5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Λιχτενστάιν

8/9/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 140
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 232 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λιχτενστάιν - Βοσνία & Ερζεγοβίνη στις 13/10/2023

Προϊστορία

13/10/2023 ΛιχτενστάινΒοσνία & Ερζεγοβίνη 0 - 2
8/9/2023 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΛιχτενστάιν 2 - 1
18/11/2019 ΛιχτενστάινΒοσνία & Ερζεγοβίνη 0 - 3
5/9/2019 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΛιχτενστάιν 5 - 0
4/9/2014 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΛιχτενστάιν 3 - 0
11/10/2013 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΛιχτενστάιν 4 - 1
7/9/2012 ΛιχτενστάινΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 8

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 169,105 98.0%
X
€ 1,937 1.1%
2
€ 1,544 0.9%
Over
€ 1,863 73.1%
Under
€ 685 26.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

100 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

3

2

Σουτ εκτός εστίας

0

67%

Κατοχή μπάλας

33%

3

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

11

Κόρνερ

3

14

Φάουλ

15

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Bilino Polje Stadium
  • Θεατές: 6189
Άνω κάτω η Βοσνία

Άνω κάτω η Βοσνία

Η Βοσνία & Ερζεγοβίνη υποδέχεται το Λιχτενστάιν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 10ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024. Την εντός έδρας ήττα από το Λουξεμβούργο υπέστησαν οι Βόσνιοι την περασμένη αγωνιστική, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντίστοιχα ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Σλοβακία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Σε τραγωδία εξελίσσεται η παρουσία της στα προκριματικά παρ' ότι όλα ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο στην πρεμιέρα του περαασμένου Μαρτίου, όταν νίκησε 3-0 εντός έδρας την Ισλανδία, η οποία θεωρούταν μία εκ των δύο ανταγωνιστριών της για τη 2η θέση. Από τότε δεν πανηγύρισε ξανά τρίποντο συμπληρώνοντας τρεις ήττες σερί, χωρίς μάλιστα να πετύχει καν τέρμα.

Η πιο πρόσφατη εξ αυτών ήταν από το Λουξεμβούργο εντός έδρας τον Ιούνιο και έφερε έντονες αντιδράσεις αλλά και εξελίξεις, με τον Μίρζα Ζατζιμπέγκιτς να απομακρύνεται από την τεχνική ηγεσία και τον Μέχο Κόντρο να αναλαμβάνει ως νέος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι, η ομοσπονδία βρίσκεται στο στόχαστρο, ιδιαίτερα μετά την επιβολή τιμωρίας στον στόπερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Αχμέντοβιτς, που δήλωσε τραυματίας και δεν ενσωματώθηκε στην ομάδα, με τους ιθύνοντες και το ιατρικό επιτελείο να ισχυρίζονται πως παίκτης λέει ψέμματα.

Βάσει γενικότερης κατάστασης στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά και της βαθμολογίας, όπου η Βοσνία με τρεις βαθμούς είναι στην 4η θέση και και στο -6 από την 2η θέση που δίνει εισιτήριο για την τελική φάση, η πρόκριση μοιάζει αδύνατη και απλά θα γίνει προσπάθεια να σωθεί το πρεστίζ της ομάδας στα υπόλοιπα έξι ματς που απομένουν. Εξάλλου ούσα η νικήτρια του ομίλου της στη League B του Nations League θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία να βρεθεί στην τελική φάση, μ΄σω των μπαράζ του Μαρτίου.

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ οι αμυντικοί Αχμέντοτζιτς (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Μπάρισιτς (Όσιγιεκ), Σανιτσάνιν (Παρτιζάν) και οι μέσοι Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης) και Στεβάνοβιτς (Σερβέτ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Κόνιασπορ), Βασίλι (Ζανκτ Πάουλι), Πίριτς (ΑΕΚ Λάρνακας)

Αμυντικοί: Κολάσινατς (Αταλάντα), Τσίβιτς (Φερεντβάρος), Γκαζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Μιλίσεβιτς (ΑΕΚ Λάρνακας), Ντέντιτς (Σάλτσμπουργκ), Ντέντιτς (Σάλτσμπουργκ), Χατζικάντουνιτς (Αμβούργο), Μουαμέροβιτς (Γιουβέντους)

Μέσοι: Πιάνιτς (Σαρίγια), Χατζιαχμέντοβιτς (Μπεσίκτας), Πρτσιτς (Στρασβούργο), Μέναλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ταχίροβιτς (Άγιαξ), Κρούνιτς (Μίλαν), Νάλιτς (Χάμαρμπι)

Επιθετικοί: Τζέκο (Ίντερ), Πρέβλιακ (Χέρτα Βερολίνου), Κόντρο (Φέχερβαρ), Μπιλμπίγια (Ζρίνσκι), Χάμουλιτς (Φίτεσε), Ντεμίροβιτς (Άουγκσμπουργκ).Για άλλη μία φορά αποτελεί τον σάκο του... μποξ σε έναν προκριματικό όμιλο. Το Λιχτενστάιν μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, χωρίς να έχει πετύχει τέρμα αλλά έχοντας δεχθεί ήδη 14. Μετά πάντως το ξεκίνημα με δύο συντριβές, από Πορτογαλία εκτός (4-0) και Ισλανδία εντός (7-0) υπήρξαν αλλαγές που βελτίωσαν κάπως την εικόνα του.

Συγκεκριμένα προσελήφθη στην τεχνική ηγεσία ο Γερμανός, Κόνραντ Φάινσταϊκ, που παρουσίασε ένα πιο συμπαγές σύνολο στα ματς του Ιουνίου, όπου το Λιχτενστάιν ηττήθηκε πάντως ξανά με 2-0 από το Λουξεμβούργο εκτός έδρας και 1-0 απ΄πο τη Σλοβακία εντός.

Για διεκδίκηση της πρόκρισης φυσικά ούτε λόγος, ενώ δύσκολα θα αλλάξει κάτι ουσιαστικά για το Λιχτενστάιν, που έχει να πανηγύρίσει νίκη από τον Οκτώβριο του 2020, επί του Λουξεμβούργου σε ένα φιλικό ματς, ενώ σε επίσημο παιχνίδια πήρε τελευταία φορά βαθμό πριον από ακριβώς 2 χρόνια με κόντρα στην Αρμένια (1-1) για προκριματικά του Μουντιάλ.

Αγωνιστικά νέα: Νοκ άουτ ο μέσος και αρχηγός της ομάδας Χάσλερ (Βαντούζ), αλλά και ο βασικός επιθετικός Φρικ λόγω τραυματισμών. Εκτός κλήσεων για προσωπικούς λόγους ο βασικός στόπερ Χόφερ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπούχελ (Βαντούζ), Φόσερ (Βαντούζ), Λο Ρούσο (Κρέουζλινγκεν)

Αμυντικοί: Σ.Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Μάλιν (Ροτ-Βάις Ράνκβαϊλ), Μπεκ (Έσεν/Μάουρεν), Τράμπερ (Βαντούζ), Μάρξερ (Μούρι Γκέμλιγκεν), Μίκους (Μπάλζερς), Γκέπελ (Έσεν/Μάουρεν)

Μέσοι: Σέλε (Έσεν/Μάουρεν), Μάιερ (Έσεν/Μάουρεν), Λούτσινγκερ (Βαντούζ), Νέτζερ (Έσεν/Μάουρεν), Χάας (Ρούγκελ), Σλέγκελ (Βαντούζ)

Επιθετικοί: Σαλάνοβιτς (-), Τ.Χάσλερ (Τρίεσεν), Σάγκλαμ (Βαντούζ), Νοτάρο (Βαντούζ), Γιλντίζ (Έσεν/Μάουρεν), Βόλφινγκερ (Μπάλζερς).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι Βόσνιοι βρίσκονται σε κακή κατάσταση με το κλίμα στις τάξεις τους να είναι ακόμα χειρότερο από την ομοσπονδία μέχρι και τον τελευταίο παίκτη της ομάδας. Απογοητεύουν εσχάτως συνολικά και παρ' ότι από το Λιχτενστάιν συνεχίζει να τους χωρίζει... χάος ποιοτικά, θεωρώ πως στο μυαλό τους τα παιχνίδια είναι απλά αγγαρεία αυτή τη στιγμή και δεν θα δούμε πάνω από 2-3 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 10ος Όμιλος
  5 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 10 9 3 0 7 9:20
  6 Λιχτενστάιν 10 0 0 0 10 1:28
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο AZAZAZA, με το υψηλότερο yield +7.98% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο djnoss, με το υψηλότερο yield +5.17% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες