Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ξέσπασε με τεσσάρα η ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Ξέσπασε με τεσσάρα η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2016 21:30
Η ΑΕΚ κέρδισε με 4-0 την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ και ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της. Γκάλο (7’), Χριστοδουλόπουλος (78’), Πέκχαρντ (80’), Ντιόγκο (89’ αυτ.) τα γκολ για την «Ένωση», που πήρε την πρώτη της νίκη με τον Ζοζέ Μοράις στον πάγκο.

Παίζοντας… σβηστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η ΑΕΚ κέρδισε με 4-0 την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η «Ένωση» άρχισε ιδανικά το παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα στο 7ο λεπτό με δυνατό σουτ του Γκάλο αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Δύο λεπτά μετά ο Πλατέλλας έβγαλε τον Πέκχαρντ σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο φορ των γηπεδούχων δεν κατάφερε να ευστοχήσει.

Στο 20’ το απευθείας φάουλ του Χριστοδουλόπουλου έφυγε λίγο άουτ ενώ στο 26’ ο Λαμπρόπουλος σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα. Μάλιστα στη συνέχεια της φάσης, ο Λαμπρόπουλος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Γεωργίου αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε».

Μετά το πρώτο μισάωρο η Κέρκυρα κέρδισε μέτρα και προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας καλή στιγμή στο 43’ με σουτ του Γεωργίου. Στα αξιοσημείωτα πως με το σφύριγμα της λήξης υπήρξαν κάποιες αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με την ΑΕΚ όμως να φωνάζει για νέο πέναλτι στο 47’ σε τράβηγμα του Λαμπρόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 55’ ο Μοράις έριξε στο ματς τους Γιόχανσον και Μάνταλο αντί των Σιμόες και Πλατέλλα και η «Ένωση» άρχισε σιγά σιγά να ανεβάζει ρυθμούς, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο.

Στο 78’ ο Χριστοδουλόπουλος «έγραψε» το 2-0 μετά από συστημένη σέντρα του Γκάλο, ενώ στο 80’ ο Μάνταλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, δίνοντας ουσιαστικά έτοιμο γκολ στον Πέκχαρντ για το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ντιόγκο με τρομερό αυτογκόλ στο 89’, αφού μετά από σέντρα του Αραβίδη, ο παίκτης της Κέρκυρας βρήκε τη μπάλα με το τακουνάκι, στέλνοντας την στα δίχτυα της ομάδας του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.