Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ήταν ο Κατίδης και τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά»

«Ήταν ο Κατίδης και τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2016 16:18
Αντίθετα με τις διαψεύσεις, ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας τόνισε πως ο Γιώργος Κατίδης ήταν αυτός που έστειλε τον ποδοσφαιριστή Τάσο Σαρίδη στο νοσοκομείο σε αγώνα του β’ τοπικού της Πέλλας. Άκρως επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα.

Στα χέρια του εισαγγελέα έχει περάσει η υπόθεση σχετικά με τη βίαια συμπεριφορά του Γιώργου Κατίδη στον αγώνα του β’ τοπικού της Πέλλας ανάμεσα στο Πυρσό Πετριάς και τον Άγιο Λουκά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έπαιζε παράνομα - χωρίς δελτίο και κατά τη διάρκεια του αγώνα χτύπησε τον ποδοσφαιριστή Τάσο Σαρίδη, στέλνοντάς τον μάλιστα στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας. Πάνω στον χαμό, οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο για να "πιάσουν" τον Κατίδη, ο οποίος ωστόσο ξέφυγε.

Ο Κατίδης διέψευσε το περιστατικό, τονίζοντας ότι βρίσκονταν στο Καϊμάκ Τσαλάν, όμως ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας, Φόρης Τσέμτσης αναφέρει πως υπάρχουν στοιχεία στα οποία φαίνεται ποιος είναι:

«Υπάρχουν φωτογραφίες από κινητά στις οποίες φαίνεται ποιος είναι. Εμείς θα καλέσουμε τον αρχηγό και τον πρόεδρο της ομάδας να μας πουν ποιος είναι ο Νούμερο 5. Αν θέλουν να τιμωρήσουν το γείτονά τους που δεν ήταν στο γήπεδο, ας το κάνουν. Τον γνώρισαν τα παιδάκια που κάποια ήταν οπαδοί της ΑΕΚ» δήλωσε στον Arena fm 89,4 ο κ. Τσέμτσης και πρόσθεσε:

«Ο Σαρίδης άκουσε που έβρισε τα θεία ο Κατίδης και του είπε δεν ντρέπεσαι να βρίζεις τα θεία. Και ο άλλος ξεκίνησε να τον χτυπά. Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά που δεν τα κάνει αυτά ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Σήκωσε το γόνατο και τον χτύπησε στο στήθος. Αυτά τα χτυπήματα ήταν πολύ τρομακτικά. Το τελευταίο χτύπημα πήγαινε στο κεφάλι. Είναι δολοφονικά. Έτρεχα να τους χωρίσω και δεν προλάβαινα. Ο κύριος Κατίδης να βγει να πει την αλήθεια».

Σαρίδης: «Θα τον κυνηγήσω»


Ο Τάσος Σαρίδης παίκτης του Πυρσού Πετριάς μίλησε στον ίδιο σταθμό για τον ξυλοδαρμό από τον Γιώργο Κατίδη, που αγωνιζόταν με τη φανέλα του Αγίου Λουκά:«Φορούσε φόρμα σε όλο το σώμα και δε φαινόταν τα τατουάζ. Και λέγαμε ότι αυτός πρέπει να είναι ο Κατίδης. Τον μάρκαρα και γύρισε και με έβρισε. Ενώ ήμουν κάτω με χτυπούσε. Με κλώτσησε τρεις φορές. Τη μια στο κεφάλι. Η μήνυση έγινε αυτεπάγγελτα. Έγραψε στο instagram ότι δεν ήταν αυτός. Θα μάθει σήμερα ο εισαγγελέας ποιος ήταν το Νούμερο 5. Εκτός και αν τον καλύψουν και πουν ότι ήταν κάποιος άλλος.

Αν το παραδεχόταν δε θα έκανα τίποτα. Είμαστε διπλανά χωριά. Επειδή όμως είπε ότι δεν ήταν αυτός θα το κυνηγήσω. Δε βγαίνουμε κατηγορία ούτε εμείς ούτε αυτοί. Θέλω πρώτα να μιλήσω μαζί του. Αλλά να λέει ότι ήταν στο Καϊμάκ Τσαλάν δε γίνεται
».

Άκρως επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα


Άκρως επιβαρυντικό για τον Γιώργο Κατίδη είναι το φύλλο αγώνα καθώς σε αυτό περιγράφεται με ακρίβεια η βίαια συμπεριφορά του.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής με το Νο5 (σ.σ. ο Γιώργος Κατίδης) ήρθε με 10' καθυστέρηση και μέχρι τότε η γηπεδούχος ομάδα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες. Μου είπαν ότι επειδή είναι Σάββατο και τα μαγαζιά ήταν ακόμα ανοιχτά, ο σέντερ φορ είναι ακόμα στον δρόμο και θα καθυστερήσει λίγο. Έχει δηλωθεί κι έρχεται όπως κι έγινε. (σ.σ. είναι κάτι που έχει ξαναγίνει σε τέτοια παιχνίδια). Όταν ήρθε με ρώτησε: “Να μπω;” Και τον άφησα να μπει στο παιχνίδι. Στο 58ο λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαιριστής με το Νο5 θεώρησε ένα μαρκάρισμα που του έγινε σκληρό (σ.σ. κοντά στο σημείο του κόρνερ) και υπήρξε εξύβριση με τον αντίπαλό του. Εγώ βρισκόμουν στα 15 μέτρα αλλά άκουσα όσα ειπώθηκαν.

Στη συνέχεια ο ίδιος (το Νο5) πάτησε στο στομάχι τον αντίπαλό του 2-3 φορές, ενώ υπήρξε παρέμβαση παραγόντων κι άλλων ποδοσφαιριστών για να τους χωρίσουν. Εγώ τραβήχτηκα από το σημείο. Τότε μπήκαν και φίλαθλοι, περίπου 20 άτομα, έβλεπα ποδοσφαιριστές να παίζουν ξύλο μεταξύ τους ενώ κλήθηκε και η αστυνομία, η οποία έφτασε σε περίπου πέντε λεπτά. Στη συνέχεια αποσυρθήκαμε στα αποδυτήρια.

Εγώ έψαχνα να βρω το Νο5, αλλά δεν ήταν καν δηλωμένος. Στα αποδυτήρια ήρθαν οι άνθρωποι της Πετριάς και είπαν ότι τρεις ποδοσφαιριστές πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, ενώ δύο άλλοι πονούσαν σε σημεία που είχαν χτυπηθεί. Η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει άλλη αλλαγή γιατί είχε ήδη προχωρήσει σε τρεις, ενώ είχε και μόνο 13 παίκτες στην αποστολή της. Ρώτησαν αν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα συμβεί άλλο επεισόδιο στη συνέχεια, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω κι έτσι υπήρξε οριστική διακοπή
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.