Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έφυγε» ο μεγάλος Κάρλος Αλμπέρτο (video)

«Έφυγε» ο μεγάλος Κάρλος Αλμπέρτο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2016 18:51
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, ο Κάρλο Αλμπέρτο, αρχηγός στην θρυλική Εθνική Βραζιλίας του 1970 και εκ των κορυφαίων μπακ στον 20ο αιώνα.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών άφησε ο αρχηγός της θρυλικής Βραζιλίας του 1970, Κάρλος Αλμπέρτο, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή το πρωί της Τρίτης (25/10) στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Κάρλος Αλμπέρτο φόρεσε 53 φορές την φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας και το 1970 σήκωσε ως αρχηγός της το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα του Μεξικού, όντας συμπαίκτης των Πελέ, Ζέρσον, Ριβελίνο, Ζαϊρζίνιο, Τοστάο και Κλοντοάλντο στην αποκαλούμενη κορυφαία Εθνική όλων των εποχών.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στον 20ο αιώνα, κατακτώντας αρκετά πρωταθλήματα με Φλουμινένσε και Σάντος. Μάλιστα το γκολ που σημείωσε στον τελικό του Μουντιάλ του Μεξικού κόντρα στην Ιταλία (4-1) έχει μείνει ως ένα από τα καλύτερα στην ιστορία. «Δεν τον είδα να έρχεται. Απλώς, τον… άκουσα», είχε πει για το περιβόητο εκείνο γκολ ο Πελέ, ο οποίος είχε δώσει την ασίστ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.