7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βιγιαρεάλ - Μακάμπι Χάιφα

Προϊστορία

6/12/2023 ΒιγιαρεάλΜακάμπι Χάιφα 0 - 0
9/11/2023 Μακάμπι ΧάιφαΒιγιαρεάλ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 217,311 85.8%
X
€ 15,622 6.2%
2
€ 20,358 8.0%
Over
€ 4,570 52.0%
Under
€ 4,213 48.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

168 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

1

6

Σουτ εκτός εστίας

3

58%

Κατοχή μπάλας

42%

2

Οφσάιντ

6

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

3

14

Φάουλ

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio de la Ceramica
  • Χωρητικότητα: 24890
  • Θεατές: 9365
Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, θέλει πρωτιά η Βιγιαρεάλ

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, θέλει πρωτιά η Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα σε εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» τους επί του Παναθηναϊκού, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στην Ουγγαρία από τη Ρεν.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου θα προκριθεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα παίξει στα πλέι οφ με κάποια από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει στην τρίτη θέση των γκρουπ τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

* Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 26/10, όμως λόγω της σύρραξης του Ισραήλ με την Παλαιστίνη, τελικά αναβλήθηκε και μετατέθηκε για τις 6/12.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Έκανε τα εύκολα-δύσκολα όμως τελικά πήρε τη νίκη με 3-2 έπειτα από θεαματική αναμέτρηση. Δίχως να εντυπωσιάσει εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι «εξαφανίστηκαν» από το γήπεδο για ένα πεντάλεπτο κι αρχικά προηγήθηκε με πλασέ του Μπαένα στο 29’, με τον Κομεσάνια πέντε λεπτά αργότερα να πετυχαίνει το 2-0 με ωραίο σουτ από το «ύψος» της μεγάλης περιοχής. Με τη σέντρα στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47’, ο Αράο έκανε γκάφα και Μοράλες δεν δυσκολεύτηκε μέσα από την περιοχή για το 3-0. Τότε πίστεψε λανθασμένα ότι τα πάντα είχαν κριθεί και λίγο έλειψε να τιμωρηθεί. Οι «πράσινοι» σκόραραν με τον Αϊτόρ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 60’ κέρδισαν πέναλτι και ο Ιωαννίδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με τον Παλάσιος να παίρνει το «ριμπάουντ» και να μειώνει 3-1. Η πίεση των φιλοξενούμενων ήταν αφόρητη και στο 81’ ο Ιωαννίδης «έγραψε» το 3-2. Το τελευταίο κομμάτι του ματς ήταν αγχωτικό για εκείνη αλλά δεν έμελλε να αλλάξει τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο η Βιγιαρεάλ πανηγύρισε την τρίτη της διαδοχική επιτυχία έπειτα από την ήττα της πρεμιέρας στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και «σφράγισε» την πρόκρισή της, τουλάχιστον στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Πλέον θα προσπαθήσει να πάρει ακόμα ένα «τρίποντο» που θα είναι σημαντικό για εκείνη. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς και φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τρεις πόντους από την πρωτοπόρο Ρεν. Αν την «πιάσει», τότε στην τελευταία «στροφή» σε μία εβδομάδα, θα του αρκεί ακόμα και η ισοπαλία στη Γαλλία ούτως ώστε να τερματίσει στην κορυφή και να πάρει απευθείας το εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς του στο τουρνουά ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα. Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα έμεινε ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας με τη Σεβίλλη και στέκεται στην 12η θέση της κατάταξης.

Ο τεχνικός του συλλόγου Μαρθελίνο τόνισε: «Πρέπει να είμαστε μία συμπαγής και ανταγωνιστική ομάδα στο παιχνίδι με τη Μακάμπι. Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας σε αυτό το επίπεδο και θέλω να δω μία καλή εμφάνιση από τους παίκτες μου. Είναι σημαντικό παιχνίδι όπως όλα τα ευρωπαϊκά και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Δεν έχει σημασία ότι έχουμε ήδη προκριθεί».

Αγωνιστικά Νέα: Φρέσκα προβλήματα του αριστερού μπακ Μορένο και του κεντρικού μέσου Παρέχο, αμφότεροι βασικοί. Ξανά εκτός ο μέσος Ντένις Σουάρεθ και ο σέντερ φορ Σόρλοθ. Μακροχρόνιος απών ο εξτρέμ Πίνο.

Την περασμένη Πέμπτη κλήθηκε να παίξει ως τυπικά γηπεδούχος στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη, απέναντι στην ποιοτική Ρεν. Δεν κατόρθωσε να αντισταθεί και ηττήθηκε εύκολα (0-3). Το ματς διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή που έκανε πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών, αν και είναι αλήθεια ότι δεν μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τους Γάλλους οι οποίοι έκαναν ό,τι ήθελαν και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έφτιαξε ούτε μία σημαντική ευκαιρία σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Άντεξε στην πίεση μέχρι το 29’, με τον Τεριέ να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή για το 0-1. Με την έναρξη της επανάληψης κι έπειτα από «φτηνό» λάθος κοντά στην περιοχή της, ο Γκουιρί σημείωσε το 0-2. Ο ίδιος είχε και δοκάρι λίγο αργότερα. Στις καθυστερήσεις δέχθηκε και τρίτο τέρμα από αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρίντερ.

Η Μακάμπι Χάιφα ακόμα δεν έχει χαμογελάσει στον όμιλό της στο Γιουρόπα Λιγκ και ο απολογισμός της είναι «φτωχός». Πάντως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά για τους Ισραηλινούς, καθώς ακόμα και σε περίπτωση επικράτησής τους, θα χρειάζονται νίκη την τελευταία αγωνιστική στην Αθήνα απέναντι στον Παναθηναϊκό προκειμένου να «κλέψουν» το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και την τρίτη θέση από την ελληνική ομάδα. Προς το παρόν πάντως η συγκομιδή του ενός πόντου τους έχει αφήσει ουραγούς και το σημαντικό παιχνίδι θα είναι απέναντι στο «τριφύλλι». Τα τρία από τα τέσσερα ματς τους στη διοργάνωση πάντως ήταν Over και No Goal. Για το πρωτάθλημα Ισραήλ νίκησε πολύ δύσκολα με 1-0 στο άδειο γήπεδό της τη Χάποελ Μπερ Σεβά και ανέβηκε στην τρίτη θέση, απέχοντας τέσσερις βαθμούς από την κορυφή.

«Αλίμονο αν πραγματοποιήσουμε ξανά τέτοια εμφάνιση όπως με τη Ρεν. Θα είναι κάτι ανεπίτρεπτο. Κάναμε προπόνηση με κάποιες πινελιές τακτικής και γι’ αυτό προτιμήσαμε να μην προπονηθούμε στην Ισπανία. Υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο που το κάνουν αυτό και θεωρώ ότι θα μας βγει σε καλό» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Μεσάι Ντέγκο.

Αγωνιστικά Νέα: Λόγω προσωπικών προβλημάτων αποχώρησε από την αποστολή ο επιτελικός μέσος και ηγέτης Σερί. Ο μέσος Σαμπά αποχωρεί και δεν υπολογίζεται, ενώ χτύπησαν ο αμυντικός Γκόλντμπεργκ και ο μεσοεπιθετικός Χαζίζα.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Βιγιαρεάλ απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, σε εξ αναβολής παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» θα ψάξει ακόμα ένα «τρίποντο» προκειμένου να «πιάσει» στην κορυφή της βαθμολογίας τη Ρεν και να πάει για δύο αποτελέσματα στη Γαλλία την επόμενη εβδομάδα. Στον αντίποδα οι Ισραηλινοί είναι «ζωντανοί» για την τρίτη θέση και ό,τι κι αν συμβεί απόψε, θα χρειάζονται νίκη στην Ελλάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε «ανοιχτό» ματς και θα πάμε στα 4-6 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  1 Βιγιαρεάλ 6 13 4 1 1 9:7
  3 Μακάμπι Χάιφα 6 5 1 2 3 3:9
Εμφάνιση όλων
Μακάμπι Χάιφα - Τελ. αγώνες
4/5/2024
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
Μακάμπι Χάιφα
29/4/2024
Χάποελ Χάιφα
Μακάμπι Χάιφα
20/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Μπερ Σεβά
4 - 1
13/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Μπνέι Σαχνίν
1 - 0
8/4/2024
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1
3/4/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Νετάνια
1 - 3
31/3/2024
Μακάμπι Χάιφα
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
1 - 2
17/3/2024
Μακάμπι Χάιφα
Χάποελ Τελ Αβίβ
0 - 0
14/3/2024
Φιορεντίνα
Μακάμπι Χάιφα
1 - 1
10/3/2024
Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά
Μακάμπι Χάιφα
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο panpan με το υψηλότερο yield +0.39% έπαιξε: Over
  • » Ο harrys_Garefalos, με το υψηλότερο yield +16.68% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.23% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες