Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Ισλανδία

Προϊστορία

11/9/2023 ΙσλανδίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 0
23/3/2023 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΙσλανδία 3 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 299,194 79.8%
X
€ 51,757 13.8%
2
€ 24,159 6.4%
Over
€ 4,013 30.4%
Under
€ 9,174 69.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

211 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

4

4

Σουτ εκτός εστίας

5

38%

Κατοχή μπάλας

62%

1

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

7

12

Φάουλ

10

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Bilino Polje Stadium
  • Θεατές: 9234
Ντέρμπι αποδείξεων με το... καλημέρα

Ντέρμπι αποδείξεων με το... καλημέρα

Η Βοσνία & Ερζεγοβίνη υποδέχεται την Ισλανδία στην πρεμιέρα του 10ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2024.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Μετά την παρθενική της παρουσία της σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης με την συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2014 και παρά την καλή «φουρνιά» που διέθετε, επέστρεψε στην μετριότητα και δεν προκρίθηκε ποτέ ξανά και πουθενά. Οι παρουσίες της μάλιστα στα προκριματικά για το Euro 2020 και το Μουντιάλ 2022 δεν ήταν ιδιαίτερα πειστικές, αν και είχαν κάποιες μεγάλες στιγμές, όπως η ισοπαλία με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, τότε, Γαλλία στο Παρίσι.

Στο πρόσφατο Nations League πάντως έδειξε πιο κοντρολαρισμένη και έτοιμη για μία νέα αρχή, αφού με χαρακτηριστική άνεση τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, έναντι Φινλανδίας, Ρουμανίας και Μαυροβουνίου, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση και την άμεση επάνοδο στην League A, μία αγωνιστική πριν τη λήξη των υποχρεώσεών της. Από τότε πάντως δεν έχει αγωνιστεί, αφού το φιλικό ματς που είχε προγραμματίσει με την Ρωσία ακυρώθηκε, συνεπώς δεν έχει συμμετάσχει σε αναμέτρηση από τις 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Στόχος της φυσικά η πρώτη της πρόκριση σε τελική φάση Euro, μέσω πάντως της δεύτερης θέσης για την οποία θα παλέψει με Ισλανδία και Σλοβακία, αν δεν κάνει κάποιο... θαύμα το Λουξεμβούργο, αφού από εκεί και πέρα η Πορτογαλία μοιάζει ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά. Δεδομένων των συνθηκών λοιπόν η πρεμιέρα κόντρα στους Ισλανδούς έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολος ο μπακ Κολάσινατς (Μαρσέιγ). Εκτός αποστολής για διάφορους λόγους ο αμυντικός Τσίβιτς (Φερεντσβάρος) και οι μέσοι Πιάνιτς (Αλ Σάρζα), Μπέσιτς (Φερεντσβάρος), Μέναλο (Ντινάμο Ζάγκρεμπ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Κόνιασπορ), Βασίλι (Σεντ Πάουλι), Πίριτς (ΑΕΚ Λάρνακας)

Αμυντικοί: Κολάσινατς (Μαρσέιγ), Σανιτσανίν (Παρτιζάν), Χατζικάντουνιτς (Μαγιόρκα), Αχμέντοντζιτς (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Κοβάσεβιτς (Φερεντσβάρος), Γκαζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Μιλίσεβιτς (ΑΕΚ Λάρνακας), Ντέντιτς (Σάλτσμπουργκ)

Μέσοι: Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκογιάκ (Φερεντσβάρος), Ντούλιεβιτς (Χάνσα Ροστόκ), Κρούνιτς (Μίλαν), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ), Χατζιαχμέντοβιτς (Μπεσίκτας), Πρτσιτς (Στρασβούργο), Ταχίροβιτς (Ρόμα)

Επιθετικοί: Τζέκο (Ίντερ), Πρέβλιακ (Έουπεν), Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ), Κόντρο (Φέχερβαρ), Μπιλμπίγια (Ζρίνσκι), Μεσάνοβιτς (Βάρντα Πόζναν)Έπιασε ιστορικό ταβάνι όταν προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Euro το 2016 και έφτασε μάλιστα ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ τοποθετήθηκε στην συνέχεια στην League A του Nations League και συμμετείχε και στο Μουντιάλ του 2018. Η πορεία της από τότε όμως είναι σταθερά καθοδική. Οι Ισλανδοί δεν προκρίθηκαν ξανά σε τελική φάση, παρ' ότι πάλεψαν ιδιαίτερα για το Euro 2020, ενώ στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 καταποντίστηκαν τερματίζοντας μόνο πάνω από το Λιχτενστάιν σε όμιλο με Αρμενία, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία και Γερμανία.

Στο πρόσφατο Nations League, συμμετείχαν στον «κουτσουρεμένο» όμιλο -λόγω αποβολής της Ρωσίας- των τριών ομάδων, όπου πραγματοποίησαν τέσσερις ισοπαλίες κόντρα σε Αλβανία και Ισραήλ τερματίζοντας αήττητοι μεν, αλλά χωρίς να πετύχουν κάτι δε.

Εν συνεχεία πάντως κατέκτησε το Κύπελλο Βαλτικής, με τις ισοπαλίες όμως να συνεχίζονται, αφού επικράτησε στα πέναλτι τόσο της Λιθουανίας (0-0), όσο και της Λετονίας (1-1) σε ημιτελικό και τελικό αντίστοιχα, ενώ σε φιλικές αναμετρήσεις τον Νοέμβριο, όπου πάντως δοκιμάστηκαν πολλά νέα πρόσωπα και σχήματα, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Εσθονία και επικράτησε 2-1 της Σουηδίας, χωρίς να παρουσιάσει ξανά κάτι το ιδιαίτερο πλην της «σκληροτράχηλης» εικόνας που έχει παραδοσιακά.

Η ομάδα του κόουτς Βίνταρσον, που βρίσκεται από τον Δεκέμβριο του 2020 στον πάγκο, θέλει να διεκδικήσει την δεύτερη θέση και την πρόκριση, σε έναν αρκετά ανοιχτό όμιλο, όπου πλην της Πορτογαλίας, που είναι το φαβορί για την πρωτιά, συμμετέχουν ακόμα η σημερινή της αντίπαλος και η Σλοβακία με τις οποίες θα δώσει την «μάχη», αλλά και το Λιχτενστάιν με το επικίνδυνο για «ζημιές» Λουξεμβούργο.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο μπακ/χαφ Γκούναρσον (Αλ Αραμπί). Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο στόπερ Ίνγκασον (ΠΑΟΚ) και για διάφορους λόγους ο μπακ Γκουνλάουγκσον (Μπρέινταμπλικ), ο στόπερ Χέρμανσον (Πίζα), οι μέσοι Μπιάρνασον (Άντανα Ντεμιρσπόρ) και Γκούντμουντσον (Τζένοα) και οι επιθετικοί Γκούντγιονσεν (Έλφσμποργκ) και Μπέντβαρσον (Μπόλτον Γουάντερερς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ρούναρσον (Αλάνιασπορ), Όλαφσον (Μίντιλαντ), Γκούναρσον (Βίκινγκ)

Αμυντικοί: Γκούναρσον (Αλ Αραμπί), Μάγκνουσον (Παναθηναϊκός), Πάλσον (DC Γιουνάιτεντ), Θράνταρσον (Οντένσε), Σάμπστεντ (Τβέντε), Κρίστιαν Όλαφσον (Κάλμαρ), Γκρέταρσον (Σλασκ), Θοράρινσον (ΟΦΗ)

Μέσοι: Γκούντμουντσον (Μπέρνλι), Τρίστασον (Νόρκεπινγκ), Σίγκουρντσον (Νόρκεπινγκ), Θορστέινσον (Λέουβεν), Άντερσον (Άαρχους), Γιοχάνεσον (Κοπεγχάγη), Χέλγκασον (Λέτσε), Θόρνταρσον (Σίλκεμποργκ), Έλερτσον (Βενέτσια), Χάραλντσον (Κοπεγχάγη)

Επιθετικοί: Φινμπόγκασον (Λίνγκμπι), Γκούντγιονσεν (Νόρκεπινγκ), Μάγκνουσον (Λίνγκμπι)

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε ανοδική πορεία οι Βόσνιοι που στην έδρα τους πάντα εμφανίζονται πιο επιθετικοί έτσι κι αλλιώς. Η Ισλανδία θα το παλέψει και το ματς δεν θα ξεφύγει, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν την δυνατότητα έστω και οριακά να πάρουν το τρίποντο που θέλουν και θα τους δώσει προβάδισμα εξ αρχής για την δεύτερη θέση, συνεπώς αξίζουν την στήριξη.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 10ος Όμιλος
  4 Ισλανδία 10 10 3 1 6 17:16
  5 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 10 9 3 0 7 9:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: 1
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο betakias, με το υψηλότερο yield +6.88% στο σημείο Under έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες