2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Ρωσία

Προϊστορία

12/6/2021 ΒέλγιοΡωσία 3 - 0
16/11/2019 ΡωσίαΒέλγιο 1 - 4
21/3/2019 ΒέλγιοΡωσία 3 - 1
28/3/2017 ΡωσίαΒέλγιο 3 - 3
22/6/2014 ΒέλγιοΡωσία 1 - 0
17/11/2010 ΡωσίαΒέλγιο 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 8,187,286 84.1%
X
€ 807,714 8.3%
2
€ 735,494 7.6%
Over
€ 516,628 56.8%
Under
€ 392,422 43.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

258 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Gazprom Arena
  • Χωρητικότητα: 66881
  • Θεατές: 26264
Κρούσμα κορoνοϊού στη Ρωσία, χωρίς Ντε Μπρόινε το Βέλγιο

Κρούσμα κορoνοϊού στη Ρωσία, χωρίς Ντε Μπρόινε το Βέλγιο

Στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον δεύτερο όμιλο, η Ρωσία με τον κόσμο στο πλευρό της φιλοξενεί στην Αγία Πετρούπολη το ποιοτικό Βέλγιο με τους γηπεδούχους να έχουν μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

* Παρουσία 32.000 θεατών

ΒΕΛΓΙΟ

Για άλλη μια διοργάνωση έχει μεγάλους στόχους και όνειρα για ψηλά. Έχει μια εξαιρετική φουρνιά παικτών με τεράστια ποιότητα και συγκαταλέγεται και πάλι στις υπολογίσιμες δυνάμεις του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου, ενώ είναι από τα φαβορί και για την κατάκτηση του EURO 2020. Aπό το 1988 έχει δώσει το παρών σε μόλις δύο EURO (2000, 2016) και μάλιστα στο πρώτο ήταν και η συνδιοργανώτρια με την Ολλανδία.

Στα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ ξεκίνησε εντυπωσιακά, ενώ και στα προκριματικά για το Euro 2020 έκανε επίδειξη δύναμης στον όμιλo κερδίζοντας και τα 6 παιχνίδια που έδωσε και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα τελικά της διοργάνωσης. Δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι σε Ρωσία, Κύπρο, Σκωτία, Σαν Μαρίνο και Καζακστάν, και είχε την καλύτερη επίθεση με 40 γκολ αλλά και την καλύτερη άμυνα με 3 γκολ παθητικό.

Αγωνιστικά Νέα: Ο σημαντικότατος μέσος Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Ρωσία, καθώς συνεχίζει να ανακάμπτει από τον τραυματισμό του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Άξελ Βίτσελ αναρρώνει και αυτός από τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα.

«Έχουμε μια ομάδα που είναι ακόμα πιο έμπειρη και μεγαλώνει με προσδοκία. Δεν πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα υποφέρει λόγω της προσδοκίας. Πιστεύω ότι έχουμε αρκετή εμπειρία για να αντιμετωπίσουμε την προσδοκία. Νομίζω ότι αυτή είναι μια ομάδα που πρέπει να είναι πραγματικά καλή» ήταν τα λεγόμενα του προπονητή, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τιμπό Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Σιμόν Μινιολέ (Μπριζ), Ματς Σελς (Στρασμπούρ)

Αμυντικοί: Τόνι Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Ντέντρικ Μπογιάτα (Χέρτα), Τζέισον Ντεναγιέρ (Λιόν), Τόμας Βερμάελεν (Βίσελ Κόμπε), Γιαν Βερτόνγκεν (Μπενφίκα), Τομάς Μενιέ (Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Γιανίκ Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τίμοθι Καστάνιε (Λέστερ), Νασέρ Τσαντλί (Μπασακσεχίρ), Τοργκάν Αζάρ (Ντόρτμουντ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Λεάντερ Ντεντόνκερ (Γουλβς), Ντένις Πράετ (Λέστερ), Γιούρι Τίλεμανς (Λέστερ), Χανς Βανάκεν (Μπριζ), Άξελ Βίτσελ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Τζέρεμι Ντοκού (Ρεν), Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντρις Μέρτενς (Νάπολι), Λεάντρο Τροσάρντ (Μπράιτον), Μίτσι Μπατσουαγί (Κρίσταλ Πάλας), Κριστιάν Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Ρομέλου Λουκάκου (Ίντερ)

ΡΩΣΙΑ

Δίνει κανονικά το παρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παρά την τιμωρία που της έχει επιβληθεί από την WADA και ο λόγος είναι πως o Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ δεν θεωρεί το EURO μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος (Αγία Πετρούπολη) στα 2 από τα 3 παιχνίδια του ομίλου. Μπήκε καλά στα προκριματικά του Μουντιάλ έχοντας το απόλυτο με δύο νίκες απέναντι σε Μάλτα και Σλοβενία αλλά την 3η αγωνιστική έχασε στη Σλοβακία.

Μετά την διάσπαση της Σοβιετικής Ένωσης έχει συμμετάσχει σε 4 από τα 5 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και έχει φτάσει ως την 3η θέση που κατέκτησε στην συνδιοργάνωση της Αυστρίας με την Ελβετία το 2008. Ως Σοβιετική Ένωση βέβαια έχει φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου το 1960 στην παρθενική διοργάνωση, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε άλλες δύο φορές στην 2η θέση (1964,1972).

«Έχουν 18 παίκτες από αυτήν την ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο γνωρίζω. Τους έχουμε παίξει τρεις φορές, και οι τρεις αναμετρήσεις ήταν ενδιαφέρουσες και θεαματικές για τους οπαδούς. Το καθήκον μας για το παιχνίδι είναι να είμαστε στο αποκορύφωμα των δυνατοτήτων μας. Έχουμε δύο ήττες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Βέλγιο είναι μια υπέροχη ομάδα» ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

Αγωνιστικά Νέα: Προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον μέσο της Ζενίτ, Αντρέι Μοστοβόι να βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό και τη θέση του στην αποστολή πήρε ο αμυντικός της Ντιναμό Μόσχας Ρόμαν Γεβγκένιεφ. Τραυματίας είναι ο αμυντικός Κουντρισόφ.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Αντόν Σούνιν (Ντινάμο Μ.), Γιούρι Ντιούπιν (Ρούμπιν Καζάν), Ματβέι Σαφόνοβ (Κράσνονταρ).

Αμυντικοί: Γιούρι Ζιρκόβ (Ζενίτ), Φεντόρ Κουντριάσοβ (Αντάλιασπορ), Γκεόργκι Τζίκια (Σπαρτάκ Μ.), Μάριο Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μ.), Αντρέι Σεμιόνοβ (Άχματ Γκρόζνι), Βιάτσεσλαβ Καραβάγιεβ (Ζενίτ), Ίγκορ Ντιβέγιεβ (ΤΣΣΚΑ Μ.), Ρόμαν Γεβγκένιεφ (Ντιναμό Μόσχας)

Μέσοι: Αλεξάντρ Γκολόβιν (Μονακό), Αλεξέι Ιόνοβ (Κράσνονταρ), Ρομάν Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μ.), Νταλέρ Κουζιάεβ (Ζενίτ), Αλεξέι Μίραντσουκ (Αταλάντα), Ντένις Τσερίσεβ (Βαλένθια), Μάγκομεντ Οζντόεβ (Ζενίτ), Ντμίτρι Μπαρίνοβ (Λοκομοτίβ Μ.), Ντανίλ Φόμιν (Ντινάμο Μ.), Μαξίμ Μούχιν (Λοκομοτίβ Μ.), Ριφάτ Ζεμαλετντίνοβ (Λοκομοτίβ Μ.), Ντένις Μακάροβ (Ρούμπιν Καζάν)

Επιθετικοί: Αρτέμ Τζιούμπα (Ζενίτ), Άρνολντ Ζαμπολότνι (Σότσι), Αλεξάντερ Σομπόλεβ (Σπαρτάκ Μ.).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρωσία έχει τη δύναμη της έδρας και την βοήθεια του κόσμου, αλλά το Βέλγιο είναι πιο ποιοτικό και μπορεί να σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και στα προκριματικά με τους "κόκκινους διαβόλους" να κάνουν επίδειξη δύναμης. Δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε και θα εμπιστευτούμε τους Βέλγους. Άσος αν και παίζουν εκτός έδρας.

FACTS

  • Η ομάδα Βέλγιο νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.39 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 2ος όμιλος
  1 Βέλγιο 3 9 3 0 0 7:1
  4 Ρωσία 3 3 1 0 2 2:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.54% έπαιξε: 1
  • » Ο civik1994, με το υψηλότερο yield +21.19% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες