Απαγορεύονται τα λάθη
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ
Παρουσιάστηκε με διάθεση να παίξει ανοιχτά στο Στοουκ και μπορεί συνολικά η εικόνα της να ήταν «συμπαθητική» τηρουμένων των δυσκολιών, όμως δεν απέφυγε ακόμα μία ήττα (2-0) στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 32' δέχθηκε το πρώτο γκολ αφού πρώτα ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους που βρήκε. Ο τερματοφύλακας Τσαρλς ήταν ο κορυφαίος της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, που πάντως στο 57' δέχθηκε και το δεύτερο γκολ με την κατάσταση στην συνέχεια να γίνεται μη αναστρέψιμη.«Νομίζω ότι είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο αμυνθήκαμε καλά. Είδαμε πολλά πράγματα που κάναμε στην προπόνηση αυτή την εβδομάδα αλλά δεν ήταν αρκετά» ήταν κάποιες από τις δηλώσεις του τεχνικού Πέντερσεν. Το ερώτημα για την συνέχεια είναι αν θα καταφέρει να κάνει «ζημιά» σε κάποιον από τους προσεχείς αντιπάλους της μιας και προφανώς αυτή είναι η πιο αδύναμη ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Γίνεται όλο και περισσότερο ξεκάθαρο πως η φιλοσοφία της είναι περισσότερο επιθετική πλέον, πράγμα που πάντως επιτρέπει στον αντίπαλο να βρει περισσότερους κενούς χώρους. Μετράει τρεις σερί ήττες, οι δύο εξ αυτών ήρθαν συνδυαστικά με no goal.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο Κούπερ (Α 14/1). Θα λείψουν ξανά οι δύο βασικοί γκολκίπερ Κούπερ παραμένουν εκτός οι Κομπάτσκι (Ε 4/0), Μπερνάρντ (Α), Γουίβερ (Α 5/0), Σικέιρα (Α), Μπράουν (Ε 7/2).
✅Φρέσκια επιλογή για στοίχημα με την έγκριση του Agones.gr | ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
ΛΕΣΤΕΡ
Η κλασική Λέστερ της φετινής σεζόν έκανε την εμφάνιση της στο King Power το απόγευμα της Παρασκευής που ήρθε ισόπαλη (2-2) με την Πρέστον. Προηγήθηκε με τον Ντάκα στο 4', έδειχνε να βρίσκεται κοντά στο 2-0 όμως εν τέλει πλήρωσε ακόμα ένα «νεκρό» της διάστημα και δεχόμενη δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά (38', 45') πήγε στα αποδυτήρια ούσα πίσω στο σκορ, με τον κόσμο να αντιδράει γιουχάροντας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο αποφασιστική και πήρε το μίνιμουμ που άξιζε ισοφαρίζοντας ξανά με τον Ντάκα στο 81'. Προσπάθησε για την ανατροπή στα τελευταία λεπτά όμως δεν τα κατάφερε.
«Ήμασταν εξαιρετικοί, δεν δώσαμε πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε ένα πολύ καλό γκολ και πιέσαμε καλά νωρίς. Ξέρω πως η Πρέστον θα πει ότι έκανε δύο λάθη για τα γκολ μας αλλά όταν έχει 28 σουτ και ο τερματοφύλακας έχει κάνει αμέτρητες αποκρούσεις, πάντα θα νιώθεις σαν να έπρεπε να είχες κερδίσει το παιχνίδι» ανέφερε ο Ρόουετ που καλείται άμεσα να βρει λύσεις στην αμυντική γραμμή που συνεχίζει να αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα». Μεγάλο κεφάλαιο ο Γκανέζος Φατάου που συνεχώς δείχνει έτοιμος να δημιουργήσει «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα. Παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης (22η θέση) μόλις στο -1 από την Πόρτσμουθ, με την οποία θα κοντραριστεί στις 18 Απριλίου.
Αγωνιστικά Νέα: Ο σκόρερ Ντάκα (Ε 35/5) αποχώρησε με τραυματισμό την Παρασκευή. Παραμένει αμφίβολος ο σταρ εξτρέμ Τζέιμς (29/10) με την απουσία του να φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια. Τραυματίστηκε και παραμένει εκτός ο αμυντικός Κρίστιανσεν (5/0). Ξανά εκτός ο Σούταρ (-).
Εκτίμηση
Η ουραγός Σέφιλντ Γουένσντεϊ παίζει περισσότερο για την «τιμή των όπλων» όμως αυτό την κάνει επικίνδυνη, ειδικά από την στιγμή που δημιουργικά παρουσιάζει καλύτερη εικόνα στο τελευταίο διάστημα. Η Λέστερ έχει μεγάλο «πρέπει» να διαχειριστεί όμως δείχνει ικανή να φύγει με το τρίποντο από το Σέφιλντ. Το διπλό αποτελεί επιλογή.
Ρέξαμ
Σαουθάμπτον
Πόρτσμουθ
Μπλάκμπερν
Μπέρνλι
Ντέρμπι
Μπέρμιγχαμ
Μίντλεσμπρο
Λίνκολν Σίτι
Σουόνσι
ΚΠΡ
Πρέστον
Στόουκ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Μίλγουολ
Γουέστ Χαμ
Κάρντιφ
Τσάρλτον
Έβερτον
Ίπσουιτς
Μπράιτον
Άρσεναλ
Νιούκαστλ
Χαλ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Κόβεντρι
Τότεναμ
Άστον Βίλα
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Ρίβερ Πλέιτ
Ουρακάν
Ουνιόν Σάντα Φε
Ιντεπεντιέντε
Χιμνάσια Μεντόζα
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Μπάνφιλντ
Γκράτσερ ΑΚ
Αούστρια Βιέννης
Αούστρια Λουστενάου
Αλτάχ
Άντερλεχτ
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Λόμελ
Μαλίν
Λέουβεν
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Σαρλερουά
Σερκλ Μπριζ
Σάο Πάουλο
Ιντερνασιονάλ
Βάσκο Ντα Γκάμα
Κοριτίμπα
Μιρασόλ
Μποταφόγκο
Ρέμο
Σάντος
Ατλέτικο Μινέιρο
Σαπεκοένσε
Ανζέ
Τρουά
Λε Μαν
Λοριάν
Λυών
Ρεν
Τουλούζ
Χάβρη
Παρί
Στρασβούργο
Καϊζερσλάουτερν
Μπραουνσβάιγκ
Καρλσρούη
Νυρεμβέργη
Ντιναμό Δρέσδης
Χέρτα Βερολίνου
Χόλσταϊν Κίελ
Όσναμπρικ
Αμβούργο
Κολωνία
Βέρντερ Βρέμης
Άουγκσμπουργκ
Γκλάντμπαχ
Μάιντζ
Στουτγκάρδη
Ντόρτμουντ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Φράιμπουργκ
Οντένσε
Μίντιλαντ
Σιόν
Ζυρίχη
Λουκέρνη
Γκρασχόπερς
Γιούνγκ Μπόις
Σερβέτ
Ζάκυνθος
Ελλάς Σύρου
Αναγέννηση Καρδίτσας
Πανιώνιος
Λεβαδειακός
Ολυμπιακός
Άρης
Ηρακλής
Ατρόμητος
Κηφισιά
Κολοράντο Ράπιντς
Σιάτλ Σάουντερς
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Κολόμπους Κρου
Νάσβιλ
Σικάγο Φάιαρ
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Ορλάντο Σίτι
Ντάλας
Όστιν
Ντιναμό Χιούστον
Σινσινάτι
DC Γιουνάιτεντ
Σάρλοτ
Πόρτλαντ Τίμπερς
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Λος Άντζελες
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Σεντ Λούις Σίτι
Τορόντο
Σλίγκο Ρόβερς
Σεντ Πάτρικς
Σεβίλλη
Μπαρτσελόνα
Θέλτα
Σανταντέρ
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Αλαβές
Οσασούνα
Ράγιο Βαγιεκάνο
Βενέτσια
Λάτσιο
Μπολόνια
Τορίνο
Ουντινέζε
Κάλιαρι
Ρόμα
Ίντερ
Νέα Σαλαμίνα
Ανόρθωση
Απόλλων Λεμεσού
ΑΠΟΕΛ
Μοντερέι
Κρουζ Αζούλ
Ατλέτικο Σαν Λούις
Νεκάξα
Άτλας
Πούμας
Μόλντε
Αάλεσουντ
Κρίστιανσουντ
Ρόζενμποργκ
Ασάνε
Μπρίνε
Άγιαξ
Εξέλσιορ
Βίλεμ
Φορτούνα Σιτάρντ
Ντεν Χάαγκ
Καμπούρ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Χέρενφεν
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Αρούκα
Αλβέρκα
Ρίο Άβε
Ζιλ Βιθέντε
Μαρίτιμο
Νασιονάλ Μαδέιρα
Φαμαλικάο
Κιλμάρνοκ
Χαρτς
Σεντ Τζόνστον
Φόλκερκ
Χιμπέρνιαν
Αμπερντίν
Νταντί
Μάδεργουελ
Σεντ Μίρεν
Νταντί Γιουνάιτεντ
Σάντβικενς ΙΦ
Έρεμπρο
Όντεβολντ
Βάρναμο
Βάρμπεργκ Μπόις
Μπράγκε
Νόρντικ Γιουνάιτεντ
Λαντσκρόνα
Έστερ
Νόρκεπινγκ
Έργκριτε
Σίριους
Μπρομαποϊκάρνα
Γκέτεμποργκ
Βαστέρας ΦΚ
Μάλμε
Τραμπζονσπόρ
Γαλατασαράι
Μπασακσεχίρ
Γκεντσλερμπιρλιγκί
Κοτζάελισπορ
Γκαζιαντέπ
Τσορούμ
Αλάνιασπορ
Γουότφορντ
Γουέστ Μπρομ
Μπρίστολ Σίτι
Νόριτς
Όξφορντ Γιουνάιτεντ