Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Σώθηκε στο 89’ η Τότεναμ, πρόκριση για Τσέλσι

Κύπελλο Αγγλίας: Σώθηκε στο 89’ η Τότεναμ, πρόκριση για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2016 20:24
Με πέναλτι του Χάρι Κέιν στο 89’, η Τότεναμ ισοφάρισε σε 2-2 την Λέστερ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και η πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας θα κριθεί σε επαναληπτικό στην έδρα των «αλεπούδων». Πρόκριση για Τσέλσι, 2-0 την Σκάνθορπ.

Η Τότεναμ βρέθηκε μια «ανάσα» από τον αποκλεισμό, αλλά με γκολ του Κέιν στο 89’, οι «πετεινοί» ισοφάρισαν σε 2-2 την Λέστερ και οδήγησαν το ζευγάρι σε ρεβάνς στην έδρα των «αλεπούδων».

Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με γκολ του Έρικσεν, ωστόσο η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι αντέδρασε και στο 19’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ωραία κεφαλιά του Βασιλέφσκι.

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα και στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ο νεοεισελθόντας Οκαζάκι ολοκλήρωσε την ανατροπή με ωραία ατομική ενέργεια. Μάλιστα, οι «αλεπούδες» «άγγιξαν» το 3-1 στο 66’, όταν το σουτ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Ντεμαράι Γκρέι, έξυσε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Στον αντίποδα, οι «πετεινοί» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 85’, με τον Σμάιχελ να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση σε μακρινό σουτ του Μπενταλέμπ. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά μετά η Τότεναμ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ντάιερ και ο Κέιν δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, στέλνοντας το ζευγάρι σε επαναληπτικό.

Πρόκριση για Τσέλσι, θύμα έκπληξης η Σουόνσι


Κύπελλο Αγγλίας: Σώθηκε στο 89’ η Τότεναμ, πρόκριση για Τσέλσι
Η Τσέλσι έκανε το καθήκον της κόντρα στη Σκάνθορπ (ομάδα 3ης κατηγορίας) και με τη νίκη της με 2-0 στο Λονδίνο, εξασφάλισε την πρόκριση για τους «32» του θεσμού.

Ο Γκους Χίντινκ παρέταξε βασική ομάδα και οι «μπλε» πήραν το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με γκολ του Ντιέγκο Κόστα. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχαν στο 68’ με ωραίο τελείωμα του 19χρονου Λόφτους-Τσικ.

Από την πλευρά της, η Σκάνθορπ φώναξε για πέναλτι στο 54’, όσο το σκορ ήταν στο 1-0, ενώ στο 87’ είχε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει, όμως το σουτ του Κλαρκ χτύπησε στο δοκάρι.

Θύμα έκπληξης έπεσε η Σουόνσι, καθώς οι «κύκνοι» ηττήθηκαν με 3-2 στην έδρα της Όξφορντ Γιουνάιτεντ (ομάδα 4ης κατηγορίας) και έμειναν πρόωρα εκτός συνέχειας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.