Αποχώρησε ο Κωστή
ΕΝΩΣΙΣ Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
Τρομερά πράγματα έγιναν την προηγούμενη αγωνιστική καθώς κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της σεζόν κερδίζοντας με 1-2 την Ομόνοια Αραδίππου! Το σκορ είχε διαμορφωθεί από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και παρά το γεγονός πως δέχτηκε πολλές ευκαιρίες στην εστία της, κατάφερε να μην δεχτεί άλλο γκολ και να πανηγυρίσει για πρώτη φορά. Προφανώς και δεν αλλάζει κάτι βαθμολογικά καθώς παραμένει στην τελευταία θέση του πίνακα με μόλις 4 βαθμούς, ωστόσο αυτό που αλλάζει είναι η ψυχολογία όλων για την συνέχεια και για ένα καλύτερο αύριο. Θέλει να δώσει συνέχεια, αν και τα πράγματα κάθε αγωνιστική είναι πολύ δύσκολα.
«Αυτά τα παιδιά βρίσκουν σε κάθε παιχνίδι την αξία τους και το πάθος τους άσχετα με την θέση που βρισκόμαστε», ήταν κάποια από τα λόγια του Μαρκόφσκι μετά την πρώτη νίκη της ομάδας. αναφερόμενος βέβαια στους παίκτες και στην διάθεση που βγάζουν.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν αναφέρονται προβλήματα για την σημερινή αναμέτρηση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Δεν κύλησαν ιδανικά τα πράγματα στην τελευταία αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε και από την Κρασάβα με 1-0. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο από άποψη ευκαιριών, όμως όχι μόνο δεν κατάφερε να βρει γκολ, αλλά τελικά το δέχτηκε κιόλας στο 94'! Άμεσες ήταν οι εξελίξεις καθώς ο Κωστή αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας και ως το τέλος της σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο ο Κυριάκος Πολυκάρπου. Στόχος όλων είναι η παραμονή στην κατηγορία και τα πράγματα γίνονται δύσκολα καθώς έχει 28 βαθμούς και απέχει μόλις 2 από την ζώνη του υποβιβασμού.
« Είναι πάρα πολλά στοιχεία που συνθέτουν το αποτέλεσμα. Δεν θέλουμε οι φίλοι μας να λένε τη σεζόν 2025-26 ότι είχαμε καλές εμφανίσεις αλλά πέσαμε κατηγορία. Θέλουμε να λένε ότι τη σεζόν 2026-27 θα βρει τον Ολυμπιακό στην Α’ κατηγορία. Πλέον θα πρέπει να στοχεύσουμε στη λεπτομέρεια και να ανασυνταχθούμε για να συνεχίσουμε στον στόχο μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Πάρης Φωκαίδης.
Αγωνιστικά Νέα: Πολύ σημαντικές είναι οι απουσίες των μέσων Ταβάρες (25/3) και Κονομή (26/1). Επιστρέφουν ο αμυντικός Γουιλέρ (3/0), ο μέσος Ευτυχίδης (4/0) και οι επιθετικοί Ιντζίγια (20/2) και Ζοάο Μάριο (18/6).
Εκτίμηση
Κανένα περιθώριο δεν υπάρχει για τον Ολυμπιακό αν θέλει να μείνει στην κατηγορία. Αυτό το ματς με την αλλαγή προπονητή πρέπει να το πάρει για να πάει καλά μέχρι το φινάλε. Μεγάλη η νίκη που έκανε το Παραλίμνι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε για ποια ομάδα μιλάμε. Διπλό από ημίχρονο.
Τότεναμ
Νιούκαστλ
Ροσάριο Σεντράλ
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Ατλέτικο Τουκουμάν
Μπελγράνο
Ουρακάν
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Βελέζ Σάρσφιλντ
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Σέντραλ Κόρδοβα
Λασκ Λίντσερ
Αλτάχ
Λέουβεν
Σταντάρ Λιέγης
Σερκλ Μπριζ
Λόμελ
Ατλέτικο Μινέιρο
Βιτόρια Μπαΐα
Βάσκο Ντα Γκάμα
Κρουζέιρο
Σάο Πάουλο
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Ρεν
Λε Μαν
Παρί
Νις
Οσέρ
Ανζέ
Λοριάν
Τρουά
Λυών
Χάβρη
Μπρεστ
Τουλούζ
Νυρεμβέργη
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Ντόρτμουντ
Αμβούργο
Γιούνγκ Μπόις
Βασιλεία
Παναιτωλικός
Καλαμάτα
Βόλος Elabet
Ηρακλής
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Σάρλοτ
Κολοράντο Ράπιντς
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Ορλάντο Σίτι
Νάσβιλ
Σινσινάτι
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Ντιναμό Χιούστον
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
DC Γιουνάιτεντ
Λος Άντζελες
Πόρτλαντ Τίμπερς
Όστιν
Σιάτλ Σάουντερς
Σικάγο Φάιαρ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Τορόντο
Νιου Γιόρκ Σίτι
Ίντερ Μαϊάμι
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Σαν Ντιέγκο
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Εσπανιόλ
Γιουβέντους
Πάρμα
Μόντσα
Ουντινέζε
Σασσουόλο
Τορίνο
Φιορεντίνα
Φροζινόνε
Άρης Λεμεσού
Απόλλων Λεμεσού
Σάντος Λαγκούνα
Τίγκρες
Κλαμπ Αμέρικα
Πουέμπλα
Πατσούκα
Γουαδαλαχάρα Τσίβας
Άτλας
Κερέταρο
Τσβόλε
Ναϊμέγκεν
Άλκμααρ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Κάζα Πία
Μορεϊρένσε
Νασιονάλ Μαδέιρα
Εστρέλα Αμαδόρα
Ακαντέμικο Βίσεου
Πόρτο
Γαλατασαράι
Γκεζτεπέ
Γκαζιαντέπ
Ρίζεσπορ
Ανόρθωση
Κρασάβα ΕΝΥ Υψώνα
Εθνικός Άχνας
ΑΕ Λεμεσού
Ομόνοια Αραδίππου
Ακρίτας Χλώρακας