Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Χιλιάδες ειδικά στους αγώνες της Premier League!

Sportingbet - Χιλιάδες ειδικά στους αγώνες της Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/5/2024 00:08
Στις 14:30, η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπόρνμουθ στο “Emirates” και στις 19:30, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Γουλβς στο “Etihad”.

Sportingbet - Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά!

Να παραμείνει 1η

Τη νίκη που θα την κρατήσει έστω και πρόωρα στην κορυφή της Premier League θα επιδιώξει η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται την Μπόρνμουθ στην πρώτη αναμέτρηση της ημέρας και το «τρίποντο» είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες για τον τίτλο. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα γνωρίζει πως έχει ένα ματς παραπάνω από την Μάντσεστερ Σίτι και το απόλυτο σερί έως το φινάλε της σεζόν είναι «μονόδρομος». Τα δύο επιτυχημένα αποτελέσματα κόντρα σε Γουλβς και Μπράιτον αναπτέρωσαν τις ελπίδες της Μπόρνμουθ, όσον αφορά την ευρωπαϊκή της έξοδο τη νέα αγωνιστική σεζόν, ωστόσο, τα «κεράσια» δεν έχουν επικρατήσει ποτέ στην έδρα της Άρσεναλ. Η «παράδοση» των δύο ομάδων ξεκινάει από το 2015, με τους Λονδρέζους να μετρούν έξι νίκες σε ισάριθμα ματς.Sportingbet- Βuild A Bet* στην Premier League!

Στο… χέρι της ο τίτλος

Να ξεπεράσει και την αντίσταση της Γουλβς θέλει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League έχει βάλει ως στόχο το back-to-back στην Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετρά πέντε σερί νίκες, αποδεικνύοντας την εξαιρετική «φόρμα» που διανύει τον τελευταίο καιρό. Εφόσον οι «πολίτες» που έχουν ένα ματς λιγότερο από την Άρσεναλ κάνουν το απόλυτο μέχρι το τέλος θα στεφθούν πρωταθλητές Αγγλίας. Από νίκη με 2-1 κόντρα στη Λούτον προέρχεται η Γουλβς, η οποία δείχνει να έχει… σβήσει τις μηχανές. Οι «λύκοι» αν και βρίσκονται σε… τροχιά Ευρώπης γνωρίζουν ότι έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις επόμενες τρεις αγωνιστικές. Το 2019, καταγράφεται η τελευταία νίκη τους στο “Etihad”. Έκτοτε, μετρούν μόνο ήττες σε κάθε τους επίσκεψη.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ