Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Θρίαμβος για τη Ρεάλ του «Ζιζού»! (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Θρίαμβος για τη Ρεάλ του «Ζιζού»! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2016 23:37
Στο ντεμπούτο του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ, η «βασίλισσα» διέλυσε με 5-0 την Λα Κορούνια στο «Μπερναμπέου», έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές του Μπέιλ (χατ-τρικ) και Μπενζεμά (δύο γκολ).

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε μάλλον έρχονται καλύτερες μέρες για την Ρεάλ! Στο ντεμπούτο του Ζινεντίν Ζιντάν, η «βασίλισσα» έπαιξε ωραίο και ώριμο ποδόσφαιρο, διαλύοντας με 5-0 την Λα Κορούνια στο «Μπερναμπέου».

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, θυμίζοντας τον παίκτη που στοίχησε στην Ρεάλ το ποσό των 100 εκατ. ευρώ.

Ο «Ζιζού» αποθεώθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα από τους οπαδούς της Ρεάλ, ωστόσο στο 11’ ο Λούκας Πέρεθ λίγο έλλειψε να «παγώσει» το «Μπερναμπέου», αστοχώντας σε τετ-α-τετ με τον Νάβας.

Ο Κοσταρικανός κράτησε το μηδέν και στο 15’ η Ρεάλ πήρε προβάδισμα στο σκορ με έξυπνο τακουνάκι του Μπενζεμά μετά από σουτ του Ράμος. Το 2-0 «έγραψε» στο 22’ ο Γκάρεθ Μπέιλ, σκοράροντας με ωραία σκαστή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Καρβαχάλ.

Η ομάδα του Ζιντάν πίεζε συνεχώς και θα μπορούσε να πετύχει ένα τρίτο γκολ πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο Ρονάλντο δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, σπαταλώντας δύο σημαντικές ευκαιρίες (η δεύτερη χτύπησε στο δοκάρι). Στον αντίποδα, η Λα Κορούνια είχε δύο καλές στιγμές με σουτ του Λούκας (37’, 38’), με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στην Ρεάλ, η οποία «κλείδωσε» από νωρίς τη νίκη χάρη σε ωραίο πλασέ του Μπέιλ στο 49’. Ο Ουαλός δεν έμεινε εκεί, καθώς στο 63’, μετά από κόρνερ του Κρόος, σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και με δυνατή έκανε το 4-0, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Ο Ρονάλντο συνέχιζε να σπαταλά ευκαιρίες για γκολ και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μπενζεμά στις καθυστερήσεις, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα με ωραίο δεξί πλασέ μέσα από την περιοχή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.