Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέντο: «Με σοβαρότητα και προσοχή κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Μπέντο: «Με σοβαρότητα και προσοχή κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2016 02:04
Το εγκώμιο του ΠΑΟΚ έπλεξε ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι σοβαρός και προσηλωμένος στο πλάνο του για να πάρει τη νίκη στο κυριακάτικο (23/10) ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ικανοποιημένος από το σερί νικών του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Παόυλο Μπέντο, ο οποίος τόνισε πως θέλει ανάλογη συνέχεια από την ομάδα του.

Μιλώντας στη Nova, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως τα αποτελέσματα των δύο ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ δεν θα παίξουν κανένα ρόλο στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Μπέντο μίλησε στη Nova για:


Τις νίκες με Πανιώνιο, Αστανά και ΑΕΚ και το τι δείχνουν για την δυναμική του Ολυμπιακού:

Πάνω απ' όλα πιστεύω πως αυτές οι νίκες δείχνουν πως η ομάδα βρίσκεται σε μία πολύ καλή στιγμή. Η δυναμική της εξελίσσεται και οι ικανότητές της φαίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όλο αυτό δείχνει πως η ομάδα βελτιώνετε. Όπως είπατε και εσείς έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Κερδίσαμε το ντέρμπι, μετά είχαμε την διακοπή με τις Εθνικές και ύστερα επιστρέψαμε με μία πολύ καλή αντίδραση για την ομάδα. Πολύ καλή αντίδραση στον αγώνα με τον Πανιώνιο και στην συνέχεια κερδίσαμε το ευρωπαϊκό μας παιχνίδι.

Είμαστε λοιπόν ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο, έχουμε πάρει πολύ καλά αποτελέσματα, έχουμε κερδίσει 2 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχουμε κερδίσει 1 ευρωπαϊκό παιχνίδι και είμαστε μέσα στους στόχους μας και στις δύο διοργανώσεις. Όλα αυτά δείχνουν πως η ομάδα έχει επιστρέψει και είναι σε πολύ καλή δυναμική.Τον ΠΑΟΚ:

Είναι μία ομάδα η οποία έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και εγνωσμένης αξίας, με πολύ καλή ποιότητα. Οι επιθετικοί της είναι γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Οι ακραίοι αμυντικοί είναι επίσης επικίνδυνοι για να δημιουργήσουν ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι μία ομάδα η οποία χρειάζεται προσοχή στο επιθετικό της κομμάτι και ιδιαίτερα στις αντεπιθέσεις της.

Παρόλο που εμείς έχουμε ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα, είναι μία ομάδα η οποία ακόμη δεν έχει χάσει παιχνίδι. Επομένως εμείς πάμε σε αυτό το ντέρμπι με όλη τη σοβαρότητα, όπως απαιτούν όλα τα ντέρμπι. Είναι ένας σημαντικός αγώνας. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες καθώς το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Και σίγουρα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Το εάν η ήττα του ΠΑΟΚ την Πέμπτη και η νίκη του Ολυμπιακού στην Ευρώπη επηρεάζουν τα δεδομένα ως προς το ντέρμπι:

Πιστεύω πως όχι. Δεν μπορεί να επηρεαστεί από αυτό η ισορροπία του ντέρμπι. Από τα αποτελέσματα στην Ευρώπη. Έχουμε το πρόσφατο δικό μας παράδειγμα. Το τι συνέβη σε εμάς τους ίδιους μετά την ήττα μας στο γήπεδό μας από τον ΑΠΟΕΛ. Είχαμε μετά μία πάρα πολύ θετική αντίδραση και πήγαμε στο ντέρμπι και παίξαμε πολύ καλά και πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Δεν πιστεύω πως είτε αρνητικά είτε θετικά κάποια ομάδα θα επηρεαστεί από προηγούμενο αποτέλεσμα όταν έχει να παίξει ένα ντέρμπι.

Από το σκορ του ματς που έπαιξε πριν όσο σημαντικό και εάν είναι αυτό και δεν μπορεί να επηρεάσει την ισορροπία για καμία εκ των 2 ομάδων είτε θετικά είτε αρνητικά. Είναι διαφορετική διοργάνωση και είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι. Εμείς να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πολύ συγκεντρωμένοι στο ματς αυτό. Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις 2 ομάδες. Και οι 2 θέλουμε τη νίκη. Δεν νομίζω πως πρέπει να σκεφτόμαστε το τι έγινε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ότι έγινε και να επικεντρωθούμε στο ματς αυτό.

Τον Ντε Λα Μπέγια:

Θα δούμε. Προπονείται με την ομάδα. Έχουμε ακόμα την σημερινή και την αυριανή προπόνηση. Έχουμε χρόνο ακόμα. Μέρα με την ημέρα θα βλέπουμε το πως είναι η εξέλιξή του και η πορεία του και θα αποφασίσουμε.

Το μήνυμά του προς τον κόσμο:

Η παρουσία τους είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς. Είναι εκείνοι που μας στηρίζουν και μας δίνουν κουράγιο για να συνεχίζουμε. Ιδιαίτερα σε παιχνίδια και στιγμές που είναι πιο δύσκολες για εμάς. Σε στιγμές που τους χρειαζόμαστε περισσότερο. Γιατί εκείνοι είναι πάντα παρόντες αλλά όπως βλέπουμε σε παιχνίδια που είναι πιο ισορροπημένα και απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους μας είναι ιδιαίτερα απαραίτητοι. Τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας για να πάρουμε τη νίκη. Είναι μία νίκη που την θέλουμε και σαν ομάδα και σαν σύλλογος και φυσικά οι φίλαθλοί μας την θέλουν πολύ. Επομένως υπολογίζουμε πολύ σε αυτούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.