Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ξεκούραστη νίκη για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Ξεκούραστη νίκη για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2016 17:09
Με πρωταγωνιστή τον Ζάιρο (γκολ και ασίστ) και με τους Χαρίση και Τσίμιροτ να ακολουθούν σε απόδοση, ο ΠΑΟΚ κέρδισε άνετα με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και άφησε πίσω του την ήττα από την Καλλονή για το Κύπελλο. Τρομερό γκολ από τον Χαρίση.

Το καλό του πρόσωπο έδειξε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «δικέφαλος» του Βορρά πήρε άνετη νίκη με 3-1 στην Τούμπα και παρέμεινε σε κοντινή απόσταση από την 2η θέση.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά από τα πρώτα λεπτά πήρε τον έλεγχο του αγώνα και έψαχνε τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Θεσσαλονικείς είχαν υψηλά ποσοστά κατοχής (κοντά στο 70%), όμως δεν μπορούσαν να βρουν ελεύθερους χώρους και απειλούσαν κυρίως με μακρινά σουτ.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 31' όταν το δυνατό σουτ του Χαρίση ανάγκασε τον Βελλίδη σε εντυπωσιακή απόκρουση. Τη λύση για τον ΠΑΟΚ έδωσε στο 43’ ο Αθανασιάδης, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Ζάιρο, «γράφοντας» το 1-0.

Η ομάδα του Τούντορ δεν απειλήθηκε καθόλου στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης «κλείδωσε» τη νίκη με τρομερό γκολ. Στο 52’, ο Χαρίσης με ένα σουτ-κεραυνό εκτός εστίας, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδα του, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ.

Τρία λεπτά μετά ο Βελλίδης απόκρουσε με δυσκολία το σουτ του Τσίμιροτ, όμως στο 64’ δεν κατάφερε να σταματήσει και τον Ζάιρο, ο οποίος σκόραρε με σουτ για το 3-0 των γηπεδούχων. Ο ΠΑΣ απείλησε για πρώτη φορά στο 73’ με άστοχη κεφαλιά του Λίλα και στο 90’ κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με το δυνατό σουτ του Κοζορώνη.

Με τη νίκη, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 29 βαθμούς, μείωσε ξανά στο -4 τη διαφορά από την 2η ΑΕΚ (έχει και παιχνίδι λιγότερο) και πλέον στρέφει την προσοχή του στον επαναληπτικό με την Καλλονή, όπου καλείται να ανατρέψει το 2-1 της Μυτιλήνης για να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.