Με τρομερή παράδοση η Γρανάδα
Η Γρανάδα που παλεύει για την απευθείας άνοδο και χαρακτηρίζει το ματς ως τελικό, φιλοξενεί τη Τενερίφη που έχει προπονητή τον Χοσέ Λουίς Όλτρα, ο οποίος απολύθηκε από τη Γρανάδα και ακόμα του προκαλεί έκπληξη το γιατί. Από το 1964 έχει να πάρει διπλό η Τενερίφη.* Ο προπονητής της Τενερίφης, Χοσέ Λουίς Ολτρα ήταν πριν κόουτς της Γρανάδα και απολύθηκε ως αποτυχημένος.
ΓΡΑΝΑΔΑ
Έφυγε με την ισοπαλία 1-1 από την έδρα της Οβιέδο αν και θα μπορούσε να είχε επικρατήσει. Προηγήθηκε με γκολ του Βίκο στο 50, αλλά δέχθηκε την ισοφάρισε δύο λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα και συνεχίζει την πορεία της για τη μεγάλη κατηγορία.Βρίσκεται στην 2η θέση που οδηγεί κατευθείαν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και είναι στο +3 από τα πλέι οφ και την Αλμπαθέτε. Έχει να αγωνιστεί ακόμα με Αλμπαθέτε (εκτός), Κάντιθ (εντός), Μαγιόρκα (εκτός) και Αλκορκόν (εντός). Μόλις μια ήττα έχει η Γρανάδα στην έδρα της από την Τενερίφη τρέχοντας ρεκόρ 14-4-1, ενώ από το 1964 μέχρι και σήμερα έχει 10 σερί νίκες. Ο αγώνας της χρονιάς με την Αλμπαθέτε που αναμένεται να κρίνει την άνοδο ορίστηκε να διεξαχθεί τη Δευτέρα 20 Μάη.
«Το μόνο κλειδί είναι εκεί για να κερδίσουμε την Παρασκευή, είναι το επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που χρειάζεται και αυτός τους βαθμούς, αλλά εμείς θα έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι είναι μαζί μας. Επαναλαμβάνω είναι ένας τελικός την Παρασκευή», είπε ο αριστερός μπακ Άλεξ Μαρτίνεθ που επέστρεψε από τραυματισμό.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται ο χαφ Αγκίρε (15/0).
ΤΕΝΕΡΙΦΗ
Έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 εντός έδρας της Λας Πάλμας. Έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 54', αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ 13 λεπτά αργότερα και έκανε επική ανατροπή με δύο γκολ σε ένα δεκάλεπτο (77'-87΄) και πήρε ανάσα ζωής. Βρίσκεται στην 16η θέση και στο +3 από τα πλέι οφ υποβιβασμού. Έχει να αγωνιστεί ακόμα με Ελτσε (εκτός), Οβιέδο (εντός), Λούγκο (εκτός) και Σαραγόσα (εντός).
«Ανησυχώ για τα πάντα από τον αντίπαλο. Έχει σπουδαίους παίκτες, τεχνική ομάδα και οπαδούς. Η επιστροφή μου στη Γρανάδα είναι ιδιαίτερη και έχω τον απόλυτο σεβασμό, αλλά η απόλυση μου παραμένει μια έκπληξη για μένα. Πέρα από την απόφαση αυτή, έχω σεβασμό για τον σύλλογο. Η παραμονή μου ήταν υπέροχη και έχω φίλους στο σύλλογο και στην πόλη», είπε ο κόουτς Χοσέ Λουίς Όλτρα για την απόλυση του ως αποτυχημένος τον Μάρτιο.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο χαφ Μίγια (34/2). Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός κεντρικός αμυντικός Σάενθ (29/4). Εκτός αποστολής έμειναν οι επιθετικοί Ναράνχο (32/6), Νάνο (27/3).
Ρίβερ Πλέιτ
Βελέζ Σάρσφιλντ
Ρασίνγκ Κλουμπ
Μπόκα Τζούνιορς
Μπαράκας Σεντράλ
Πλατένσε
Σαρμιέντο Χουνίν
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Μπελγράνο
Ντεφένσα Xoυστίσια
Κλαμπ Μπριζ
Σερκλ Μπριζ
Κοριτίμπα
Κορίνθιανς
Σαπεκοένσε
Σάο Πάουλο
Σάντος
Μιρασόλ
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Γκρέμιο
Βιτόρια Μπαΐα
Μπαΐα
Παλμέιρας
Βάσκο Ντα Γκάμα
Ρεν
Παρί Σεν Ζερμέν
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης
ΟΦΗ
Βόλος Elabet
ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Νιου Γιόρκ Σίτι
Έλτσε
Μπαρτσελόνα
Χετάφε
Σανταντέρ
Αταλάντα
Σασσουόλο
Τορίνο
Μίλαν
Βενέτσια
Λέτσε
Φροζινόνε
Γιουβέντους
Πούμας
Νεκάξα
Ατλέτικο Σαν Λούις
Πατσούκα
Πόρτο
Αρούκα
Σάντα Κλάρα
Φαμαλικάο
Γκεζτεπέ
Γκεντσλερμπιρλιγκί
Αλάνιασπορ
Μπεσίκτας