Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Γιουρόπα Λιγκ: Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός

Γιουρόπα Λιγκ: Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2016 22:05
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε νωρίς με 2-0 (12’, 36’ Ιμάρμπο) στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης, ωστόσο οι Βέλγοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με ανύπαρκτο πέναλτι (45+1’ Εντμίλσον) και απευθείας φάουλ του Μπελφοντίλ (82’). Χάνουν τη ρεβάνς Ζέκα και Βιγιαφάνες, δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό το ενδεχόμενο πρόκρισης.

Ούτε τώρα κατάφερε ο Παναθηναϊκός να πάρει την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι στην Σταντάρ, με ισάριθμα τέρματα του Ιμπάρμπο (12’, 36’), ωστόσο θα φύγουν με μόλις ένα βαθμό από τη Λιέγη, αφού οι Βέλγοι ισοφάρισαν σε 2-2 και διατηρήθηκαν στην 3η θέση με +1 από την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.

Το ανύπαρκτο πέναλτι του Εντμίλσον στο φινάλε του ημιχρόνου έβαλε τους γηπεδούχους στο ματς και στο 82’ ο Παναθηναϊκός δέχτηκε την ισοφάριση με απευθείας φάουλ του Μπελφοντίλ. Μέσα σ’ όλα, η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έχασε και τους Ζέκα-Βιγιαφάνες, οι οποίοι είδαν κίτρινη και θα λείψουν στη ρεβάνς.

Το ματς:


Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και στο 12’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με όμορφο γκολ του Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός απέφυγε με ντρίμπλα τον Λαΐφη και με εξαιρετικό αριστερό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζιλέ, «γράφοντας» το 1-0. Μάλιστα ο ίδιος αφιέρωσε το γκολ του στον Αντρέα Στραματσόνι.

Μετά το γκολ, η Σταντάρ είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο αυτή ήταν φλύαρη, αφού οι Βέλγοι αδυνατούσαν να διασπάσουν την άμυνα του Παναθηναϊκού. Οι γηπεδούχοι έκαναν αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου και στο 36’ ο Ιμπάρμπο «χτύπησε» ξανά. Μετά από κάθετη του Βιγιαφάνες, ο Κολομβιανός συνεργάστηκε άψογα με τον Λέτο, βγήκε απέναντι στον Ζιλέ και εκτέλεσε εύστοχα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0.Η Σταντάρ δεν μπορούσε να απειλήσει, ωστόσο στο 45+1’ επέστρεψε στο ματς από το… πουθενά, αφού ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Βέλγων μετά από υπόδειξη του βοηθού γραμμής για τράβηγμα του Κουτρουμπή στον Σα. Ο Εντμίλσον εκτέλεσε εύστοχα και το ημίχρονο τελείωσε με τον Στραματσόνι να αποβάλλεται από τον διαιτητή λόγω διαμαρτυρίας για τη φάση του πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι στο δεύτερο μέρος, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύονταν να κρατήσει τη μπάλα και στο 66’ η Σταντάρ έφτασε μια «ανάσα» από το 2-2, με την κοντινή προβολή του Σα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Στιλ. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Ντοσεβί έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε και ο Ζέκα (75’), ο οποίος θα χάσει –μαζί με τον Βιγιαφάνες- τη ρεβάνς της Αθήνας λόγω καρτών.

Η Σταντάρ συνέχιζε την πίεση και στο 82’ κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Μπελφοντίλ εκτέλεσε με δύναμη φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε μέσα από το τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Στιλ, ο οποίος δεν κατάφερε να αντιδράσει. Μετά το 2-2 ο Παναθηναϊκός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο με εξαίρεση μια κεφαλιά του Μολέντο (90+2’) δεν κατάφερε να απειλήσει. Το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έχει πλέον αρκετά δύσκολο έργο όσον αφορά την πρόκριση.

Η βαθμολογία:


1. Άγιαξ 7
2. Θέλτα 5
3. Σταντάρ 2
4. Παναθηναϊκός 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.