Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στραματσόνι: «Δεν νομίζω ότι κινδυνεύει η θέση μου»

Στραματσόνι: «Δεν νομίζω ότι κινδυνεύει η θέση μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2016 00:01
Σαν ήττα χαρακτήρισε ο Αντρέα Στραματσόνι την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στη Βέροια. Ο Ιταλός τεχνικό στάθηκε στις αρκετές ευκαιρίες που σπατάλησε η ομάδα του, ενώ δεν θεωρεί πως κινδυνεύει η θέση του.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια, μένοντας στο 1-1 με τη Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Στη συνέντευξη Τύπου ο Αντρέα Στραματσόνι εμφανίστηκε απογοητευμένος για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν «καθάρισε» το παιχνίδι, ενώ δεν θεωρεί πως κινδυνεύει η θέση του στον σύλλογο

Αναλυτικά όσα δήλωσε:


Για το αποτέλεσμα: «Είναι σαν να χάσαμε το ματς. Στα τελευταία 20 λεπτά δεν ξέρω γιατί σταματήσαμε να παίζουμε. Ίσως γιατί νομίσαμε ότι κερδίσαμε. Τιμωρηθήκαμε γι αυτό και είμαστε εμείς υπεύθυνοι».

Για την έλλειψη φρεσκάδας στο δεύτερο ημίχρονο: «Μετά από ευρωπαϊκό ματς, υπήρχαν κίνδυνοι και γι αυτό τον λόγο άλλαξα πέντε παίκτες. Είχαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσουμε το ματς. Στα τελευταία 20 λεπτά γυρίσαμε πίσω και όταν αυτό συμβαίνει μπορεί να έρθει η ισοφάριση».

Για το αν κινδυνεύει η θέση του: «Δεν νομίζω».

Για το αν είναι καθοριστική αυτή η απώλεια βαθμών: «Είναι μεγάλη απώλεια, σαν να χάσαμε. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Όταν δεν το κάνεις, μπορεί να έρθει ένα σουτ από πολύ μακριά και αυτό είναι δικό σου λάθος».

Για το πώς κρίνει το αποτέλεσμα: «Αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα. Χάσαμε όμως πολύ περισσότερες ευκαιρίες ενώ η Βέροια είχε το πρώτο σουτ στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Στιλ έκανε το λάθος».

Για το αν συνεχίζει να στηρίζει τον Στιλ: «Στηρίζω τους παίκτες μου, άσχετα τι τους είπα στα αποδυτήρια και μένει εκεί. Είναι μια κακή στιγμή για εμάς αλλά ο δρόμος είναι μακρύς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.