Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «8» Λίβερπουλ και Άρσεναλ, έξω η Τότεναμ (videos)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «8» Λίβερπουλ και Άρσεναλ, έξω η Τότεναμ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2016 23:59
Με δύο γκολ του Στάριτζ, η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-1 την Τότεναμ στο «Άνφιλντ» και προκρίθηκε στους «8» του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Πρόκριση και για Άρσεναλ, 2-0 την Ρέντινγκ.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας εξασφάλισε η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» κέρδισαν με 2-1 την Τότεναμ στο «Άνφιλντ», το οποίο ήταν πιο… γεμάτο από ποτέ σε παιχνίδι της διοργάνωσης (53,051).

Οι δύο τεχνικοί προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, με τους γηπεδούχους να είχαν σε μεγάλη μέρα τον Ντανιέλ Στάριτζ. Ο Άγγλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό εκμεταλλευόμενος την αδράνεια του Ενκουντού, ενώ στο 64’ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και «έγραψε» το 2-0 σε τετ-α-τετ με τον Φορμ.

Ο ίδιος είχε δοκάρι στο 80’ για να ολοκληρώσει το χατ-τρικ, ενώ το μόνο που κατάφερε η Τότεναμ ήταν να μειώσει στο 76’ με πέναλτι του Γιάνσεν.

Με Τσάμπερλεϊν η Άρσεναλ, εξάρα η Νιούκαστλ


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «8» Λίβερπουλ και Άρσεναλ, έξω η Τότεναμ (videos)
Από την άλλη, η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 την Ρέντινγκ στο «Έμιρειτς» και εξασφάλισε και αυτή το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στη διοργάνωση τέσσερα χρόνια μετά το επικό 7-5 υπέρ των «κανονιέρηδων» στο «Ματζέσκι». Αυτή τη φορά η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ απλοποίησε τα πράγματα και γι’ αυτό φρόντισε ο Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν.

Ο Άγγλος άσος άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό με σουτ εντός περιοχής ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 78’, αλλάζοντας την πορεία της μπάλας μετά από μακρινό σουτ του Ζιρού.

Στα άλλα παιχνίδια, η Νιούκαστλ έκανε περίπατο κόντρα στην Πρέστον, την οποία διέλυσε με 6-0 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Οι «καρακάξες» εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 27’ και πήραν εμφατική νίκη χάρη στα γκολ των Μίτροβιτς (19’, 55’), Ντιαμέ (38’), Ρίτσι (53’ πεν.) και Πέρεθ (90+1’).

Από την άλλη, η Χαλ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπρίστολ Σίτι, με τους γηπεδούχους να αφήνουν για 60 λεπτά στον πάγκο την αποκάλυψη της φετινής Τσάμπιονσιπ, Τάμι Άμπραχαμ (11 γκολ στη σεζόν/παίζει δανεικός από Τσέλσι). Οι δύο αμυντικοί, Μαγκουάιρ (44’) και Ντόσον (47’) χάρισαν τη νίκη στους «τίγρεις», με την Μπρίστολ να μειώνει στις καθυστερήσεις με τον Τόμλιν.

Τέλος, η Λιντς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Νόριτς στο «Έλαντ Ρόουντ» και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (3-2), με τον τερματοφύλακα της, Μάρκο Σιλβέστρι να πραγματοποιεί τρεις αποκρούσεις!

Η φάση των «16» ολοκληρώνεται την Τετάρτη (26/10) με τα παιχνίδια Γουέστ Χαμ-Τσέλσι, Σαουθάμπτον-Σάντερλαντ (21:45) και το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι (22:00). Αμέσως μετά το παιχνίδι στο «Όλντ Τράφορντ» θα διεξαχθεί η κλήρωση για τα ζευγάρια των προημιτελικών.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.