1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μακάμπι Χάιφα - Βιγιαρεάλ

9/11/2023 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 935
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 178 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βιγιαρεάλ - Μακάμπι Χάιφα στις 6/12/2023

Προϊστορία

6/12/2023 ΒιγιαρεάλΜακάμπι Χάιφα 0 - 0
9/11/2023 Μακάμπι ΧάιφαΒιγιαρεάλ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 37,159 10.6%
X
€ 28,119 8.1%
2
€ 283,834 81.3%
Over
€ 33,076 67.0%
Under
€ 16,307 33.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

203 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

9

7

Σουτ εκτός εστίας

4

43%

Κατοχή μπάλας

57%

5

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

6

11

Φάουλ

13

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: AEK Arena
  • Χωρητικότητα: 7400
Στην Κύπρο η αναμέτρηση

Στην Κύπρο η αναμέτρηση

Για τη 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιούρόπα Λιγκ, η Μακάμπι Χάιφα υποδέχεται στην Λάρνακα την Βιγιαρεάλ.

* Λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ, η αναμέτρηση διεξάγεται στην Κύπρο.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Το προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο. Για δεύτερη σερί αγωνιστική στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, καθώς φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 0-0. Ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να είναι ο φύλακας άγγελος του τριφυλλιού. Οι Ισραηλινοί δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Ιταλός πορτιέρο ήταν πάντα εκεί. Έτσι, μετά την ήττα της πρεμιέρας (3-0) η Μακάμπι Χάιφα μπορεί να πήρε τον πρώτο της βαθμό, αλλά ακόμα ψάχνει το πρώτο της γκολ.

Το ποδόσφαιρο στο Ισραήλ έχει σταματήσει από τις 7 Οκτωβρίου, αλλά η Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ στο Γιουρόπα Λιγκ. Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στις 5 Οκτωβρίου, δεν έχει δώσει άλλον επίσημο αγώνα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ. Άλλωστε, η Μακάμπι Χάιφα έχει εγκατασταθεί στην Κύπρο.

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλάς για ποδόσφαιρο. Πολλοί από τους φιλάθλους μας σκοτώθηκαν. Αλλά το Ισραήλ είναι πολύ δυνατό και θα το ξεπεράσουμε», επισήμανε ο προπονητής Μεσάι Ντέγκο.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμοι οι μεσοεπιθετικοί Ντία Σάμπα, Χαζίζα, Σουράνοφ και ο μέσος Σέρι.Δεν υποδέχθηκε τη Μακάμπι Χάιφα στην Ισπανία, αφού η UEFA ανακοίνωσε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Πάντως, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς υποδέχθηκε τη Ρεν και επικράτησε πολύ δύσκολα με 1-0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε με φοβερό σουτ ο Σόρλοθ στο 36' έξω από την περιοχή, ενώ στις καθυστερήσεις τα χρειάστηκε για να πάρει το τρόποντο. Οι Γάλλοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Πέπε Ρέινα νίκησε τον Τεριέ, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά αστόχησε εκ νέου.

Δεν έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο στη LaLiga και στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής έχασε στο Θεράμικα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-2. Οι Βάσκοι προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο με τον Ντε Λα Γαλαρέτα να ανοίγει το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό και μετά ανέλαβαν δράση τα αδέρφια Ουίλιαμς. Ο Νίκο στο 22'΄και ο Ινιάκι οχτώ λεπτά αργότερα βρήκαν δίχτυα, για να μειώσει στο 86' ο Ζεράρ Μορένο και ένα λεπτό αργότερα ο Σόρλοθ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα, η καρέκλα του Πατσέτα τρίζει και μάλιστα επικίνδυνα, καθώς το κίτρινο υποβρύχιο δεν έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο παρά την αλλαγή προπονητή.

«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν τη δουλειά μου. Είμαι 55 ετών και έχω 35 χρόνια εμπειρία στο ποδόσφαιρο. Προσπαθώ να απομονώνομαι από τα πάντα και ξέρεις ποια είναι η αυτοπεποίθησή μου; Τα πρόσωπα των παικτών όταν τους μιλάω. Είμαι υποχρεωμένος να κερδίσω. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε στην Κύπρο και την Κυριακή. Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε πολύ σε εγρήγορση, να παίξουμε το παιχνίδι μας και να έχουμε εκείνες τις στιγμές στο παιχνίδι όπου η τύχη μας χαμογελάει λίγο. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε τακτικά. Είναι σημαντικό να νιώθουν όλοι σημαντικοί σε αυτή την ομάδα. Είναι μια μεγάλη ομάδα στην οποία πρέπει να αισθάνονται σημαντικοί. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί », είπε ο κόουτς Πατσέτα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι μπακ Φόιτ, Πεντράθα, ο μέσος Ντένις Σουάρεθ, ο επιθετικός Ζεράρ Μορένο, ο χαφ Κοκλέν και αμφίβολος δίνεται ο στόπερ Μαντί.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Μακάμπι Χάιφα έχει να αγωνιστεί από το ματς με τον Παναθηναϊκό και έχει εγκατασταθεί στην Κύπρο με την κατάσταση στις τάξεις της να είναι δύσκολη. Από την άλλη πλευρά, η Βιγιαρεάλ δεν πατάει καλά και έχει απουσίες. Δύσκολο ματς για προγνωστικά και θα επιλέξουμε το under.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βιγιαρεάλ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  1 Βιγιαρεάλ 6 13 4 1 1 9:7
  3 Μακάμπι Χάιφα 6 5 1 2 3 3:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο harrys_Garefalos, με το υψηλότερο yield +14.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο Impulse, με το υψηλότερο yield +22.81% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες