Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με το… δεξί Άρης και Αγροτικός Αστέρας

Κύπελλο Ελλάδας: Με το… δεξί Άρης και Αγροτικός Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2016 17:05
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιλούνοβιτς (2 γκολ, 1 ασίστ) ο Άρης κέρδισε με 3-0 τον Αιγινιακό στη Βέροια και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. «Διπλό» στη Λέσβο ο Αγροτικός Αστέρας, 2-1 την Καλλονή.

Στο πρώτο του επίσημο ματς, ο Άρης κέρδισε με 3-0 τον Αιγινιακό στη Βέροια και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι «κίτρινοι» είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο 19’ κατάφεραν να προηγηθούν με ωραίο τελείωμα του Καπνίδη. Την ασίστ στο γκολ μοίρασε ο Μιλούνοβιτς, ο οποίος στο δεύτερο μέρος «καθάρισε» τη νίκη του Άρη με δύο γκολ σε 12 λεπτά.

Στο 71’ ο Σέρβος άσος «έγραψε» το 2-0 μετά από σέντρα του Μπαργκάν, ενώ στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με κοντινό πλασέ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τάτου. Ο Αιγινιακός είχε δύο καλές στιγμές όσο το σκορ ήταν στο 1-0, ωστόσο ο Διούδης κράτησε το μηδέν για τους «κίτρινους».

Στο άλλο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής, ο Αγροτικός Αστέρας κέρδισε με 2-1 την Καλλονή στη Μυτιλήνη, ανατρέποντας το σκορ στο δεύτερο μέρος.

Η Καλλονή προηγήθηκε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ανοίγοντας το σκορ στο 18ο λεπτό με γκολ του Φράγκου. Ο Αγροτικός Αστέρας δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με εξαιρετικό σουτ του Τεγούση από το ύψος του πέναλτι.

Στο 81’ ο σκόρερ των φιλοξενούμενων είχε δοκάρι με απευθείας φάουλ, όμως πέντε λεπτά μετά ο Τάι ολοκλήρωσε την ανατροπή με σουτ έξω από την περιοχή, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Εύοσμου.

Η βαθμολογία:

4ος όμιλος: Αγροτικός Αστέρας 3, Καλλονή 0, ΠΑΣ Γιάννινα 0, Ξάνθη 0

5ος όμιλος: Άρης 3, Αιγινιακός 0, Αστέρας Τρίπολης 0, Βέροια 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.