Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Γκολ, θέαμα και νέο ρεκόρ!

Σούπερ Λιγκ: Γκολ, θέαμα και νέο ρεκόρ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2016 21:38
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έκανε το 17x17 και έσπασε το ρεκόρ των 16 σερί νικών που κρατούσε από τη σεζόν 2005-06. Ιντέγε (15'), Πάρντο (42') και Ντομίνγκες (56') οι σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους».

Με εξαιρετική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα με 3-1 τον Λεβαδειακό στο «Καραϊσκάκη» και «έσπασε» το ρεκόρ των 16 σερί νικών, που κρατούσε από την σεζόν 2005-06 και την ομάδα του Τροντ Σόλιντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών και πέτυχαν δύο γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο 15’. Ο ορεξάτος Τσόρι τροφοδότησε τον Πάρντο, αυτός μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα για τον Ιντέγε, ο οποίος σε κενό τέρμα έκανε το 1-0.

Ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να απαντήσει στο 20’, όμως ο Μπεν δεν κατάφερε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από σέντρα του Μίνγκα. Πέντε λεπτά μετά, στην απέναντι εστία, ο Βερέμκο απόκρουσε με το ένα χέρι την κεφαλιά του Καμπιάσο και στην εξέλιξη της φάσης, ο Σιόβας δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.

Η ομάδα του Σίλβα «σφυροκοπούσε» τους φιλοξενούμενους, έχοντας νέα ευκαιρία στο 27’, με σουτ του Ιντέγε από το σουτ από το ύψος του πέναλτι, το οποίο έδιωξε ο Βερέμκο. Ένα λεπτό μετά ο Νιγηριανός σπατάλησε ακόμα μια ευκαιρία, καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει με προβολή σε κενό τέρμα, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 36’ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Πάρντο, το οποίο «έβγαλε» ο Βερέμκο. Στο 40ο λεπτό ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι για χέρι του Τσουρίκοβ στην μικρή περιοχή, όμως δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι πέτυχαν δεύτερο γκολ. Μετά από μπαλιά του Τσόρι, ο Βερέμκο έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια και ο Πάρντο σκόραρε σε κενή εστία για το 2-0.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή και να πιέζει για ένα 3ο τέρμα. Αυτό δεν άργησε να έρθει, αφού στο 56’ ο Ντουρμάζ έκανε το γύρισμα για τον Τσόρι, ο οποίος πρόλαβε τον Βερέμκο και «έγραψε» το 3-0.

Μετά το γκολ του Αργεντινού, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το ρυθμό τους, ωστόσο συνέχιζαν να βγάζουν φάσεις, όπως αυτή στο 81’ όταν Κολοβός και Ιντέγε δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με προβολή έπειτα από σέντρα του Σαλίνο. Τελικώς, ο Λεβαδειακός κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 88’, με τον πρώην «ερυθρόλευκο», Μπεν να σκοράρει με όμορφο πλασέ για το τελικό 3-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.