Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και τώρα… τρέχει

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και τώρα… τρέχει

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2016 22:10
Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-0 από την Καραμπάγκ στο Μπακού, με τους Αζέρους να πιάνουν τον «δικέφαλο του Βορρά» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το μυαλό του στον… Ολυμπιακό έδειξε ότι έχει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και γνώρισε την ήττα με 2-0 στην έδρα της Καραμπάγκ, η οποία με τους τρεις βαθμούς έπιασε τον «δικέφαλο του Βορρά» στην 2η θέση του ομίλου.

Κιντάνα (56’) και Αμιργκουλίγεβ (87’) πέτυχαν τα γκολ της νίκης για την Καραμπάκ, η οποία εκμεταλλεύτηκε τα παιδικά λάθη στην άμυνα του ΠΑΟΚ και πήρε νίκη με καθαρό σκορ, που μπορεί να της δώσει πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Πλέον η ρεβάνς της Τούμπας στις 3 Νοεμβρίου αποκτά χαρακτήρα… τελικού όσον αφορά τη 2η θέση του ομίλου.

Το ματς:


Η Καραμπάγκ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και στο 11’ «άγγιξε» το γκολ, με τον Μουαρέμ να αστοχεί με πλασέ αν και μόνος του μέσα από την μικρή περιοχή. Οχτώ λεπτά μετά, οι Αζέροι έφτασαν ξανά κοντά στο 1-0, έχοντας δοκάρι με σουτ του Εντλόβου.

Μετά το 20ο λεπτό ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και στο 23’ έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Σέχιτς να αποκρούει το ανάποδο ψαλίδι του Σάχοβ. Η ομάδα του Ίβιτς κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό και στο 40’ είχε νέα καλή στιγμή με μακρινό σουτ του Κάμπος που πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 56’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Κιντάνα ξέφυγε από την άμυνα του ΠΑΟΚ και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για τους Αζέρους.

Ο Ιβιτς πέρασε στο παιχνίδι τους Μπίσεσβαρ και Περέιρα, ενώ στη συνέχεια έριξε στο ματς και τον Κουλούρη, παίζοντας με δύο επιθετικούς. Ο ΠΑΟΚ πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 70’ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Μπίσεσβαρ. Εφτά λεπτά μετά, ο Λέοβατς έβγαλε τη σέντρα για τον Μάτος, αυτός έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Καραμπάγκ κέρδισε ξανά μέτρα στο γήπεδο και στο 87’ «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Αμιργκουλίεφ βγήκε στην πλάτη των αμυντικών του ΠΑΟΚ, έκανε το πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Φιορεντίνα 7
2. ΠΑΟΚ 4
3. Καραμπάκ 4
4. Σλόβαν 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.