Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο νόμος του Μπεργκ!

Σούπερ Λιγκ: Ο νόμος του Μπεργκ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2015 21:26
Με τον Μάρκους Μπεργκ να πετυχαίνει χατ-τρικ (27’, 70’, 87’), ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-3 τον ΠΑΟΚ στη άδεια Λεωφόρο και μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Το άλλο γκολ ο Καρέλης (63’), μετά από ασίστ του Σουηδού, γύρισε προσωρινά το σκορ με Κλάους (42’) και Σκόνδρα (60’) ο «δικέφαλος του Βορρά», που μείωσε για το τελικό σκορ στο 90+3’ με τον Νομπόα.

Βλέπει ΠΑΟΚ και… αφηνιάζει! Με τον Μάρκους Μπεργκ να πετυχαίνει χατ-τρικ, φτάνοντας τα 7 γκολ σε 6 παιχνίδια κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά», ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 4-3 στην άδεια Λεωφόρο και μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά του από την κορυφή.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Καρέλη, ο οποίος πέρασε στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να σκοράρει (63’), ενώ έδωσε και την ασίστ στο 2ο γκολ του Μπεργκ. Έκανε την ανατροπή με Κλάους (42’) και Σκόνδρα (60’) ο ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν άντεξε στην συνέχεια και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με γκολ του Νομπόα.

Το ξεκίνημα του αγώνα δεν προϊδέαζε το τι θα ακολουθούσε στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν να βρουν ρυθμό και τα λεπτά κυλούσαν χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή και κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι, στο 27ο λεπτό του αγώνα.

Ο Ζέκα με ωραία ενέργεια, έβγαλε την σέντρα για τον Μπεργκ, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους».

Σούπερ Λιγκ: Ο νόμος του Μπεργκ!
Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέτρα και αφού προειδοποίησε στο 41’ με σουτ του Κλάους, ο φορ των φιλοξενούμενων κατάφερε να ευστοχήσει ένα λεπτό μετά, «γράφοντας» το 1-1 με ωραίο βολέ, ύστερα από σέντρα του Σκόνδρα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά στην επανάληψη και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 50’ με σουτ του Κλωναρίδη που πέρασε λίγο άουτ, όμως ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και στο 60’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με ωραία ενέργεια και όμορφο σουτ του Σκόνδρα.

Η χαρά του ΠΑΟΚ δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Παναθηναϊκός κατάφερε να απαντήσει στο 63’ με γκολ του Καρέλη. Ο Μπεργκ βρήκε ωραία τον Έλληνα άσο, που πέρασε στο παιχνίδι στο 50’, και αυτός κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ιτάντζ.

Ο ΠΑΟΚ είχε καλή στιγμή στο 69’ με σουτ του Παπαγιανόπουλου που έδιωξε ο Στιλ, ωστόσο ένα λεπτό μετά ο «δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε πίσω στο σκορ. Καρέλης και Μπεργκ αντάλλαξαν ρόλους και ο Σουηδός «έγραψε» το 3-2 στο 70’ με ωραίο πλασέ.

Η ομάδα του Αναστασίου είχε την υπεροχή και θα μπορούσε να πετύχει ένα 4ο γκολ με τους Καρέλη (73’) και Ατζαγκούν (82’). Τη νίκη των γηπεδούχων «κλείδωσε» τελικά στο 87’ ο Μπεργκ, ο οποίος νίκησε για 3η φορά τον Ιτάντζ, φτάνοντας τα 7 γκολ σε 6 παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Αναστασιάδη ήταν να μειώσει σε 4-3 στο 90+3’ με κεφαλιά του Νομπόα.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός (80' Κουτρουμπής), Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (50' Καρέλης), Μπεργκ, Πέτριτς (65' Ατζαγκούν).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας (88' Κωνσταντινίδης), Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα (80' Σαλπιγγίδης), Ρατς (84΄Κίτσιου), Νομπόα, Παπαγιανόπουλος, Αθανασιάδης, Μακ, Περέιρα, Γκολάσα.

«Πράσινη» διαμαρτυρία έξω από τη Λεωφόρο


Σούπερ Λιγκ: Ο νόμος του Μπεργκ!
Περίπου 3.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού διαδήλωσαν ειρηνικά έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου κατά τη διάρκεια του ντέρμπι, με αφορμή την αφαίρεση βαθμών εξαιτίας των επεισοδίων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 18:30 και οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έκλεισαν την Λεωφόρο και στα δύο της ρεύματα, φωνάζοντας συνθήματα πριν και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι το οποίο παρακολούθησαν από γιγαντοοθόνη έξω από το γήπεδο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.