Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μοράις: «Δεν θα γίνουν αλλαγές στο στυλ του παιχνιδιού, θα παίζουμε μόνο για νίκη»

Μοράις: «Δεν θα γίνουν αλλαγές στο στυλ του παιχνιδιού, θα παίζουμε μόνο για νίκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2016 01:16
Ο Ζοζέ Μοράις ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν στοχεύει να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της ομάδας. «Σκέφτομαι συνεχώς τη νίκη» δήλωσε ο Πορτογάλος.

Την πρώτη του συνέντευξη ως τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε στη Nova ο Ζοζέ Μοράις. Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε την «Ένωση» ως μια από τις μεγαλύτερες ομάδες που θα κοουτσάρει στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έχοντας διατελέσει για χρόνια βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο, ο Μοράις ανέφερε ότι έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή, την οποία –όπως τόνισε- θέλει να μεταφέρει στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Ως πρώτος προπονητής θα μπορούσα να πω ότι είναι από ότι το κλαμπ που δουλεύω αυτή τη στιγμή είναι από τα μεγαλύτερα. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ περιμένουν από τη δεκαετία του '90 να κατακτήσει η ομάδα τους το πρωτάθλημα και μπορώ να τους υποσχεθώ ότι είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να κερδίσουμε.

Ελπίζουμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο για τη σεζόν που διανύουμε. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πίεση σε κάθε παιχνίδι, αλλά είναι απολύτως λογικό για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ να ζει με την πίεση. Η φιλοσοφία μου είναι να παίζουμε μόνο για να νικάμε και να παίρνουμε αποτελέσματα. Όσο περισσότερο παίρνουμε αποτελέσματα τόσο θα βελτιωνόμαστε και ως ομάδα».

Για το σχήμα απέναντι στον Πανιώνιο:

«Η ομάδα δεν πρέπει να κάνει πολλές αλλαγές. Πρέπει να συνεχίσει με νίκες και να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό που λέω είναι ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στο στυλ του παιχνιδιού, αλλά θα εξελιχθούμε ως ομάδα έτσι ώστε να γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί καθημερινά».

Για τον Μουρίνιο:

«Ο Μουρίνιο είναι ένας γεννημένος νικητής. Το σκεπτικό όλων όσων των περιβάλλουν είναι η νίκη, η νίκη, η νίκη κι εγώ μόνο αυτό σκέφτομαι. Σκέφτομαι συνεχώς τη νίκη. Ως προπονητής και ως ποδοσφαιριστής ο στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι να μπαίνεις και να κερδίζεις. Μέσα στο παιχνίδι μπορείς να κάνεις διάφορα έτσι ώστε στο τέλος να παίρνεις τη νίκη.

Αυτό εξαρτάται απ' την προσπάθεια του καθενός. Εγώ απ' την πλευρά μου θα προσπαθήσω να μεταφέρω αυτά που θέλω στους ποδοσφαιριστές και οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να τα εφαρμόσουν, έτσι ώστε να καλύψουν τις φιλοδοξίες των οπαδών μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.