Ψάχνει ανάκαμψη η Λεχ Πόζναν
Η Λεχ Πόζναν κάνει ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος και θα αντιμετωπίσει την άσημη Βαλμιέρα από την Λετονία.Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι.
* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.
ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ
Έκανε ένα καλό περσινό πρωτάθλημα τερματίζοντας στην δεύτερη θέση πίσω από τη Λέγκια Βαρσοβίας με τις δυο ομάδες να έχουν μόλις τρεις βαθμούς διαφορά. Όμως, η νέα σεζόν ξεκίνησε άσχημα, αφού στην πρεμιέρα που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγε στην έδρα της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν και έχασε με 2-1 παρότι προηγήθηκε. Άνοιξε το σκορ με τον Ίσακ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 82' από τον Γκουλντάν και πέντε λεπτά αργότερα ο Μπάλιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.«Πριν από αυτόν τον αγώνα, πολλοί δημοσιογράφοι μου υπενθύμισαν ότι δεν έχουμε κερδίσει στο Λούμπιν για μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι δεν είμαστε άνετοι με την ομάδα αυτή. Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ που θα είχε κλείσει το παιχνίδι. Πάμε σπίτι, πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα και να προετοιμαστούμε για τους επόμενους δύο αγώνες. Ευρωπαϊκό Κύπελλο την Πέμπτη και πρωτάθλημα την Κυριακή» ανέφερε ο προπονητής Ντάριους Ζούραφ.
ΒΑΛΜΙΕΡΑ
Βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς αφού το πρωτάθλημα Λετονίας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Έπειτα από 16 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση με 14 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Ρίγα, έχοντας και ένα ματς περισσότερο. Την Κυριακή φιλοξένησε την Τζέλγκαβα και επικράτησε με 2-0. Βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αροκοντάρε στο 53΄ και δέκα λεπτά αργότερα ο Κάρκλινς έγραψε το τελικό σκορ.
Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος και αξιοσημείωτο είναι πως το 2017 αγωνιζόταν στη 2η κατηγορία της χώρας.
Εκτίμηση
Η Λεχ Πόζναν δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα από την λετονική ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση. Η απόδοση του άσου είναι για κλάματα και θα προτιμήσουμε το No Goal θεωρώντας πως οι Πολωνοί θα παρουσιαστούν σοβαροί και δεν θα δουν την εστία τους να παραβιάζεται.
Γουέστ Μπρομ
Μπέρνλι
Νιούκαστλ
Λίβερπουλ
Μπράιτον
Άστον Βίλα
Μάντσεστερ Σίτι
Μπόρνμουθ
Ρίβερ Πλέιτ
Βελέζ Σάρσφιλντ
Μπαράκας Σεντράλ
Πλατένσε
Ρασίνγκ Κλουμπ
Μπόκα Τζούνιορς
Σαρμιέντο Χουνίν
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Μπελγράνο
Ντεφένσα Xoυστίσια
Κλαμπ Μπριζ
Σερκλ Μπριζ
Λόμελ
Βέστερλο
Κοριτίμπα
Κορίνθιανς
Σαπεκοένσε
Σάο Πάουλο
Σάντος
Μιρασόλ
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Γκρέμιο
Βιτόρια Μπαΐα
Μπαΐα
Παλμέιρας
Βάσκο Ντα Γκάμα
Ρεν
Παρί Σεν Ζερμέν
Χάβρη
Μονακό
Ανζέ
Λιλ
Φορτούνα Ντίσελντορφ
Φράιμπουργκ
Σχοτ Μάιντζ
Γκλάντμπαχ
Μπραουνσβάιγκ
Ουνιόν Βερολίνου
Κριεσόου
Μάιντζ
Βίμποργκ
Κοπεγχάγη
Χόρσενς
Λίνγκμπι
Μίντιλαντ
Ράντερς
Άαρχους
Οντένσε
Γιούνγκ Μπόις
Βαντούζ
ΟΦΗ
Βόλος Elabet
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Νιου Γιόρκ Σίτι
Έλτσε
Μπαρτσελόνα
Χετάφε
Σανταντέρ
Ατλέτικο Μαδρίτης
Βιγιαρεάλ
Αταλάντα
Σασσουόλο
Βενέτσια
Λέτσε
Τορίνο
Μίλαν
Φροζινόνε
Γιουβέντους
Πούμας
Νεκάξα
Ατλέτικο Σαν Λούις
Πατσούκα
Αϊντχόφεν
Χρόνινγκεν
Καμπούρ
Φέγενορντ
Πόρτο
Αρούκα
Σάντα Κλάρα
Φαμαλικάο
Βιτόρια Γκιμαράες
Νασιονάλ Μαδέιρα
Νόρμπι
Σάντβικενς ΙΦ
Μπράγκε
Νόρντικ Γιουνάιτεντ
Όντεβολντ
Χέλσινγκμποργκ
Χάμαρμπι
Γκάις
Μπρομαποϊκάρνα
Ντέγκερφορς
Γκέτεμποργκ
Έλφσμποργκ
Βαστέρας ΦΚ
Κάλμαρ
Γκεζτεπέ
Γκεντσλερμπιρλιγκί
Αλάνιασπορ
Μπεσίκτας
Έγιουπσπορ
Γκαζιαντέπ
Τραμπζονσπόρ
Μπασακσεχίρ