Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με το… δεξί Πανθρακικός και Απόλλωνας, ήττα για ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδας: Με το… δεξί Πανθρακικός και Απόλλωνας, ήττα για ΟΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2016 20:29
Ο Πανθρακικός κέρδισε με 3-0 την Καλλιθέα στην Κομοτηνή και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο. Νίκη και για Απόλλωνα Σμύρνης, 1-0 τον ΟΦΗ, που φωνάζει για δύο πέναλτι.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έκανε ο Πανθρακικός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Καλλιθέας στην Κομοτηνή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37ο λεπτό με σουτ του Νικόλτση, δύο μόλις λεπτά μετά την δύσκολη επέμβαση του Γκαραβέλη σε φάουλ του Μπέλη. Στο 43’ ο παίκτης της Καλλιθέας υποχρέωσε τον Γκαραβέλη σε νέα επέμβαση, όμως στο 57’ ο Πανθρακικός πέτυχε το 2-0 με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ηλιάδη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κάρδαρης, σκοράροντας από κοντά μετά το πάρε-βάλε του Χαλκιαδάκη.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Απόλλωνας Σμύρνης νίκησε με 1-0 τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του διαιτητή Μακρυπόδη.

Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος και στο 16’ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Βουό από τον Κύργια. Η ομάδα του Ηρακλείου συνέχισε να έχει τον έλεγχο στην επανάληψη, όμως στο 69’ ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση του Κώτσιου με τον Δαύκο και ο Κάσσος «έγραψε» το 1-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο ΟΦΗ έψαξε την ισοφάριση και στο φινάλε ζήτησε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Βουό από τον Πάνο. Ο διαιτητής έδειξε «παίζετε» και το 1-0 υπέρ του Απόλλωνα έμεινε μέχρι το φινάλε.

Η βαθμολογία:

3ος όμιλος: Απόλλων Σμύρνης 3, ΟΦΗ 0, Ηρακλής 0, Παναθηναϊκός 0

7ος όμιλος: Πανθρακικός 3, Ατρόμητος 0, Καλλιθέα 0, Παναιτωλικός 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.