Φρόιλερ, Ζούμπερ – Εμπολό, Σεφέροβιτς

Η αποστολή της Ελβετίας:

Τερματοφύλακες: Γιαν Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Ιβόν Εμβογκό (Αϊντχόφεν),Γιόνας Ομλίν (Μονπελιέ)

Αμυντικοί: Ρικάρντο Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Φαμπιάν Σερ (Νιούκαστλ), Μανουέλ Ακαντζί (Ντόρτμουντ), Νίκο Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Σιλβάν Βίντμερ (Βασιλεία), Λορίς Μπενίτο (Μπορντό), Κέβιν Εμπαμπού (Βόλφσμπουργκ), Εράι Τσίμερτ (Βασιλεία), Μπεσίρ Ομέρατζιτς (Ζυρίχη), Ζορντάν Λοτόμπα (Νις)

Μέσοι: Γκρανίτ Τζάκα (Άρσεναλ), Σερντάν Σακίρι (Λίβερπουλ), Στέφεν Ζούμπερ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Ντένις Ζακάρια (Γκλάντμπαχ), Ρέμο Φρόιλερ (Αταλάντα), Εντιμίλσον Φερνάντες (Μάιντς), Τζιμπρίλ Σο (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης)

Επιθετικοί: Χάρις Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Αντμίρ Μεχμέντι (Βόλφσμπουργκ),Μπρέελ Εμπολό (Γκλάντμπαχ), Μάριο Γκαβράνοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ρούμπεν Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Κρίστιαν Φάσναχτ (Γιουνγκ Μπόις)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γαλλία δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της στη φάση ομίλων ωστόσο ακόμα κι έτσι εξασφάλισε την πρωτιά σ’ έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Πλέον καλείται να ανεβάσει στροφές και είναι σαφώς το φαβορί απέναντι στην Ελβετία, η οποία προκρίθηκε ως καλύτερη τρίτη χάρη στη νίκη της την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους απογοητευτικούς Τούρκους. Καλοδουλεμένη ομάδα με ορισμένους παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιές (Σακίρι-Σεφέροβιτς) αλλά με ταβάνι. Μέχρι στιγμής τα φαβορί δεν έχουν περάσει εύκολα στα νοκ-άουτ (βλέπε Ιταλία, Ολλανδία) αλλά η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και οι «μπλε» αν εμφανιστούν αποτελεσματικοί στην επίθεση δύσκολα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Δίκαιο το 1.60 στον άσο, για όσους αρέσκονται σε αυτού του είδους τις αποδόσεις.

FACTS

  • Η ομάδα Γαλλία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.10 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ελβετία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.96 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.31% έπαιξε: 1
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +11.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1X
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +14.00% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες