Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2016 21:29
Με «κεραυνό» του Μπαλάφα στο 88’ η Βέροια ισοφάρισε σε 1-1 τον Παναθηναϊκό στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και υποχρέωσε τους «πράσινους» σε δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια. Προηγήθηκαν με Μπέργκ (13’) οι φιλοξενούμενοι, που πλήρωσαν τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» δεν τελείωσαν το ματς στο πρώτο μέρος και τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Βέροια, με την τοπική ομάδα να παίρνει το βαθμό με γκολ στο 88ο λεπτό.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι ήταν καταιγιστική στο ξεκίνημα του αγώνα, απειλώντας από τα πρώτα λεπτά για να ανοίξει το σκορ. Στο 8’ ο Μπέργκ έβγαλε με τακουνάκι στον Ιμπάρμπο αλλά ο Κολομβιανός αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Λόπεθ. Τρία λεπτά μετά, ο Ιμπάρμπο βρέθηκε τον Λουντ στο ύψος του πέναλτι, αλλά ο Φινλανδός δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της Βέροιας.

Η πίεση του Παναθηναϊκού απέδωσε καρπούς στο 13’. Ο Λουντ έδωσε στον Ιμπάρμπο στο ημικύκλιο, αυτός πάσαρε στον Μπεργκ και εκείνος με συρτό διαγώνιο σουτ, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να κυριαρχούν και στο 16’ είχαν νέα ευκαιρία με γυριστό του Ιμπάρμπο, αλλά ο Λόπεθ απόκρουσε.

Στο 19’ ο Ιμπάρμπο με φανταστική ενέργεια βρήκε τον Μπεργκ, αυτός ξεμαρκαρίστηκε όμως και πάλι ο Λόπεθ κατάφερε να απομακρύνει. Ο Παναθηναϊκός είχε την απόλυτη υπεροχή και στο 30’ ο Λουντ υποχρέωσε τον Λόπεθ σε νέα εντυπωσιακή επέμβαση. Ο γκολκίπερ της Βέροιας ήταν εξαιρετικός και στο 43’ είπε νέο «όχι» σε προσπάθεια του Μπέργκ, κρατώντας το 1-0 μέχρι το ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τη φόρα του πρώτου, έχοντας δύο καλές στιγμές με σουτ του Χουλτ (51’) και κεφαλιά του Μολέντο (52’). Ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα του Στραματσόνι… έσβησε και η Βέροια ξεκίνησε να πιέζει για την ισοφάριση. Μάλιστα στο 55’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Κουτρουμπή, ο οποίος απομάκρυνε σωτήρια το σουτ του Καπετάνου.

Οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και στο 88’ ο Μπαλάφας χάρισε το βαθμό στους γηπεδούχους, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής. Με το βαθμό της ισοπαλίας, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 11 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 2η θέση με την ΑΕΚ, όντας στο -4 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Βέροια: Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός (58’ Σισοκό), Καλί, Ναβαλόφσκι, Άρτσε, Μπαλάφας, Χαροντάκης (69’ Σισίνιο), Βίτι (90’ Παπαστεριανός), Βασιλαντωνόπουλος, Καπετάνος

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής (80’ Ρέις), Μολέδο, Ιβανόφ, Χουλτ, Μέστο (89’ Ρινάλντι), Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Ιμπάρμπο (71’ Εμποκού), Μπεργκ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.