Πρέπει να μάθει να κερδίζει και εντός η Εϊμπάρ
Η Εϊμπάρ παίζει καλύτερα εκτός έδρας και τώρα υποδέχεται την Γρανάδα που προέρχεται από νίκη.* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.
ΕΪΜΠΑΡ
Για άλλη μια φορά πήρε βαθμό εκτός έδρας, και τι έδρα! Πήγε στο Καμπ Νου και πήρε την ισοπαλία με 1-1 με τον Λιονέλ Μέσι να κοιτάζει το ματς από τις κερκίδες. Οι Καταλανοί έχασαν πέναλτι στο 8΄ με τον Μπρέιθγουεϊτ και ο ίδιος παίκτης σκόραρε στο 25΄, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με τη χρήση VAR. Ο Κίκε στο 57΄ είπε ευχαριστώ στο δώρο του Αραούχο και σε τετ α τετ άνοιξε το σκορ για την Εϊμπάρ, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Ντεμπελέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν τυχερή που δεν δέχθηκε και δεύτερο τέρμα και έφυγε με έναν τεράστιο βαθμό από τη Βαρκελώνη.
«Είναι ένας βαθμός που μοιάζει με νίκη. Νομίζω ότι ήμασταν τυχεροί, αλλά οι παίκτες έχουν τρέξει πολύ και είναι κουρασμένοι. Είχαμε επίσης την τύχη του πέναλτι που έχασε. Αυτό μας έδωσε ζωή. Ότι προηγηθήκαμε, μας έδωσε και αυτό ζωή. Φεύγουμε με καλά συναισθήματα και με ένα βαθμό. Νομίζω ότι έλειπε ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. », ανέφερε ο προπονητής Μεντιλιμπάρ.Αγωνιστικά Νέα: Μοναδική απουσία ο αμυντικός Κορέα (8/0).
ΓΡΑΝΑΔΑ
Την προηγούμενη αγωνιστική μάζεψε τρεις βαθμούς φιλοξενώντας τη Βαλένθια επικρατώντας με 2-1 και δεν το έκανε εύκολα. Πέτυχε γκολ στο 14' με τον Κένεντι, αλλά ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γκαμεϊρό στο 36'. Ο Κένεντι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισε με απευθείας φάουλ. Η Βαλένθια είδε στο 70' τον Τζέισον να αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δυο λεπτά αργότερα έμεινε με εννιά παίκτες λόγω αποβολής του Γκουέδες. Στο 76', η Γρανάδα έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Ντουάρτε, αλλά ο Μολίνα με κεφαλιά δύο λεπτά πριν το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
«Ξεκινήσαμε καλά, μετά το μη επιτρεπόμενο γκολ βγήκαμε λίγο από το παιχνίδι, αλλά είχαμε τη δυνατότητα να επιστρέψουμε ενάντια σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ήταν μια πρόκληση, αλλά πιστέψαμε μέχρι το τέλος. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο ήταν ότι κάναμε λάθη σε εύκολα περάσματα και ότι δεν βιαζόμασταν, αλλά το κάναμε», ανέφερε ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο κεντρικός αμυντικός Ντουάρτε (13/1) και ο μπακ Φουλκιέ (13/0). Σε καραντίνα ο μέσος Μίγια (12/1). Ξανά εκτός ο μέσος Μοντόρο (6/1), ο μπακ Ντίαθ (3/0) και ο επιθετικός Ματσίς (13/2).
Εκτίμηση
Η Εϊμπάρ πήρε βαθμό στο Καμπ Νου απέναντι στην Μπαρτσελόνα και τώρα επιστρέφει στο σπίτι της, στο οποίο ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η Γρανάδα προέρχεται από τρίποντο απέναντι στη Βαλένθια και ανεβασμένο ηθικό. Πρόκειται για δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες και θα ποντάρουμε στο Χ στο ημίχρονο.
Μίντλεσμπρο
Λέστερ
Γουότφορντ
Ίπσουιτς
Γουέστ Μπρομ
Τσάρλτον
Μπλάκμπερν
Μπρίστολ Σίτι
Ρέξαμ
Πόρτσμουθ
Σουόνσι
Πρέστον
Χαλ
Ντέρμπι
Σαουθάμπτον
ΚΠΡ
Σαν Λορέντζο
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Πλατένσε
Ντεφένσα Xoυστίσια
Σέντραλ Κόρδοβα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Μπελγράνο
Ατλέτικο Τουκουμάν
Χιμνάσια Μεντόζα
Ιντεπεντιέντε
Ίντερ
Μπόντο Γκλιμτ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Ολυμπιακός
Ατλέτικο Μαδρίτης
Κλαμπ Μπριζ
Νιούκαστλ
Καραμπάγκ
Νταντί Γιουνάιτεντ
Αμπερντίν
Σεβίλλη
Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα
Μπέτις
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Βαλένθια
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Βιγιαρεάλ
Θέλτα
Οσασούνα
Χετάφε
Λεβάντε
Αλαβές
Έλτσε
Ουέσκα
Κάντιθ
Βαγιαδολίδ