«Κλείνει» με νίκη την σεζόν
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα (2-1) το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου απέναντι στην Μπέρμιγχαμ. Πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό το «νωθρό» της ξεκίνημα μιας και δέχθηκε γκολ μόλις στο 8', ενώ στο 29' οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-0. Μπορεί η Μπρίστολ Σίτι να είχε 64% κατοχή στα πρώτα 45' όμως ήταν φλύαρη, δημιουργώντας ελάχιστα. Έγινε περισσότερο απειλητική στην επανάληψη, μείωσε με πέναλτι του Χόρβατ στο 82', όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
Ο Χόντγκσον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του, τονίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο έμπειρος τεχνικό φαίνεται πως έχει βοηθήσει αρκετά τόσο στο πνευματικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι μία ομάδα που ουσιαστικά «πλήρωσε» τα μαζεμένα άσχημα αποτελέσματα στο διάστημα από τα τέλη Φεβρουαρίου έως τα τέλη Μαρτίου. Βρίσκεται στην 13η θέση, αγνοεί τη νίκη στα προηγούμενα τέσσερα (0-2-2), με το όβερ 2,5 να επιβεβαιώνεται στα τρία τελευταία. Αξιοσημείωτο πως έχει χάσει τα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα που έπαιξε μπροστά στο κοινό της.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν αλλάζει κάτι με τον Γουίλιαμς (Μ 2/0) που έχει ταλαιπωρηθεί φέτος. Συνεχίζει εκτός λόγω προβλήματος στον αστράγαλο ο Άτκινσον (Α 25/3). Από πρόβλημα τραυματισμού ταλαιπωρείται ο Μπερντ (Μ 15/2).
ΣΤΟΟΥΚ
Ακόμα μία μέτρια εμφάνιση, ακόμα μία ήττα (1-3) από την Πόρτσμουθ εντός έδρας. Ναι μεν παρουσιάστηκε καλύτερη στο πρώτο μέρος, όμως το γκολ των Πόμπεϊς στο 32' φάνηκε να επηρεάζει την προσπάθεια της ομάδας του Ρόμπινς. Κατάφεραν να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στις πρώτες στιγμές της επανάληψης (48') όμως στο υπόλοιπο του αγώνα η Πόρτσμουθ ήταν αυτή που κυριάρχησε και έδειξε μεγαλύτερη διάθεση για το τρίποντο. Το 1-2 έγινε στο 66', με το τελικό 1-3 να διαμορφώνεται στο 82'.
«Από την αρχή μέχρι το τέλος μας έλειπε η ενέργεια, ο ενθουσιασμός και η τεχνογνωσία. Ήταν ένας πολύ κακός τρόπος για να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας εντός έδρας. Είμαι απογοητευμένος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρόμπινς που είδε σε ακόμα ένα παιχνίδι τους παίκτες του να τον απογοητεύουν. Παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία (17η θέση), μετρώντας τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία. Αρνητικότατο σερί τρέχει εκτός έδρας με έξι σερί ήττες, ενώ δεν έχει σκοράρει στις δύο τελευταίες εξόδους της.
Αγωνιστικά Νέα: Ο αμυντικός Λαβάλ (27/1) δίνεται αμφίβολος. Παραμένει εκτός ο μέσος Ρίγκο (31/1). Τέλος η σεζόν για τον κάπτεν/στόπερ Βίλμοτ (34/3) που υπέστη σοβαρή ζημιά. Δεν αλλάζει κάτι με τους Μπέικερ (Μ 12/4), Άμπα (Ε).
Εκτίμηση
Από κάτω του μετρίου σεζόν προέρχονται οι δύο ομάδες. Πιο ενθαρρυντικό κλείσιμο κάνει η Μπρίστολ Σίτι που μπροστά στο κοινό της θα προσπαθήσει να κερδίσει έναν αντίπαλο που έχει προβληματική εικόνα συνεχώς τους τελευταίους μήνες. Αξίζει ποντάρισμα ο άσος.
Φούλαμ
Γουίμπλεντον
Τσέλσι
Λούτον
Ιντερνασιονάλ
Γκρέμιο
Λάρνε
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
Ρίγα
Κι Κλάκσβικ
Τουν
Λεχ Πόζναν
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλδες
Ντρίτα
Ράκοβ Τσεστόχοβα
Χάιντουκ Σπλιτ
Κουόπιο
Σάμροκ Ρόβερς
Λίλεστρομ
Εγκνατία Ρογκοζίνα
Πάφος
Ντιναμό Σίτι
Παρτιζάν
Χετάφε
Χάποελ Τελ Αβίβ
Αταλάντα
Φερεντσβάρος
Τραμπζονσπόρ
Ιμπέρια 1999
Γιαγκελόνια
Βικτόρια Πλζεν
Ερυθρός Αστέρας
Κάουνο Ζαλγκίρις
Μπεσίκτας
Χιμπέρνιαν
Γάνδη
Άντερλεχτ
Καϊράτ Αλμάτι
Ομόνοια
Σιντ Τρούιντεν
Αραράτ Αρμενία
Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα
Σάλτσμπουργκ
Μιάλμπι
Ριέκα
Μίντιλαντ
Μπόρατς Μπάνια Λούκα
Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ
Σεντ Γκάλεν
Νόρτζελαντ
Κοπεγχάγη
Ίντερ Τούρκου
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Λουγκάνο
Γιάμπλονετς
Ρέιντζερς
Μπραν
ΠΑΟΚ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας
ΟΦΗ
Χράντετς Κράλοβε
Παναθηναϊκός
Μπράιτον
Τρόμσο
Φράιμπουργκ
Μάδεργουελ
Άγιαξ
Σιόν
Καραμπάγκ
Τβέντε
Αούστρια Βιέννης
Μπράγκα
Άαρχους
Μπενφίκα
Μονακό
Γκόρνικ Ζάμπρζε
Μπαρτσελόνα
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Θέλτα
Οσασούνα
Κόβεντρι
Ίπσουιτς
Σαουθάμπτον
Μπέρμιγχαμ
Μίντλεσμπρο
Μίλγουολ
Σουόνσι
Χαλ
Ρέξαμ
Γουότφορντ
Ντέρμπι
Γουέστ Μπρομ
ΚΠΡ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Πρέστον
Τσάρλτον
Πόρτσμουθ
Νόριτς
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Λέστερ
Μπλάκμπερν
Σέφιλντ Γουένσντεϊ