Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Κηδεία» στο 90+5’ για Ίντερ (video)

Σέριε Α: «Κηδεία» στο 90+5’ για Ίντερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2016 15:49
Με πέναλτι του Μπεράρντι στο 90+5’, η Σασουόλο κέρδισε με 1-0 την Ίντερ στο Μιλάνο και την υποχρέωσε σε δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα.

Φωτιά στη μάχη της κορυφής έβαλε η Σασσουόλο. Οι «νεροβέρντι» κέρδισαν με 1-0 την Ίντερ στο «Τζουσέπε Μεάτσα» χάρη σε γκολ του Μπεράρντι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος, ωστόσο Χαντάνοβιτς και Κονσίλι πραγματοποίησαν εντυπωσιακές αποκρούσεις, κρατώντας το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος, η Ίντερ συνέχιζε να σπαταλά ευκαιρίες, με κορυφαία τη φάση στο 79’, όταν ο Παλάσιο δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία. Η Σασουόλο κράτησε το μηδέν και στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντεφρέλ από τον Μιράντα!

Έτσι, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπεράρντι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και χάρισε στην Σασουόλο μια σπουδαία νίκη που την φέρνει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Στον αντίποδα, η Ίντερ έμεινε στους 39 βαθμούς και εφόσον η Νάπολι φύγει με τη νίκη από την έδρα της Φροζινόνε, θα ανέβει αυτή στην κορυφή. Από την άλλη, η Γιουβέντους με νίκη κόντρα στην Σαμπτνόρια, θα πιάσει τους «νερατζούρι» στο βαθμολογικό πίνακα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.