Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βραζιλία - Περού

18/6/2021 03:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 680
4 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1057 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Περού - Βραζιλία στις 13/9/2023

Προϊστορία

13/9/2023 ΠερούΒραζιλία 0 - 1
10/9/2021 ΒραζιλίαΠερού 2 - 0
6/7/2021 ΒραζιλίαΠερού 1 - 0
18/6/2021 ΒραζιλίαΠερού 4 - 0
14/10/2020 ΠερούΒραζιλία 2 - 4
11/9/2019 ΒραζιλίαΠερού 0 - 1
7/7/2019 ΒραζιλίαΠερού 3 - 1
22/6/2019 ΠερούΒραζιλία 0 - 5
16/11/2016 ΠερούΒραζιλία 0 - 2
13/6/2016 ΒραζιλίαΠερού 0 - 1
18/11/2015 ΒραζιλίαΠερού 3 - 0
17/7/2015 ΠερούΒραζιλία 0 - 4
15/6/2015 ΒραζιλίαΠερού 2 - 1
2/4/2009 ΒραζιλίαΠερού 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 528,797 90.1%
X
€ 18,511 3.2%
2
€ 39,558 6.7%
Over
€ 128,919 50.7%
Under
€ 125,554 49.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 03:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

109 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
31 έτη

Προπονητής: Tite

10 Neymar

21  Gabriel Barbosa Ribeiro Everton Αλλαγή 46'

19  Everton Richarlison Αλλαγή 46'

8 Fred

15 Fabinho

9  Gabriel Jesus Firmino Roberto Αλλαγή 72'

6  Alex Sandro Renan Lodi Αλλαγή 77'

3 Thiago Silva

14 Eder Militao

2  Danilo Emerson Royal Αλλαγή 84'

23 Ederson Moraes

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Olimpico Nilton Santos
  • Χωρητικότητα: 46931
Με καλύτερο ρυθμό η «Σελεσάο» κόντρα στους «Ίνκας»

Με καλύτερο ρυθμό η «Σελεσάο» κόντρα στους «Ίνκας»

Η ΒραζΙλία υποδέχεται το Περού στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ρίο ντε Τζανέιρο, για τη δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Κόπα Αμέρικα 2021. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη κόντρα στη Βενεζουέλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν πρεμιέρα στο τουρνουά.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Την περασμένη Κυριακή αντιμετώπισε τη Βενεζουέλα των χιλίων προβλημάτων στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα. Έπρεπε απλώς να μην «αυτοκτονήσει» και δεν έδειξε διάθεση για κάτι τέτοιο. Ήταν σοβαρή και δίχως να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα πήρε μία άνετη και «καθαρή» νίκη με 3-0, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο βήμα για την κορυφή του δευτέρου ομίλου της διοργάνωσης. Χρειάστηκε 23 λεπτά για να ανοίξει το σκορ κι αυτό συνέβη μέσω μίας στατικής φάσης. Η μπάλα βρέθηκε στη μικρή περιοχή και ο Μαρκίνιος την έσπρωξε από κοντά στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0. Συνέχισε να πιέζει μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Δεν βρήκε το δεύτερο γκολ αλλά δεν ανησύχησε κιόλας πραγματικά σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Στην επανάληψη η Βραζιλία παρουσιάστηκε κάποιος πιο κεφάτη. Συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και της κατοχής, αναζητώντας τρόπους για να πετύχει κι άλλα τέρματα. Στο 62’ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Ντανίλο και ο Νεϊμάρ δύο λεπτά αργότερα το μετέτρεψε σε γκολ «σφραγίζοντας» το «τρίποντο». Έριξε ρυθμούς στη συνέχεια θέλοντας απλά να βγάλει την υποχρέωση δίχως απρόοπτα. Τελικά στο 89’ ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα μετά από ασίστ του Νεϊμάρ διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Οι διοργανωτές στη συνέχεια έχουν ρεπό και θα κλείσουν τις υποχρεώσεις τους στο γκρουπ παίζοντας απέναντι στην Κολομβία και το Εκουαδόρ.

Ο τεχνικός της «Σελεσάο» Τίτε υποστήριξε: «Ο κόουτς Γκαρέκα μας έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές. Αλλάζει πολλές στρατηγικές και γι’ αυτόν το λόγο δεν πρόκειται να αποκαλύψω τη σύνθεσή μας για τον αγώνα. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε πολλούς ποδοσφαιριστές να δείξουν τι αξίζουν. Είναι σημαντικό να υπάρχει η ρουτίνα θέσης και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να τους χρησιμοποιούμε εκεί που παίζουν και στις ομάδες τους. Αυτό θα τους προσφέρει αυτοπεποίθηση διότι θα μπορεί να κάνει το ίδιο που έκανε και στην ομάδα που αγωνίζεται όλο το χρόνο. ».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει φρέσκα προβλήματα και θεωρείται πλήρης.

Η αποστολή της Βραζιλίας:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Βέβερτον (Παλμέιρας)

Αμυντικοί: Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντανίλο (Γιουβέντους), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Λόντι (Ατλέτικο Μαδρίτης), ΜΙλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φελίπε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Έμερσον (Μπέτις)

Μέσοι: Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Πακετά (Λυών), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ριμπέιρο (Φλαμένγκο), Ντάγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Γκάμπριελ Ζεζούς (Μάντσεστερ Σίτι), Ριτσάρλισον (Έβερτον), Έβερτον (Μπενφίκα), Γκάμπριελ Μπαρμπόσα (Φλαμένγκο), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης)



ΠΕΡΟΥ

Θα γίνει η τελευταία εθνική ομάδα που θα μπει στη «μάχη» του Κόπα Αμέρικα. Στο παρελθόν το έχει κατακτήσει δύο φορές, με πιο πρόσφατη το μακρινό 1975. Έχει ταξιδέψει στη Βραζιλία δίχως ιδιαίτερες βλέψεις, καθώς δεν φαίνεται ότι διανύει την καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Αρχικά θα προσπαθήσει να αποφύγει την τελευταία θέση του δευτέρου ομίλου. Πρόκειται για έναν εφικτό στόχο ο οποίος λογικά εύκολα ή δύσκολα θα επιτευχθεί. Ωστόσο αν δεν φτάσει σ’ ένα καλό πλασάρισμα τότε πολύ δύσκολα θα φτάσει πιο μακριά από τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μετά την πρεμιέρα τους θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά την Κολομβία, Εκουαδόρ και Βενεζουέλα, θέλοντας απλώς να αφήσει ένα απ’ όλα αυτά τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα πίσω του.

Το Περού παρουσιάστηκε διπρόσωπο στα τελευταία του παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ που αποτέλεσαν και τις πιο πρόσφατες επίσημες υποχρεώσεις του. Αρχικά υποδέχτηκε την Κολομβία και διασύρθηκε (0-3). Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 40’ από τον Μίνα και στην επανάληψη κατέρρευσε. Στο 49’ και το 55’ οι Ουρίμπε και Λουίς Ντίας έβαλαν τέλος στις ελπίδες του για κάτι καλό. Λίγες ημέρες αργότερα όμως έφυγε με μεγάλο «διπλό» από το Κίτο νικώντας το Εκουαδόρ 2-1 κι αναπτερώνοντας τις ελπίδες για πρόκριση. Οι 4 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει πάντως το φέρνουν στην τελευταία θέση, έχοντας όμως μικρή απόσταση από την πεντάδα. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Over.

«Προσπαθούμε να βρούμε ξανά το ρυθμό μας. Προφανώς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα είναι δύσκολο. Είναι καλό να παίζουμε συχνά με τη Βραζιλία γιατί μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Είμαστε μία ομάδα που βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Βλέπω ότι είμαστε καλά και ψυχολογικά και είναι σημαντικό. Οι αντίπαλοι είναι ισχυροί και το ξέρουμε. Πρέπει να προσέχεις τα πάντα. Θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος της διοργάνωσης όπως κάναμε το 2019. Ο στόχος μας πάντως προς το παρόν είναι να προοδεύουμε. » ήταν τα λόγια του προπονητή των «Ίνκας», Ρικάρντο Γκαρέκα.

Αγωνιστικά Νέα: Από αυτούς που βρίσκονται στην αποστολή θα λείψουν ο ηγέτης μεσοεπιθετικός Κουέβα (Αλ Φατέχ) και ο επιθετικός Ορμένιο (Λέον). Ο πρώτος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο δεύτερος είναι τραυματίας. Σημαντική η απουσία του δεξιού μπακ Αντβίνκουλα (Ράγιο Βαγιεκάνο). Επιπλέον θα λείψουν σε σχέση με τους αγώνες των προκριματικών οι μέσοι Ακίνο (Κλαμπ Αμέρικα) και Γκονζάλες (Σπόρτινγκ Κριστάλ), ο αρχισκόρερ Πάολο Γκερέρο (Ιντερνασιονάλ), όπως επίσης και οι τραυματίες επιθετικοί Φαρφάν (Αλιάνζα Λίμα), Ολιβάρες (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Φλόρες (Ντι Σι Γιουνάιτεντ), αλλά και ο στράικερ Ρουιντίαζ (Σιάτλ Σάουντερς).

Η αποστολή του Περού:

Τερματοφύλακες: Γκαγιέσε (Ορλάντο Σίτι), Καρβάγιο (Ουνιβερσιτάριο), Κασέδα (Μελγκάρ)

Αμυντικοί: Ράμος (Ουνιβερσιδάδ Σέζαρ Βαγιέχο), Τράουκο (Σεντ Ετιέν), Κόρζο (Ουνιβερσιτάριο), Άμπραμ (Βελέζ Σάρσφιλντ), Αραούχο (Έμεν), Σάνταμαρια (Άτλας), Κάγενς (Νιου Γιορκ Σίτι), Λόπεζ (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς), Γκάρσες (Ουνιβερσιδάδ Σέζαρ Βαγιέχο), Λόρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ)

Μέσοι: Γιοτούν (Κρουζ Αζούλ), Κουέβα (Αλ Φατέχ), Καρίγιο (Αλ Χιλάλ), Τάπια (Θέλτα), Πένια (Έμεν), Καρταχένα (Γοδόι Κρουζ), Αρίας (Μελγκάρ), Γκαρσία (Τσιεντσιάνο), Τάβαρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ)

Επιθετικοί: Λαπαντούλα (Μπενεβέντο), Ιμπερίκο (Μελγκάρ), Ορμένιο (Λεόν), Βαλέρα (Ουνιβερσιτάριο)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βραζιλία θεωρείται δικαιολογημένα το απόλυτο φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Άλλωστε είναι η ομάδα που όλοι πιστεύουν ότι έχει τον πρώτο λόγο ακόμα και για την κατάκτηση του τροπαίου. Από την άλλη το Περού, παραδοσιακά δυσκολεύει τη «Σελεσάο», όμως θα κάνει πρεμιέρα, καθώς ήταν η ομάδα που είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική. Οι «Ίνκας» δεν έχουν τον παραμικρό λόγο να ρισκάρουν και να αφήσουν χώρους στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι θα αρκεστούν σε μία νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρωτιά. Υπάρχει αξία στο Under και θα ρισκάρουμε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Φάση Ομίλων
  1 Βραζιλία 4 10 3 1 0 10:2
  2 Περού 4 7 2 1 1 5:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες