Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Σαββίδη η χορηγία της Σούπερ Λιγκ

Στον Σαββίδη η χορηγία της Σούπερ Λιγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2016 18:55
Η εταιρία Dimera του Ιβάν Σαββίδη ανέλαβε την κεντρική χορηγία της Σούπερ Λιγκ, αφού το Δ.Σ. της Λίγκας έκανε αποδεκτή με ομόφωνη απόφαση την πρότασή της, έναντι εκείνης του ΟΠΑΠ και της Alter EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ο νικητής στη «μάχη» για τη κεντρική χορηγία του ελληνικού πρωταθλήματος. Η «Dimera Media Investments», εταιρία συμφερόντων του προέδρου του ΠΑΟΚ, πρόσφερε 5 εκατ. ευρώ (2.250+2.750) για τη διετή χορηγία στη Σούπερ Λιγκ, πρόταση που ήταν καλύτερη τόσο από αυτή του ΟΠΑΠ, όσο και από εκείνη της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως θέση πήρε και ο Ολυμπιακός για το θέμα, τονίζοντας πως αν η πρόταση Σαββίδη ήταν η καλύτερη, τότε καλώς δόθηκε εκεί η χορηγία για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά, η θέση των Πειραιωτών:

«Στο συμβούλιο της Super League o Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως για το καλό του ποδοσφαίρου πρέπει να επιλεγεί η καλύτερη και η μεγαλύτερη πρόταση. Αν αυτή είναι της Dimera του κου Σαββίδη, τότε αυτή είναι η εταιρεία που πρέπει να κερδίσει τον διαγωνισμό. Ταυτόχρονα κατήγγειλε τη στάση του κου Στράτου που με εμμονή υποστηρίζει την πρόταση ΟΠΑΠ αν και είναι χαμηλότερη από όσες υπάρχουν».

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:


«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η πρόταση χορηγίας της “Dimera Media Investments” κρίθηκε ομόφωνα ως «παραδεκτή».

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η κατ αρχήν σύναψη σύμβασης χορηγίας με τη “Dimera Media Investments”. Θα πραγματοποιηθούν διαπραγματεύσεις εντός των επόμενων ημερών με την ανωτέρω εταιρεία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί κείμενο σύμβασης και να τεθεί προς έγκριση από το Δ.Σ. της Super League».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.