Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Σφαλιάρα» στο 90+5’ για Μίλαν (video)

Σέριε Α: «Σφαλιάρα» στο 90+5’ για Μίλαν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2015 03:21
Η Μίλαν κρατούσε στα χέρια της τη νίκη κόντρα στη Βερόνα, ωστόσο ο Νίκο Λοπες «πάγωσε» στο 90+5’ το «Σαν Σίρο», διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, σκορ το οποίο αφήνει την ομάδα του Ιντζάγκι με μόλις δύο νίκες σε έντεκα παιχνίδια. Αυτογκόλ και δοκάρι ο Ταχτσίδης που έπαιξε σε όλο το ματς, όπως και ο Μόρας.

Ακόμα μια βαθμολογική απώλεια για τη Μίλαν. Οι «ροσονέρι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τη Βερόνα στο «Σαν Σίρο», χάνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα του Ιντζάγκι έδειξε να μην έχει συγκεκριμένο πλάνο στην επίθεση και αυτή που κατάφερε να προηγηθεί ήταν η Βερόνα με εύστοχο πέναλτι του Τόνι στο 17’ το οποίο κέρδισε ο Ιονίτα από τον Μουντάρι.

Η Μίλαν κατάφερε να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο στο 41’, καθώς ο Μεξές κέρδισε πέναλτι από τον Γιάνκοβιτς και ο Μενέζ το μετουσίωσε σε γκολ, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο ξεκίνημα της επανάληψης με αυτογκόλ του Ταχτσίδη. Μετά από γύρισμα του Μεξές στο 47’, η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Έλληνα άσου και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Βερόνα αναγκάστηκε να βγει μπροστά για να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης και είχε δοκάρι με τρομερό σου του Ταχτσίδη στο 72’. Οι Βερονέζοι δεν τα παράτησαν και στο 90+5’ κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό από το Μιλάνο, εκμεταλλευόμενοι την αμυντική αδράνεια των «ροσονέρι».

Ο Γκόμες πέρασε για τον Νίκο Λόπες, ο οποίος βρήκε αρκετό χώρο στην περιοχή και από κοντά κατάφερε να νικήσει τον Λόπεθ, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Μάλιστα το τελικό σκορ στέλνει πιο κοντά στην έξοδο τον Φίλιπο Ιντζάγκι, καθώς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα πριν τον αγώνα, η διοίκηση της Μίλαν είχε αποφασίσει να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ιταλό τεχνικό εφόσον η ομάδα δεν έπαιρνε τη νίκη.

Με το βαθμό της ισοπαλίας οι «ροσονέρι» ανέβηκαν στην 10η θέση με 35 βαθμούς, εφτά λιγότερους από την 5η Σαμπντόρια που κέρδισε με 2-0 την Κάλιαρι και βρέθηκε έστω και προσωρινά σε θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.