Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βραζιλία - Περού

6/7/2021 02:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1000
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1039 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Περού - Βραζιλία στις 13/9/2023

Προϊστορία

13/9/2023 ΠερούΒραζιλία 0 - 1
10/9/2021 ΒραζιλίαΠερού 2 - 0
6/7/2021 ΒραζιλίαΠερού 1 - 0
18/6/2021 ΒραζιλίαΠερού 4 - 0
14/10/2020 ΠερούΒραζιλία 2 - 4
11/9/2019 ΒραζιλίαΠερού 0 - 1
7/7/2019 ΒραζιλίαΠερού 3 - 1
22/6/2019 ΠερούΒραζιλία 0 - 5
16/11/2016 ΠερούΒραζιλία 0 - 2
13/6/2016 ΒραζιλίαΠερού 0 - 1
18/11/2015 ΒραζιλίαΠερού 3 - 0
17/7/2015 ΠερούΒραζιλία 0 - 4
15/6/2015 ΒραζιλίαΠερού 2 - 1
2/4/2009 ΒραζιλίαΠερού 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 3,025,056 94.1%
X
€ 62,926 2.0%
2
€ 125,214 3.9%
Over
€ 160,322 40.2%
Under
€ 238,762 59.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 02:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

112 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Olimpico Nilton Santos
  • Χωρητικότητα: 46931
Με τον «αέρα» του φαβορί η «σελεσάο»

Με τον «αέρα» του φαβορί η «σελεσάο»

Η Βραζιλία συγκρούεται με το Περού στο Ρίο ντε Τζανέριο, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Κόπα Αμέρικα 2021. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη επί της Χιλής στα προημιτελικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέκλεισαν την Παραγουάη στα πέναλτι. Οι δύο ομάδες είχαν παίξει και στη φάση των ομίλων με τη «σελεσάο» να διαλύει τους «Ίνκας» με 4-0.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «4» του Κόπα Αμέρικα 2021. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια του ζευγαριού θα συναντήσει στον τελικό, όποια ομάδα προκριθεί από τον αγώνα της Αργεντινής με την Κολομβία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Την περασμένη Παρασκευή κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Χιλή για τα προημιτελικά. Η «ρόχα» παραδοσιακά τη δυσκολεύει κι αυτό συνέβη ξανά. Παρ’ όλα αυτά βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο 1-0 και να τσεκάρει το εισιτήριο για την τετράδα. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της αλλά δυσκολευόταν αρκετά να διασπάσει το αμυντικό «τείχος» που είχε στηθεί μπροστά στην εστία του Κλαούντιο Μπράβο. Χωρίς πολλές φάσεις το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0). Στην ανάπαυλα ο Τίτε αποφάσισε να περάσει στο γήπεδο τον Λούκας Πακετά. Ο τελευταίος τον δικαίωσε μόλις μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, καθώς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά μετά όμως ο Γκάμπριελ Ζεσούς έκανε μία απρόσεκτη προσπάθεια για κοντρόλ και χτύπησε τον Μένα, με τον διαιτητή να τον αποβάλλει δικαίως με απευθείας κόκκινη κάρτα. Πλέον έπρεπε να αμυνθεί και το γνώριζε καλά. Κινδύνευσε σοβαρά τρεις φορές και σώθηκε από το δοκάρι στο 69’ σε κεφαλιά του Μπρέρετον. Άντεξε στην πίεση και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να πανηγυρίζει μία μεγάλη πρόκριση.

Με αυτόν τον τρόπο η Βραζιλία πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, εκεί όπου θα κοντραριστεί με το Περού. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, με τους διοργανωτές να επικρατούν με το ευρύ 4-0. Το ψυχολογικό πλεονέκτημα είναι δεδομένα στην πλευρά της «σελεσάο» η οποία επιθυμεί διακαώς να προκριθεί στον τελικό, σκοπεύοντας να κατακτήσει το δέκατο Κόπα Αμέρικα της ιστορίας της. Τα τρία από τα πέντε ματς της στο τουρνουά ολοκληρώθηκαν No Goal, ενώ τρία ήταν και τα Over.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Τίτε τόνισε: «Πάντοτε η ιδέα είναι να παίζουμε επιθετικά και να προσπαθούμε να βάλουμε γκολ. Αυτό κάναμε και στον αγώνα με τη Χιλή, έστω κι αν μείναμε με παίκτη λιγότερο. Είναι άσχημο να μην είναι καλός ο αγωνιστικός χώρος και πραγματικά παρακαλώ να παίζουμε σε καλύτερα γήπεδα. Δεν είναι δυνατόν να δυσκολεύονται οι παίκτες. Αποκλείσαμε μία ομάδα που έχει κατακτήσει τα δύο από τα τρία Κόπα Αμέρικα και τώρα θα παίξουμε με το Περού. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο προηγούμενο ματς και να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό».

Αγωνιστικά Νέα: Θα εκτίσει την ποινή του λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στον προηγούμενο αγώνα ο Γκάμπριελ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι). Αμφίβολος ο πλάγιος μπακ Λόντι (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Η αποστολή της Βραζιλίας:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Βέβερτον (Παλμέιρας)

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Γιουβέντους), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Λόντι (Ατλέτικο Μαδρίτης), ΜΙλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ορτίς (Μπαραγκαντίνο), Έμερσον (Μπέτις)

Μέσοι: Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Πακετά (Λυών), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ριμπέιρο (Φλαμένγκο), Ντάγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Γκάμπριελ Ζεζούς (Μάντσεστερ Σίτι), Ριτσάρλισον (Έβερτον), Έβερτον (Μπενφίκα), Γκάμπριελ Μπαρμπόσα (Φλαμένγκο), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης)



ΠΕΡΟΥ

Στον χρονικά πρώτο προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα 2021 πρωταγωνίστησε σ’ έναν αγώνα που θα περάσει στην ιστορία με αντίπαλο την Παραγουάη. Μετά από ένα ενενηντάλεπτο γεμάτο συγκινήσεις που ολοκληρώθηκε 3-3, κατάφερε να επικρατήσει στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 και να περάσει στην τετράδα. Ξεκίνησε άσχημα το ματς και δέχτηκε γκολ στο 11’ από τον Γκουστάβο Γκόμεζ, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 21’ με τον Λαπαντούλα. Στάθηκε τυχερό καθώς η «αλμπιρόχα» είχε δοκάρι, όμως στο 40’ έκανε την ολική ανατροπή με σκόρερ ξανά τον Λαπαντούλα. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και θεωρητικά το έργο του είχε γίνει πιο εύκολο. Δεν ήταν ακριβώς έτσι. Στο 54’ δέχτηκε την ισοφάριση από τον Ζούνιορ Αλόνσο ξανά σε φάση που άρχισε από κόρνερ. Ο χρόνος κυλούσε και δυσκολευόταν να βρει γκολ παρά την κυριαρχία της. Στο 80’ στάθηκε τυχερή όταν το σουτ του Γιοτούν κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Πέντε λεπτά μετά έμεινε κι εκείνη με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Καρίγιο. Αμύνθηκε μαζικά αλλά στο 90’ ο Άβαλος εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια των στόπερ της και ισοφάρισε από κοντά σε 3-3 στέλνοντας τον αγώνα στα πέναλτι.

Το Περού αποδείχθηκε πιο ψύχραιμο και σε μία διαδικασία που χρειάστηκε κάθε ομάδα να εκτελέσει από έξι πέναλτι, ήταν εκείνο που πήρε την πρόκριση με 4-3 και σκόρερ που έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση τον Τραούκο. Παράλληλα συνέχισε το εντυπωσιακό σερί του κόντρα στην Παραγουάη, παραμένοντας για όγδοη συνεχόμενη αναμέτρηση δίχως ήττα από τη συγκεκριμένη ομάδα. Βρίσκεται για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία Κόπα Αμέρικα στα ημιτελικά και φυσικά οι «Ίνκας» θεωρούνται ήδη απόλυτα επιτυχημένοι. Θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση από τη Βραζιλία για την ήττα στη φάση των ομίλων με 4-0 και παράλληλα να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης του τρίτου Κόπα Αμέρικα της ιστορίας τους. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς της «μπλανκιρόχα» στο τουρνουά ήταν Over.

«Έχουμε μεγαλώσει ως ομάδα και ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι πάντοτε κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο. Ελπίζουμε ότι θα φτάσει για να πάρουμε ακόμα μία πρόκριση. Με τη Βραζιλία γνωριζόμαστε και πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας ματς. Ακόμα κι αν περνούσε όμως η Χιλή θα ήταν πάλι πολύ δύσκολο. Έχουμε αναλύσει το παιχνίδι και είναι πολύ ολοκληρωμένη ομάδα αυτή που διαθέτουν οι αντίπαλοι. Έχουμε όμως κι εμείς τις πιθανότητές μας και θα τις διεκδικήσουμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της «μπικολόρ» και γνωστού ως «τίγρη», Ρικάρντο Γκαρέκα.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα απουσιάσει ο μεσοεπιθετικός Καρίγιο (Αλ Χιλάλ).

Η αποστολή του Περού:

Τερματοφύλακες: Γκαγιέσε (Ορλάντο Σίτι), Καρβάγιο (Ουνιβερσιτάριο), Κασέδα (Μελγκάρ)

Αμυντικοί: Ράμος (Ουνιβερσιδάδ Σέζαρ Βαγιέχο), Τράουκο (Σεντ Ετιέν), Κόρζο (Ουνιβερσιτάριο), Άμπραμ (Βελέζ Σάρσφιλντ), Αραούχο (Έμεν), Σάνταμαρια (Άτλας), Κάγενς (Νιου Γιορκ Σίτι), Λόπεζ (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς), Γκάρσες (Ουνιβερσιδάδ Σέζαρ Βαγιέχο), Λόρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ)

Μέσοι: Γιοτούν (Κρουζ Αζούλ), Κουέβα (Αλ Φατέχ), Καρίγιο (Αλ Χιλάλ), Τάπια (Θέλτα), Πένια (Έμεν), Καρταχένα (Γοδόι Κρουζ), Αρίας (Μελγκάρ), Γκαρσία (Τσιεντσιάνο), Τάβαρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ)

Επιθετικοί: Λαπαντούλα (Μπενεβέντο), Ιμπερίκο (Μελγκάρ), Ορμένιο (Λεόν), Βαλέρα (Ουνιβερσιτάριο)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βραζιλία θεωρείται δικαίως το μεγάλο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι για να πάρει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του προσεχούς Σαββάτου. Ωστόσο το Περού έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν τη φοβάται. Άλλωστε το 2016 την είχε νικήσει και την είχε αποκλείσει από τη φάση των ομίλων. Οι γηπεδούχοι πάντως έχουν και την ψυχολογία με το μέρος τους, καθώς οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στις 17 Ιουνίου και η «σελεσάο» είχε διασύρει τους αντιπάλους της με 4-0. Η λογική λέει ο ημιτελικός δεν θα έχει καμία σχέση μ’ εκείνη την αναμέτρηση. Θα πάμε με το Under θεωρώντας ότι και οι δύο ομάδες θα παίξουν προσεκτικά και δεν θα πάρουν υπερβολικό ρίσκο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Περού, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.49 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βραζιλία νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.15 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: 1
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.57% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες